moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 nie przeżyłbym gdybyś po raz drugi załatwil mi "moderowanego" :polew: pamietaj że ci nie zapomne :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Uuuuuuu.... A Ja się dziwię, dlaczego od tygodnia mnie tak uszy pieką Dobra. Nie oftopujemy, bo znowu zarobisz "karę"..
FAFAL Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pany noszę się z zamiarem kupna PS3. Jakieś wskazówki? Jakiś konkretny model? Nie znam się na tym kompletnie
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pany noszę się z zamiarem kupna PS3. Jakieś wskazówki? Jakiś konkretny model? Nie znam się na tym kompletnie tak , nie bierz PS3 tylko X360 :polew: :polew: :polew:
FAFAL Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pany noszę się z zamiarem kupna PS3. Jakieś wskazówki? Jakiś konkretny model? Nie znam się na tym kompletnie tak , nie bierz PS3 tylko X360 :polew: :polew: :polew: Spodziewałem się takiej odpowiedzi , a miałem uprzedzać hehe No to czekam na konkretne podpowiedzi ...
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pany noszę się z zamiarem kupna PS3. Jakieś wskazówki? Jakiś konkretny model? Nie znam się na tym kompletnie tak , nie bierz PS3 tylko X360 :polew: :polew: :polew: Spodziewałem się takiej odpowiedzi , a miałem uprzedzać hehe No to czekam na konkretne podpowiedzi ... najlepiej to chyba slima wziąść
Nosfer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 najlepiej to chyba slima wziąść Najlepiej to "wziąć" Pany noszę się z zamiarem kupna PS3. Jakieś wskazówki? Jakiś konkretny model? Nie znam się na tym kompletnie Weź sobie slima, mają już wszystko co potrzeba Także wybierz sobie po prostu dobry komplet z fajnymi grami Masz do wybopru dyski 120GB i 250GB. Moskal - Final Fantasy XIII będzie Ekskluziwem na PS3 :kox: http://playstation3slim.com/
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Moskal - Final Fantasy XIII będzie Ekskluziwem na PS3 zaden problem , zabiore bratu z powrotem PS3 , a pożycze mu X-a z 60-cioma grami :polew: Najlepiej to "wziąć" pisałem ci juz kiedyś w innym temacie , że nie jestem dobry z geografii
Nosfer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Moskal - Final Fantasy XIII będzie Ekskluziwem na PS3 zaden problem , zabiore bratu z powrotem PS3 , a pożycze mu X-a z 60-cioma grami :polew: Najlepiej to "wziąć" pisałem ci juz kiedyś w innym temacie , że nie jestem dobry z geografii :good:
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Oj Nosferku FFXIII bedzie oczywiscie tez na X360. Tylko i wylacznie w Japonii ta gra wyjdzie wylacznie na PS3. :gwizdanie: ...ale my zyjemy przeciez w Europie
Nosfer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Oj Nosferku FFXIII bedzie oczywiscie tez na X360. Tylko i wylacznie w Japonii ta gra wyjdzie wylacznie na PS3. :gwizdanie: ...ale my zyjemy przeciez w Europie Ale na X-a będzie bez renderów, bez fimików a napisy będą po Japońsku
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Oj Nosferku FFXIII bedzie oczywiscie tez na X360. Tylko i wylacznie w Japonii ta gra wyjdzie wylacznie na PS3. :gwizdanie: ...ale my zyjemy przeciez w Europie Ale na X-a będzie bez renderów, bez fimików a napisy będą po Japońsku ja i tak w żadnej grze nie ogladam filmików a japoński znam dosyc biegle
Kowal Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Natal już na Święta... http://www.tvn24.pl/-1,1637011,0,1,tak-wyglada-przyszlosc-gier-wedlug-microsoftu,wiadomosc.html
Nosfer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Chyba poczekam, aż się projekt rozwinie i będzie można w coś zagrać
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ano, na razie nie ma co sie podniecac... zobaczymy jak im to wyjdzie. Lipy raczej nie wypuszcza... bo za duza kasa za tym stoi i jaka to bylaby kompromitacja gdyby natal okazal sie szajsem
Kowal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Na początku pewnie będzie to obsługiwało tylko proste gry. Jakieś zręcznościówki może. Ale fakt faktem, że sam projekt to jakiś krok naprzód.
julo23 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wczoraj na TVN turbo leciał program Gadżet. Testowali m.in. PS3 i Xboxa do karaoke. Wygrało PS3, bo miało polskie piosenki i szybkie podłączenie. W Xboxie tylko piosenki po ang. i długo sie bawili w konfigurację tego wszystkiego dlatego wygrało PS3.
GRazny Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wczoraj na TVN turbo leciał program Gadżet. Testowali m.in. PS3 i Xboxa do karaoke. Wygrało PS3, bo miało polskie piosenki i szybkie podłączenie. W Xboxie tylko piosenki po ang. i długo sie bawili w konfigurację tego wszystkiego dlatego wygrało PS3. no no... w TVN Turbo testowali też Modyfikator... sorki za OT
m@riucha Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Którą z dwóch konsol polecilibyście do grania dla dzieciaków w wieku 4 i 7 lat bo już nie mogę ścierpieć prób zawłaszczenia mojego pc-ta przez te krwiożercze piranie Oczywiście ja tez raz na jakiś czas też pograłbym w jakieś wyścigi czy mordobicie Co należałoby kupić oprócz samej konsoli? Co z piratami?
Rekomendowane odpowiedzi