moskal Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 no jak to ktos z forum to naprawde kawał sk***ysyna
Nosb Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 I bardzo dobrze bo bez obrazy ale rzezbisz w gownie twoje auto jest juz mocno zmeczone. A zeby Ci to udowodnic daj mi na PW twoj mail . Zostaw tą a4 zonce albo sprzedaj za ile dadza ( np 8k ) a sobie kup S4 ( mam dla Ciebie fajną sztuke w dobrej kasie z fajnym wyposazeniem ) .
Krycha Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 abdul wiesz gdzie mieszkam, zapraszam na plac zobaczysz czy stoi tam srebrne S4 Znam gości, bo braliśmy od nich auto już, ale z przykrością stwierdzam, że nie nabyłem tej S4.
wojtas-audi Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Ale Cie zrobil ktos .... [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 10:42_________________________________________________Ale aukcja trwa jeszcze ....
medik Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Kurfa jakie mendy te handlarzyny, kupujący pewnie nawet nie wiedział, że byłeś pierwszy i zaklepałeś auto.
Nosb Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Wzielismy z krychą na pol ale rozebralismy po drodze na pace zeby sladow nie bylo
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 może medik przygarnął ese taa ta która Nosb żeni teraz abdulowi
medik Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 może medik przygarnął ese avanty to nie dla mnie Nosb na kiedy przerobisz ja na sedana ?
Szamek Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 no pszypuszczam że sie połakomił na 500zł wiecej tylko że dał bym mu nawet wiecej wystarczy że by zadzwonił i pogadał a tu jak dziecko nie odbiera telefonów.. ach szkoda że tak daleko do niego... nie lubie ludzi którzy z gęby dupe robią :bicz3: :baseball: abdul, a przypomnieć Ci sprawę mojej dokładki? Odnosząc się do całego tematu tej S4 to wcale się nie dziwię, że jej nie będziesz miał, kto na forum się chwali o takim aucie wstawiając jeszcze zdjęcie z alledrogo nie mając go jeszcze u siebie
pawelwarsze Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra ale patrzac inaczej to abdul juz to kupil i umowa słowa byla skoro typ juz kase miał i skad macie pewnosc ze to ktos z forum? tylko dlatego ze ktos licytowal po tym jak abdul linka zapodal?
paput Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra ale patrzac inaczej to abdul juz to kupil i umowa słowa byla skoro typ juz kase miał i skad macie pewnosc ze to ktos z forum? tylko dlatego ze ktos licytowal po tym jak abdul linka zapodal? kiedyś tak miałem z lampami, na forum są ludzie i ludziska
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra ale patrzac inaczej to abdul juz to kupil i umowa słowa byla skoro typ juz kase miał i skad macie pewnosc ze to ktos z forum? tylko dlatego ze ktos licytowal po tym jak abdul linka zapodal? kiedyś tak miałem z lampami, na forum są ludzie i ludziska no fakt lampy to Ty kupowales z pol roku dzien w dzien...
paput Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra ale patrzac inaczej to abdul juz to kupil i umowa słowa byla skoro typ juz kase miał i skad macie pewnosc ze to ktos z forum? tylko dlatego ze ktos licytowal po tym jak abdul linka zapodal? kiedyś tak miałem z lampami, na forum są ludzie i ludziska no fakt lampy to Ty kupowales z pol roku dzien w dzien...
moskal Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra ale patrzac inaczej to abdul juz to kupil i umowa słowa byla skoro typ juz kase miał i skad macie pewnosc ze to ktos z forum? tylko dlatego ze ktos licytowal po tym jak abdul linka zapodal? kiedyś tak miałem z lampami, na forum są ludzie i ludziska no fakt lampy to Ty kupowales z pol roku dzien w dzien... miałem napisac potem cos jeszcze kupował
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra ale patrzac inaczej to abdul juz to kupil i umowa słowa byla skoro typ juz kase miał i skad macie pewnosc ze to ktos z forum? tylko dlatego ze ktos licytowal po tym jak abdul linka zapodal? kiedyś tak miałem z lampami, na forum są ludzie i ludziska no fakt lampy to Ty kupowales z pol roku dzien w dzien... miałem napisac potem cos jeszcze kupował gwinta bodajze
Rekomendowane odpowiedzi