Tabasko Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Koledzy mam takie pytanie, chodze już od kilku miesięcy na siłownie nic poza amino 9000 z Olimpu nie biore, mam zamiar kupić jeszcze BCA ale o co mi chodzi...chce zacząć biegać. Czy bieganie i siłownia nie kolidują ze sobą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 zalezy co chcesz osiagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 chodzi o stracenie brzucha, jedni mowia mi że nie biegac a drudzy ze to jedyny sposob aby stacić brzuch. Więc jak to z tym jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 chodzi o stracenie brzucha, jedni mowia mi że nie biegac a drudzy ze to jedyny sposob aby stacić brzuch. Więc jak to z tym jest? ja niedawno dołożyłem do siłowni (3x w tyg) bieganie (5x w tyg), efekt - w miesiąc 6kg w dół, opona powoli z brzucha schodzi. Jeżeli chcesz schudnąć to bieganie obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no ja tez chodze 3 x w tygodniu waga 85kg ale mi przeszkadza tylko brzuch, nie chce wyschnac calkowicie tam gdzie nei trzeba czyli np klatka barki itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no ja tez chodze 3 x w tygodniu waga 85kg ale mi przeszkadza tylko brzuch, nie chce wyschnac calkowicie tam gdzie nei trzeba czyli np klatka barki itd dołóż jedno albo dwa ćwiczenia na brzuch 3 x w tyg i dorzuć bieganie. A na mięśnie BCAA to nie zejdzie z nich tak bardzo. ja zacząłem biegać po treningach masowych, ale ja musiałem schudnąć, bo od niedawna trenuję. Odchudzanie startowałem przy prawie 97 kilo aktualnie 89 i cisnę dalej w dół. Tak jak wyżej pisałem BCAA osłonowo na mięśnie i nie będzie dużych spadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No i wlasnie o to mi chodzilo:decayed: bieganie mam tylko 2 x w tygodniu, narazie przy tym zostane, zobaczymy jakie efekty bedą po jakims czasie no ja tez chodze 3 x w tygodniu waga 85kg ale mi przeszkadza tylko brzuch, nie chce wyschnac calkowicie tam gdzie nei trzeba czyli np klatka barki itd dołóż jedno albo dwa ćwiczenia na brzuch 3 x w tyg i dorzuć bieganie. A na mięśnie BCAA to nie zejdzie z nich tak bardzo. ja zacząłem biegać po treningach masowych, ale ja musiałem schudnąć, bo od niedawna trenuję. Odchudzanie startowałem przy prawie 97 kilo aktualnie 89 i cisnę dalej w dół. Tak jak wyżej pisałem BCAA osłonowo na mięśnie i nie będzie dużych spadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja znowu wyłączony z treningów Wyebałem się na moto i łydka poszyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja znowu wyłączony z treningów Wyebałem się na moto i łydka poszyta ajjjj współczuję... Tylko szycia? nie połamałeś się? na 900rr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja znowu wyłączony z treningów Wyebałem się na moto i łydka poszyta ajjjj współczuję... Tylko szycia? nie połamałeś się? na 900rr ? Na sc33. Na szczęście tylko szycia, prędkość była lajtowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja znowu wyłączony z treningów Wyebałem się na moto i łydka poszyta ajjjj współczuję... Tylko szycia? nie połamałeś się? na 900rr ? Na sc33. Na szczęście tylko szycia, prędkość była lajtowa No to szczęście w nieszczęściu że tylko szwy. Regeneruj się szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercetti Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 hmb samo wsobie to nic nie daje, ale jak walisz cykl na kreatynie to możesz jako dodatek Barc trochę lepiej idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 No to szczęście w nieszczęściu że tylko szwy. Regeneruj się szybko Dzięki wielkie Jutro będę wiedział kiedy mi szwy ściągną i dalej jedziemy z tym żelastwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Arek powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak to się mówi... Złego szlak nie trafi Także tego, będzie ok Dzięki za troskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 hmb samo wsobie to nic nie daje, ale jak walisz cykl na kreatynie to możesz jako dodatek Barc trochę lepiej idzie. Kreatyna + hmb to bardzo dobre połączenie a w przerwie np tribullus. No i do tego jakieś białko na noc. A co do biegania to w niczym nie przeszkadza a wręcz przeciwnie. Ja np biegam 3x w tygodniu po ok 10km + 3x siłka i każdy trening na siłowni zaczynam od 5 minut rozgrzewki na bieżni + 12 minut biegu szybkiego(tak ok 2800m). A później trening siłowy (drążek,brzuch,wyciskanie płaskie,uginanie ramion na poręczach,martwy ciąg, wszystko to w różnych konfiguracjach) trochę w trybie crossfitowym. Na koniec 2000m wiosła. Cały czas utrzymuję wagę w przedziale 88-90 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::KoNik::.. Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dokładnie... ja ćwiczę 4x w tyg. po każdym treningu 30-40 min aerobów... bieganie, czasem rower albo kinect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie..trza mi ćwiczenia na dół brzucha bo za wuj nie mogę zrzucić..góra jest ok..ale dól pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid2300 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie..trza mi ćwiczenia na dół brzucha bo mi trochę tłuszczu dynda Poszukaj na necie "ABS 8 min " i do tego bieganie , rowerek i dyndanie się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Bieganie odpada, ale po treningu siadam na rower, wioślarza albo orbitrek ..do tego żrę Thermo Slim który po którym płynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi