krotki Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 wszystko super -mam tylko 1 propozycje... - srebrne żarówki do kierunków- nie dają tej pomarańczowej poświaty w lampkach - u siebie założyłem - na prawde się sprawdzają - mam pytanko jeszcze - Trzeniu - te wydechy... - można wiedzieć gdzie je kupiłeś i ile za nie dałeś???
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Murzyńskie auto :laghing2: na żywo dopiero robi wrażenie gratuluję :oklaski:
Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No teraz jest git... tylko te wydechy
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jak sie skonczyła przygoda z wtryskami ? Tzn?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No teraz jest git... tylko te wydechy że za duże? ze ściętych były albo 60 albo 90mm , 60 wyglądały jak zostawała wielka pustka w wycięciach pod wydech więc poszła druga opcja
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No autko zaczęło w końcu z deka wyglądać :gwizdanie: Już nie jest parchem...Teraz jest pół-parchem czyli skok w przód :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jak sie skonczyła przygoda z wtryskami ? Tzn? To nie żadna tajemnica , pisałem publicznie na forum że zatankowałem Pb do TDI no i trzeba było doprowadzić układ paliwowy do stanu fabrycznego . zostały wymienione same końcówki , nie było potrzeby kupować nowych wtrysków , została też zregenerowana VP44 , teraz jest na całej nowej mechanice oraz elektronice także teraz jest cud , miód raggaman dzięki jeszcze raz za chęć pomocy[br]Dopisany: 04 Sierpień 2008, 17:56 _________________________________________________ wszystko super -mam tylko 1 propozycje... - srebrne żarówki do kierunków- nie dają tej pomarańczowej poświaty w lampkach - u siebie założyłem - na prawde się sprawdzają - mam pytanko jeszcze - Trzeniu - te wydechy... - można wiedzieć gdzie je kupiłeś i ile za nie dałeś??? no właśnie chce to zrobić ale czasu brakuje końcówki ulter 90mm , reszta info odnośnie kosztów poszła na pw [br]Dopisany: 04 Sierpień 2008, 17:58 _________________________________________________ostatnia partia fotek http://picasaweb.google.pl/Trzeniu/A4B625V6TDIQuattro
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nowe końcówki wtrysków, zregenerowana vp44, wymieniony rozrząd - prawie nowy paździoch Chyba że coś innego się wysra po drodze .... Taki ot i urok tych dwustutysięczników ...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nowe końcówki wtrysków, zregenerowana vp44, wymieniony rozrząd - prawie nowy paździoch Chyba że coś innego się wysra po drodze .... Taki ot i urok tych dwustutysięczników ... andyn rozrząd jeszcze nie zmieniony , za ok 35kkm
zuzelaczek111 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Trzeniu gratuluje. Widac ze masz jaja chlopie.
dawid1 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 jak dla mnie idealna,bardzo ładna,lampy ,fele,srodek hm
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Trzeniu gratuluje. Widac ze masz jaja chlopie. sie gra , sie ma jak dla mnie idealna,bardzo ładna,lampy ,fele,srodek hm dzięki
Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Trzeniu gratuluje. Widac ze masz jaja chlopie. :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
wuju Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 bardzo bardzo daje rade ta twoja b6-ka
axemen Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 fura rewelacja ,napisz gdzie dostałeś taki wydech
kepasa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Bardzo ładna koła wydech lampy :gwizdanie:
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 te fele jakoś takie nienaturalne proste ? czy juz pogięte ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi