Piotrek98igo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 moze wziales od razu po jedzeniu dlatego pozniej sie wchlonelo do organizmu.najlpiej brac stack PT 1,5h po jedzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony84 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 możesz spróbować, wszystko co ma w sobie 1,3 dimethylamylamine (geranium) daje niezłego kopa geranium to wymiatacz, ale nie znajdziesz już nigdzie. jest już nielegalny nawet w usa. 1mr podobno ma w składzie dodatek geranium. Panowie, cos konkretnego przedtreningowego?? Aktualnie mam Napalma z FA i jest kupa Biore podwojna dawke,a na silowni ziewam Moze te 1MR?? ziewasz bo za dużo pobudzenia i organizm jest niedotleniony. co zresztą może powodować osłabienie. odstaw na jakiś czas niech ciało odpocznie. organizm może być po prostu przesycony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A tak w ogole, jaka odzywke bialkowa polecacie?? Zeby dobrze sie rozpuszczala,w miare smakowala?? Jeśli chodzi o smak to polecam Whey Protein (Fitness Authority) Niestety białka w składzie tylko 60%, czyli na miarkę 30g dostajemy tylko 20g białka Ale za to smaki rewelacyjne i nawet po zmieszaniu z wodą jest posmak mleka, po prostu smakowo bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 moze wziales od razu po jedzeniu dlatego pozniej sie wchlonelo do organizmu.najlpiej brac stack PT 1,5h po jedzeniu dokładnie stacki przedtrenigowe bierze się na lekko głodnego, ja miałem zawsze po około 15 minutach wspomniane mrowienie na ciele, jedzenie osłabia działanie stacków PT. Je się dopiero po treningu[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 11:57_________________________________________________ geranium to wymiatacz, ale nie znajdziesz już nigdzie. jest już nielegalny nawet w usa. 1mr podobno ma w składzie dodatek geranium. zajrzyj na allegro, jest tego pełno, poza tym geranium jest nielegalne jako sam proszek, ale jako składnik odżywki to już jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 moze wziales od razu po jedzeniu dlatego pozniej sie wchlonelo do organizmu.najlpiej brac stack PT 1,5h po jedzeniu dokładnie stacki przedtrenigowe bierze się na lekko głodnego, ja miałem zawsze po około 15 minutach wspomniane mrowienie na ciele, jedzenie osłabia działanie stacków PT. Je się dopiero po treningu[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 11:57_________________________________________________ geranium to wymiatacz, ale nie znajdziesz już nigdzie. jest już nielegalny nawet w usa. 1mr podobno ma w składzie dodatek geranium. zajrzyj na allegro, jest tego pełno, poza tym geranium jest nielegalne jako sam proszek, ale jako składnik odżywki to już jest ok a to mrowienie to nie od beta alaniny czasami :> czy cos mi sie pomieszalo :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 powiedzcie jakies cwiczonka domowe zeby macka zgubic 173 cm waga 78 kg mamla kula armatnia robir brzuchy itd. c**ja daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holek182 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam podziele sie nowymi wrażeniami co do stacka przed treningowego biore Dymatize Xpand Xtreme Pump i do tego kretka mono i jest naprawdę dobra pompka po tyg odczuwalna przy tym biorę również czyste białeczko po treningu i kazeinkę na wieczór i oczywiście węgle i jest super pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Pany a może jakieś foty sylewtek? ...bo wszyscy tak dużo mówią a nikt się nie pochwali :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 ja nie dam, bo mam za duzy brzuch na przyszly sezon dopiero sie podziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja też :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Pany a może jakieś foty sylewtek? ...bo wszyscy tak dużo mówią a nikt się nie pochwali :gwizdanie: ja juz mowilem ze na przyszly sezon teraz za duzy szczur jeszcze jestem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja na razie nie mam co pokazywać, dzisiaj się właśnie mierzyłem, raptem 113 w klatce i po 38 w rękach czyli szału nie robi. Ale w sumie to dopiero zaczynam z tym sportem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ja na razie nie mam co pokazywać, dzisiaj się właśnie mierzyłem, raptem 113 w klatce i po 38 w rękach czyli szału nie robi. Ale w sumie to dopiero zaczynam z tym sportem to u mnie tak samo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trezor4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 zaczynie dopiero a walicie odzywy caly czas ? co bedziecie jesc pozniej ? jak tam z waga u was ? ja 182 cm 95 kg , po cwiczeniu mysle ze 43-44 w lapce , bez odzywek , bez diety , reakreacyjnie cwicze bo mam prace przy kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Ja teraz próbuję trochę schudnąć, żeby maćka zgubić. Byłem na kreatynie a tak to białko biorę więc żadnych ciężkich odżywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holek182 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dieta dieta i jeszcze raz dieta podstawa do wszystkiego ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trezor4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dieta dieta i jeszcze raz dieta podstawa do wszystkiego ...... racja ale kto ma czas na to i checi ale fakt dobra dieta i przyrosty napewno beda mi tam waga kolo 100kg odpowiada przy moim wzroscie a wiec nie ma co sie pompowac :nie chce wygadac jak kolejny koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1309 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dieta dieta i jeszcze raz dieta podstawa do wszystkiego ...... racja ale kto ma czas na to i checi ale fakt dobra dieta i przyrosty napewno beda mi tam waga kolo 100kg odpowiada przy moim wzroscie a wiec nie ma co sie pompowac :nie chce wygadac jak kolejny koks przy 182cm to waga powinna być 85kg a nie 100kg tak jak ma to "luke guldan" przy 180 cm / 80kg sylwetka idealna wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Az z ciekawosci wszedlem na tego Guldana... :shocked: Co zrobic zeby tak wygladac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 No faktycznie za***iście wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi