marcin46tkh Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ...założyłeś już felgi od Porsche? Jestem ciekaw jak to się prezentuje. Nowe heble już są na aucie? Zmiany w AR na nowy sezon już wprowadzone? Zaniedbałeś temat ostatnio Czekamy na fotki.
Rdzewek_RdK Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Heble założone, na razie je docieram.. ale urywa głowę Trzeba szukać jakiś stabilizatorów eibacha lub kw. Bo zaczęło auto nurkować lekko.. Na tył wleciały nawiercane zimmermany. Zrobiłem ze znajomym zabudowę do bagażnika i w koło zapasowe, wszystko obszyte u tapicera. Instalacja od aira zrobiona. Czekam teraz na nowe okucia i po weekendzie składam auto aby było gotowe na zlot w Rotheburgu. Zabudowałem manometry i ogarnąłem parę drobiazgów. Koła też już przymierzone Zostanie jakiś detaling do zrobienia później.. a co do aktuali, jakoś po zmianie forum rzadziej tu zaglądam
AMON Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To na Rothenburg bedzie grubo,w takim razie bedzie okazja do przyjrzenia sie blizej:decayed:
marcin46tkh Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ...faktycznie na vwzone widzę lepszy aktual to lecę tam doglądać. I udanego wyjazdu
Młody_drog Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Joł Rdzewek, pokaż coś tam wyrezał I Dziękuję za pomoc!! awaryjny telefon pomógł hehe
Rdzewek_RdK Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Co to wyjazdu do niemiec, nie wiem czy A4 się wyrobię, bo trochę jeszcze trzeba pokombinować. A mam mało czasu i nie wiem czy się wyrobię, a tak to corrado albo z kumplem się zawinę
Młody_drog Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Cudeńko ! Muszę ogarnąć swój bagaj też
pablo_ua4 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ahhhhh te twoje stołeczki :slina: no i furka oczywiscie tez piękna:slina:
Młody_drog Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Bentleye w tym kolorze są Daj znać jak bedziesz gonił A co to za 20"?
jedrekx Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 pierwsze foto proszę wysłać do kalendarza na miesiąc maj
Rdzewek_RdK Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 pierwsze foto proszę wysłać do kalendarza na miesiąc maj jakieś lepsze by się przydało zrobić.. wpadasz 28 do Nowego Stawu ? :naughty: Przejechałbym się A5 Bentleyów długo nie sprzedam, nawet do auta które jest dopiero w planach będą pasować.. a te 20 do felgi z Porsche Cayenne
jedrekx Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 prawdopodobnie tak, muszę tylko pogadać kto z Bydgoszczy jedzie ale mój to tam się nie umywa do innych aut
mydlo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Benki o wiele lepsze od tych prosiaków
Ponior Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Fotele miazga, ale profil oponki na felgach, miażczy bardziej. Super te zdjęcia :-)
pablo_ua4 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Fotele miazga, ale profil oponki na felgach, miażczy bardziej.Super te zdjęcia :-) no wlasnie z ciekawosci jaki tam jest profill?? na 25:grin:
MARCIN607 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 fajne kółko a i reszta nie najgorsza a poważnie auto za każdym razem wyglada coraz bardziej obłędnie- nowe koło fajne ale beny są bezkonkurencyjne
peter22 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 piekne auto ale w realu to pewnie urywa cyce
Rekomendowane odpowiedzi