bulk_1986 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 A wy ile spedzacie na silce. Ja jak wejde - rozgrzewka, troche rozciagania, trening - 2 partie i 1,5h peka zawsze
adrianus Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 mi jakos dlugo schodzi, od wejscia, trening+prysznic i wyjscie miedzy 2,5 a 3h :/
adrianus Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 no ja w sumie to jeszcze sporo z kumplem przegadam
boseron Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 dziś najszerszy + triceps około 1,5 h na koniec bieżnia 15 minut. jutro bareczki z brzuchem dawać Panowie bo lato tuż tuż
Tzieland Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 ja spędzam na ćwiczeniach 1,5 godziny + prysznic ale przerwy robię ze stoperem w ręku 2 minuty dzisiaj zmęczyłem łydki, kaptury i troche przedramienia a jutro plecy i biceps lub same plecy, zobaczymy jak czas pozwoli
Zmija Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 no ja w sumie to jeszcze sporo z kumplem przegadam siłownia to nie miejsce spotkan:)) pogadaC MOZNA W barze;P tam sie cwiczy!!!! hehe jak sie dobrze zepne to potrafie zrobic trening w 60 minut i ponizej:) ostatnio na plecy z kumplem zrobilismy 17 serii w 50 minut... ale po treningu nie mialem sil podniesc sie z podlogi :decayed: na 2 dzien mialem meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega zakwasy co mi sie zadko zdarza po dluzszym cwiczeniu:)
kileeer Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 no ja w sumie to jeszcze sporo z kumplem przegadam siłownia to nie miejsce spotkan:)) pogadaC MOZNA W barze;P tam sie cwiczy!!!! hehe jak sie dobrze zepne to potrafie zrobic trening w 60 minut i ponizej:) ostatnio na plecy z kumplem zrobilismy 17 serii w 50 minut... ale po treningu nie mialem sil podniesc sie z podlogi :decayed: na 2 dzien mialem meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega zakwasy co mi sie zadko zdarza po dluzszym cwiczeniu:) Kurde jak czytam po ile wy serii robicie, to normalnie kopara opada Jak można zrobić 17 serii??? Wg mnie to wogóle bez sensu. Może każdemu co innego służy ale to i tak wg mnie za dużo. A co do czasu treningu, to aby normalnie zrobić trening np. klata + Bic + tric + brzuch to ok 90minut to muszę mieć. W godzinę da radę ale trening nie jest przyjemny.
David Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 ja sie wyrabiam w 1h - 1,15 a na treningu robie po 2 partie przy czym na duze grupy miesniowe robie po 3 cwiczenia a na male po 2 cwicze z zegarkiem na reku przerwy 1,15s jezeli duze ciezary nogi czy plecy to 2 min bo to meczy :gwizdanie:
Zmija Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 no ja w sumie to jeszcze sporo z kumplem przegadam siłownia to nie miejsce spotkan:)) pogadaC MOZNA W barze;P tam sie cwiczy!!!! hehe jak sie dobrze zepne to potrafie zrobic trening w 60 minut i ponizej:) ostatnio na plecy z kumplem zrobilismy 17 serii w 50 minut... ale po treningu nie mialem sil podniesc sie z podlogi :decayed: na 2 dzien mialem meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega zakwasy co mi sie zadko zdarza po dluzszym cwiczeniu:) Kurde jak czytam po ile wy serii robicie, to normalnie kopara opada Jak można zrobić 17 serii??? Wg mnie to wogóle bez sensu. Może każdemu co innego służy ale to i tak wg mnie za dużo. A co do czasu treningu, to aby normalnie zrobić trening np. klata + Bic + tric + brzuch to ok 90minut to muszę mieć. W godzinę da radę ale trening nie jest przyjemny. gdzie tu widisz duzo serii;> na duze partie trzeba kolo 16 zrobic;> zawsze jeszcze cwiczenie dobijajace robie jeszczee i mi wychodzi 17.... pozatym jak sie dobrze nie przeoram.. to nic mi nie rosnie i nie czuje zadowolenia z treningu:) jak mozna wyjsc z silowni nie spelnionym :decayed:
boseron Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 ja dzis zrobiłem barki i brzuch i tak policzyłem i wyszło ze zrobiłem 18 serii łącznie , 12 barki(3 ćwiczenia po 4 serie) i 6 brzuch do tego bieżnia 15 minut na pocątek dla rozgrzewki.
barszczyna Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Jak ćwiczyłem, to potrafiłem 2.5 godziny spędzić na pakerizbie. Teraz to w domu tylko trochę macham hantlami, pompki robię i brzuszki (8minute abs workout - polecam!) Po maturce znów się zapisuję i koksam masę, bo chuchro jestem (176cm i 72kg wagi...)
boseron Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 moim priorytetem jest brzuch i nogi. przy 188cm 95kg to i tak mało 110 to mój cel
Tzieland Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 a ja tam robię tyle ćwiczeń ile czuję, że powinienem zrobić ale na duże partię nigdy mniej niż 4 ćwiczenia po 4 serie, czasami dorzucam piąte ćwiczenie na tzw. dobicie i jest nieźle
julo23 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Ja już dzisiaj po siłowni Nie ma to jak z rańca uderzyć. Większa werwa
kileeer Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Ja już dzisiaj po siłowni Nie ma to jak z rańca uderzyć. Większa werwa Nie powinno się rano trenować.
Tzieland Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 jak mu idzie to dlaczego nie? ja też chodziłem w zeszłym roku na 6-7 rano i było zaje**ście tylko później zmęczenie szybko łapało ale siła poszła
barszczyna Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 To jest raczej kwestia tego, że się potem cały dzień organizm męczy i regeneracja słaba. ;d
Rekomendowane odpowiedzi