MARCIN607 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Wg mnie biel wyszła z mody co chwile na ulicy teraz widze białe auta.. Pozatym fajne audi rasowa suka w bieli zawsze będzie ladnie wyglądała- prawie jak dziewicaps bedzie juz druga biała na forum
David Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 będzie tak jak planowałem już długoooo... biały mat do mocno wyrezanego audi bialy pasuje i musi byc mocna gleba i duze kolo - Twoja spelnia te warunki
SoMeS Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Wg mnie biel wyszła z mody co chwile na ulicy teraz widze białe auta.. Pozatym fajne audi a ile z nich widziałeś w białym macie? do mocno wyrezanego audi bialy pasuje i musi byc mocna gleba i duze kolo - Twoja spelnia te warunki w międzyczasie jeszcze kilka poprawek na budę nanoszę szkoda że tak z czasem kiepsko bo mam go tyle że dziennie jeden element ogarniam potrzebujesz pomocy? mam bardzo dobrą Panią Pomocnik Somes, ku***! Nie strasz ludzi
krzysiek23 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Wg mnie biel wyszła z mody co chwile na ulicy teraz widze białe auta.. Pozatym fajne audi rasowa suka w bieli zawsze będzie ladnie wyglądała- prawie jak dziewicaps bedzie juz druga biała na forum za tydzien pojawi sie trzecia.........ale nie w macie....somes-a mozna wpisac na liste prawdziwych rezaczy :kox:
pawelwarsze Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 krzysiu czarna miala byc oklamales mnie ;(
krzysiek23 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 somes to bedzie to 2,7bit czy diesel zostaje.... :mysli:
WIŚNIA Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 2.7bi-tdi ładna świnia ,jak w biel pójdzie to jej zimą nie znajdziesz
SoMeS Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 czekam Krzysio co do biT to nie wiem czy mnie któregoś dnia tak nie pojebie... 2.7bi-tdi ładna świnia ,jak w biel pójdzie to jej zimą nie znajdziesz dlatego dach w czarnym macie
soolek Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Ostatnio w Reichu powstał projekt FWD 500KM, więc spokojnie połowę można do ośki wpakować
SoMeS Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Soolek pewnie ostatnie czym bym się przejmował przy swapie to tym że mam ośkę ale nie odbiegajmy od tematu tymczasem mała przeróbka zderzaka tylnego... s4 homemade
I r o Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ale dach w czarnym połysku bym zrobił
slepy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Soolek pewnie ostatnie czym bym się przejmował przy swapie to tym że mam ośkę ale nie odbiegajmy od tematu tymczasem mała przeróbka zderzaka tylnego... s4 homemade daj jakieś dokładniejsze foto, odciąłeś tylko kolorem, czy wspawałeś jakąś wstawkę?
krzysiek23 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 pstryknij zdjecie za dnia, co ty tam masz juz pomalowane drzwi,zderzak tyl,blotnik tyl i jeszcze cos? bedzie kosa :good:
SoMeS Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 ale dach w czarnym połysku bym zrobił mat środki felg i cooler z orurowaniem w połysku.. to wystarczy daj jakieś dokładniejsze foto, odciąłeś tylko kolorem, czy wspawałeś jakąś wstawkę? zgrzana dokładka na sztywno ze zderzakiem... od boków aż do miejsca gdzie zaczyna się czerń zaszpachlowałem "rowek" na pozostałą czerń nałożony czarny mat... w finalnej wersji będzie tam dyfuzor z s4 b8 ale to dopiero jak się wezmę za wydech z drugiej strony pstryknij zdjecie za dnia, co ty tam masz juz pomalowane drzwi,zderzak tyl,blotnik tyl i jeszcze cos? bedzie kosa :good: zrobione już drzwi z prawej strony, błotnik prawy tylny, próg prawy... może przez weekend coś ogarnę więcej
duffy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 somes ty to kleisz folia tak ?
Rekomendowane odpowiedzi