Tzieland Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ale temat o siłowni a nie o ruchaniu, więc wróćcie do rozmowy o treningach, dietach, jakieś porady itp
Michał Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 HARDCOROWY Trening BICEPSA na suplach od Cybera cz 1 niezły tyfon ale chyba zwoje mu wyprostowało od tych specyfików
Tzieland Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 spadłem z krzesła niezły wykręt ale łape to ma
Piotrek98igo Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 robek jest dobry on metke to zagryza jak rutinoscorbin do sniadania 5tab,nie mowiac juz o soku syfow niezle mu wy....
michal_g84 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ale siłownia za***ista, a ćwiczenia to jeszcze nie taki hardcore, ja już myślałem że coś ciekawego zobacze
Tzieland Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 siłownia pierwsza klasa jest dzisiaj plecy + biceps + kaptury no i po treningu szkoda, że u mnie nie ma takiej motywacji
adamooo Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 HARDCOROWY Trening BICEPSA na suplach od Cybera cz 1 niezły tyfon ale chyba zwoje mu wyprostowało od tych specyfików niezły schizol już nad głosem nawet nie panuje mimo masywnej ręki ciężary kiepskie bierze..
Piotrek98igo Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 pewnie rozgrzewke robil... on nie jest polakiem,to litwin
Tzieland Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Ale pije dabel blasta i raket fjułel
Coleman Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 ostry koksiaz [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 18:40_________________________________________________co tu sie tak cicho zrobilo juz nikt nie trenuje ?? :polew: :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja zaraz klateczke robie zobaczymy jak pojdzie
michal_g84 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 każdy po cichu trenuje formę na wiosnę, co by się pokazać ja też zaraz idę na siłkę barki zmęczyć
Piotrek98igo Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 mimo ze 3h dzisiaj w nocy spalem,ale jakos poszlo pod koniec odcielo mi prad juz
Coleman Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 no ja klateczke dzisiaj robilem:)
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ale temat o siłowni a nie o ruchaniu, więc wróćcie do rozmowy o treningach, dietach, jakieś porady itp ;( Skoro nie można o ruchaniu to ja z innej beczki Panowie..od tygodnia w robocie mam potworny problem z mięśniami barków/ pleców. Nosz tak mnie napierd. że wytrzymac nie mogę. Czuje się jakby moje mięśnie były non stop spięte i opuchnięte (?) Co w takim wypadku robic ? Maści pomagają , ale to krótkometrażowe
Coleman Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 a ty bierzesz jakieś koksy?? tylko szczerze bo mi sie wydaje ze masz prace w ktorej trochę dźwigasz i bierzesz cos co spina ja jak borę testosteron to po paru seriach bicepsa nie raz nie mogę reki zgiąć
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a ty bierzesz jakieś koksy?? tylko szczerze bo mi sie wydaje ze masz prace w ktorej trochę dźwigasz i bierzesz cos co spina ja jak borę testosteron to po paru seriach bicepsa nie raz nie mogę reki zgiąć Nic nie biorę Nie trenuję też nic bo nie mam czasu.. Co do pracy to nie dźwigam żadnych ciężarów
Coleman Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 ty to nie mam pojecia co sie z toba dzieje do lekaza idz
Zmija Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ragga wybierz sie na masaz i pomoze:)) rozbija CI miesnie nie beda spiete i wszystko wroci do normy... dawno nie uzywane chyba byly i sie buntuja ewentualnie jak z masazem ciezko to woda... bicze wodne jacuzzi ..
Rekomendowane odpowiedzi