Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Czy ja wiem czy delikatne...za czasów mojej jeszcze czułem się królem szos i jej nie oszczędzałem...nic się nie działo kompletnie niepokojącego w tym motocyklu Pewnie jeździłbym nią do tej pory gdyby nie wymuszenie passata
Kasjan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A wiec tego typu sprawa... ja u siebie tylko musze w zime oponki zmienic i lozysko glowki ramy i jest git tez nie nazekam. A za mocno to ja nie ciskam bo pierwsze dorosle moto i troche zachowawczo smigam. Wieczorem foty zapodam
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 No ja kręciłem ją zdrowo...taki głupi wiek Ja mimo tego że jestem fanem CBR to ta Kawa na prawdę przypadła mi do gustu. Dla mnie tylko miała jedną wadę, przy mojej wadze w szczycie formy była po prostu za mała Wrzuć wątek Dwa kółka też trzeba eksponować nie tylko audi
sadzio Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam szanowne grono motocyklistów. Mi po kilku latach na motocyklu : byla dr650, trampek650, tdm 900, cbf 1000 - jakoś sie zmieniło i w tym sezonie poszedlem w off road 4x4 (suzuki samurai . Dlatego, mam kilka akcesorii na sprzedaz , puszcze w dobych cenach, miedzy innymi: - Kask nolan szczekowiec N90 - biały , rozmiar L / kupiony w lutym 2012 , a motor sprzedany poczatek maja 2012 - przebieg około 2 tysiace, w zestawie pinlock, karton, pokrowiec - Kurtka BUSE model Ancona rozmiar L , w bardzo dobrym stanie. - Spodnie jeansowe motowear espada rozmiar M, stan bardzo dobry. - Pokrowiec oksforda nowka, jeszcze nie otwarty , - Kombinezon przeciwdeszczowy z lidla kolor czarny z czerwonymi wstawkami - nie uzywany !! - Rekawice Hein-gericke Rozmiar M - stan dobry - kominiarka RUKKA z windstoperem - stan dobry Jesli ktos zainteresowany, prosze o info na PW, moge podeslac zdjecia. Lewa w góre. Oby do wiosny !!
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Koledzy jest problem natury elektycznej Kierunki nie działają tak jak powinny... migają wszystkie cztery jednocześnie na zmianę z podświetleniem zegarów i długimi Rozprułem instalacje ale nie wiem kompletnie gdzie szukać problemu
junior_tdi Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Koledzy jest problem natury elektycznej Kierunki nie działają tak jak powinny... migają wszystkie cztery jednocześnie na zmianę z podświetleniem zegarów i długimi Rozprułem instalacje ale nie wiem kompletnie gdzie szukać problemu jak ty ten sprzęt złożyłeś to ja nie wiem, nie mam pojęcia jak mogę Ci pomóc, bo nie wiem jak można tak porąbać instalację żeby taka choinka była
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Właśnie instalacji wcześniej nie ruszałem, nie było potrzeby... Wiedziałem, że kable namieszane ale żeby aż tak Jutro będę leciał z tematem dalej, dzisiaj już nie mam nerwów A jak się wku@!ie to przełożę cała instalacje z jakiegoś rozbitka i finał ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- Szukałem pomocy na fireblade.pl ale tam to forum to w ogóle nie żyje
junior_tdi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Właśnie instalacji wcześniej nie ruszałem, nie było potrzeby... Wiedziałem, że kable namieszane ale żeby aż tak Jutro będę leciał z tematem dalej, dzisiaj już nie mam nerwów A jak się wku@!ie to przełożę cała instalacje z jakiegoś rozbitka i finał ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- Szukałem pomocy na fireblade.pl ale tam to forum to w ogóle nie żyje te motocyklowe fora to w ogóle średnio się kręcą tak jak ALBINEK pisze, najpierw masa, później miernik i jedziesz - szukasz gdzie kierunki, gdzie światła itd stan wtyczek i izolacji z grubsza też sprawdź
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Sprawdź masę , od tego zacznij. Jak bezpośrednio podłączam masę od aku pod przerywacz to przód bez zmian, a tył prawie ok- na odwrót mrygają
ALBINEK Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Spróbuj podać dodatkową masę prosto z akumulatora na ramę .Dobrze oczyść do gołej blachy miejsce gdzie podłączysz dodatkową masę .
mario357 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 witam kolegów motocyklistów, śmigam od 12 lat a wszelakiej maści enduro i cross. W tym momencie od 3 lat wr400. Jakby ktoś był chętny na wspólne wycieczki w okolicach krk to zapraszam
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 termo wskazuje 7st może by tak wyskoczyć dziś
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nie Cała instalacja leży na stole
NikonxD Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Sprzedam kask,zbroja,bluza,rekawiczki kask ,zbroja ,buzer ,rękawiczki ,bluza fox (2843184681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 ale czad widziałem dziś trzech motocyklistów, gdyby nie to, że jestem wczorajszy też bym wyskoczył
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Też widziałem dzisiaj jednego Na imprezie sylwestrowej na której byłem była też niepijąca grupa motocyklistów na f4i, f3, zx10r i 954...fajerwerków nie było ale łatwo można sobie wyobrazić co się działo o północy
fucken Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Też widziałem dzisiaj jednego Na imprezie sylwestrowej na której byłem była też niepijąca grupa motocyklistów na f4i, f3, zx10r i 954...fajerwerków nie było ale łatwo można sobie wyobrazić co się działo o północy Lepsza odcinka,palenie,niż fajerwerki:grin:
Rekomendowane odpowiedzi