alfuta Opublikowano 15 Marca 2006 Opublikowano 15 Marca 2006 CZEŚć!! kto mi pomoże - dopiero sie ucze w temacie A4? nie wiem jaki mam filtr kabinowy (przeciwpyłkowy), prosze o pomoc - kod, numer, wymiary i co tam jeszcze potrzebne. Nie wiem jakiego szukać - A4 1,9 tdi avant_AFN. Dzieki i pozdrawiam.
Lukas Opublikowano 15 Marca 2006 Opublikowano 15 Marca 2006 Polcam filtrona koszt okolo 20 zł a kod to chyba 8E0 819 439 tam to ida wszedzie takie same rozmiary a tu masz linka do rozmiarow : http://www.wixfiltron.com.pl/2005/index.php?option=com_wrapper&Itemid=111&skok=2&menu=1&submenu4
Hugo Opublikowano 15 Marca 2006 Opublikowano 15 Marca 2006 A ja polecam Knechta :mrgreen: Wejdź tu http://sklep.intercars.com.pl/ i w opcjach wybierz swóje auto i tam masz dostęp do wszystkich częsci z opisami , zdjęciami i cenami
Lukas Opublikowano 15 Marca 2006 Opublikowano 15 Marca 2006 A ja wspieram polska produkcje ale Knecht tyz jest dobry 1
ctv Opublikowano 15 Marca 2006 Opublikowano 15 Marca 2006 filtron to gówno za przeproszeniem jest,knecht jest najlepszy! jakby ktos kiedys potrzebowal jakis filtr to zapraszam do mnie również wysylkowo! pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 16 Marca 2006 Opublikowano 16 Marca 2006 filtron to gówno za przeproszeniem jest,knecht jest najlepszy!pozdrawiam A po czym tak wnioskujesz. Przecież to tylko trochę zplisowanego papieru. Może sprawdzasz jakość powietrza we wnętrzu jakimiś pomiarami, przyrządami? I tak trzeba go co roku wymieniać. A jak wiadomo na droższych rzeczach sprzedawcy mają więcej kasy z marży.
ctv Opublikowano 16 Marca 2006 Opublikowano 16 Marca 2006 filtron to gówno za przeproszeniem jest,knecht jest najlepszy!pozdrawiam A po czym tak wnioskujesz. Przecież to tylko trochę zplisowanego papieru. Może sprawdzasz jakość powietrza we wnętrzu jakimiś pomiarami, przyrządami? I tak trzeba go co roku wymieniać. A jak wiadomo na droższych rzeczach sprzedawcy mają więcej kasy z marży. co do ceny to nie do konca bo knechta kupuje taniej od filtrona,kieruje sie tym jak filtr jest wykonany
alfuta Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Opublikowano 16 Marca 2006 Dzieki Panowie za pomoc - już znalazłem i wiem już więcej. Dzieki i pozdrawiam
wojtek79 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 A ja wspieram polska produkcje ale Knecht tyz jest dobry Masz rację! Ja mam wszystkie filtry z Filtrona
areckid Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Kupilem wczoraj Knechta. Czym rozni sie sam wklad filtra od filtra z weglem aktywnym?
Gość Murzyn Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Czym rozni sie sam wklad filtra od filtra z weglem aktywnym? z weglem zatrzymuje Ci wiecej syfu (mniejszych czasteczek) i pochlania trpoche zapachów. Węgiel aktywy jest np jednym z elementów pochlaniajacych w maskach przeciwgazowych
areckid Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Węgiel aktywy jest np jednym z elementów pochlaniajacych w maskach przeciwgazowych to jeszcze pamietalem z PO (taki przedmiot w szkole) :biggrin: a za perwsza czesc wypowiedzi dzieki
Gość Iceman Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 tu masz wszystko opisane http://www.autocentrum.pl/go/338__Odetchnac_czyst(sz)ym_powietrzem__12__0__5__768479240.html
Gość zdeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 filtron to gówno za przeproszeniem jest skoro takie gówno to czemu montowany jest na pierwszy wypust między innymi do takich firm jak: FORD, VOLKSWAGEN, SEAT, GM, FIAT, LAND ROVER, MG ROVER, DAEWOO oraz dlaczego ponad połowa idzie m. in. do Niemiec, Wielkiej Brytanii, Francji, Irlandii, Szwecji, Szwajcarii, Rosji, Włoch, Bułgarii, Czech, na Ukrainę, Węgry oraz do Ameryki i Afryki myślę że nie wiesz co mówisz
niestandardowy Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Bo koncerny stawiaja na ograniczanie kosztow produkcji. Juz sie nie produkuje aut jak mercedes 124...
Robero321 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) o qrcze normalnie złota łopata ale nie ma DEVa żeby Ci wręczyć Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Robero321
Mozgu Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Polecam z weglem, od kiedy pierwszy raz zalozylem.to juz zwyklej szmaty papierowej nie zakladam. Zapach w aucie duzo przyjemniejszy.
cabanmat Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Najlepszy efekt uzyskasz przy węglowym Knechcie Made in Austria
jacek70 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Najlepszy efekt uzyskasz przy węglowym Knechcie Made in Austria Właśnie taki mam i jestem bardzo zadowolony. Filtruje o niebo lepiej niż papierowe. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi