Remik-A4 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Festyn wiejski. Tylko to jakoś by uszło: Dibo ma u siebie takiego i bardzo dobrze bo ten zderzak jest reszta jak dla mnie Choc jestem wielkim fanem TUNINGU
paput Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Festyn wiejski. Tylko to jakoś by uszło: Dibo ma u siebie takiego i bardzo dobrze bo ten zderzak Riegera jest reszta jak dla mnie Choc jestem wielkim fanem TUNINGU brewki tragedia, zderzak ładnie się komponuje
karol24 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 nic ciekawego, lepiej ori bo przynajmniej nie ma obciachu
junior_tdi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Gdyby ktoś był zainteresowany mam na sprzedanie przedni zderzak z pakietu Caractere (piszę tutaj bo mam za mało wiadomości żeby założyć temat w dziale sprzedam, jeśli trzeba to usunę post )
slimaczek89rz Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 żaden pakiet mi się nie podoba co seria to seria
xxxSzYbAxxx Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 mnie jedynie się podoba ta listewka (spoiler?? ) na tylnej klapie
Lolo-Krk Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Festyn wiejski. Tylko to jakoś by uszło: http://img266.imageshack.us/img266/20/a402rgrfullfront8401101.jpg Dibo ma u siebie takiego Witam, mi właśnie udało się zakupić właśnie ten zderzaczek funkiel nówka za dobre pieniądze, wie ktoś może jak z spasowaniem i montażem czy pasują ori mocowania itd bo jeszcze go nie przymierzałem.
flin Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 kurde, strasznie to wyglada tuning z przed 12 lat:) jedynie ten rieger najblizszy do rs4 dlatego wyglada jeszcze calkiem
MalyMis Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A ja widze potencjal w Auptic przedni zderzak
Fenrir Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Trafiłem na ten temat przypadkiem w google grafika, pozwolę sobie odkopać Mi się nawet podoba ten zderzak: Też trąci wioską ale z daleka nawet przypomina S/RS, i nie jest tak nachalnie wiejski jak reszta. Kowi opisał go jako BBR ale nie znalazłem nigdzie w googlach innego zdjęcia...
niziol13 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Choćby mi dopłacali to bym żadnego zderzaka z tych tu pokazanych nie założył..
Sidney Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 A zwrócił ktoś uwagę na grill z pakietu oettingera? Co sądzicie Panowie ?
Fenrir Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Mi tam się niespecjalnie widzi taka lakierowana ramka.
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Szukalem do siebie ale ciezki to byl temat
hafken Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 pakiet s4 bije wszystkie na głowę. Co ori to ori.
quick Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Dżizas. Powoli zaczyna robić się tutaj na forum Civic Klub. Nie rozumiem jak z sedana można chcieć zrobić "sportową" furę poprzez obłożenie jej takimi pseudo-dodatkami. Ludzie, idźcie w OEM bo za parę lat jedyne Audi A4 B5, które będą dostępne na rynku to tylko te monstery. Szanujcie samochody. Albo kupcie sobie Civic'a 5 gen. i czarujcie go laminatem oraz druciarstwem.
Kowi87 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Dżizas. Powoli zaczyna robić się tutaj na forum Civic Klub. Nie rozumiem jak z sedana można chcieć zrobić "sportową" furę poprzez obłożenie jej takimi pseudo-dodatkami. Ludzie, idźcie w OEM bo za parę lat jedyne Audi A4 B5, które będą dostępne na rynku to tylko te monstery. Szanujcie samochody. Albo kupcie sobie Civic'a 5 gen. i czarujcie go laminatem oraz druciarstwem. a czy ktos tu robi takie auto?
quick Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Mój ww. komentarz to jedynie apel. Na szczęście jeszcze niewiele takich aut na forum bo osoby z takimi pomysłami są szybko przeganiane. Nie wiem czy powoduje to u nich zaprzestanie realizacji swoich pomysłów czy wstyd przed pochwaleniem się na forum powoduje, że nie piszą o tym. Wskazywać wątków na forum nie chcę bo każdy robi swoje auto jak chce a ja piętnować za brak gustu nie chcę.
Rekomendowane odpowiedzi