PiterA4 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Rajza j**nieta fajnie bylo do 16:00 potem juz nakur... Po lapach
MaciekW. Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Pod koniec maja sprzedaje swoja f4i wiec jak dalej bedziesz chetny to zapraszam. Jak masz jakieś fotki to podeślij mi w wolnej chwili na [email protected] ; chciałbym kupić coś wcześniej, powiedzmy marzec/kwiecień ale to zobaczymy czy trafi się coś fajnego
Kasjan Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 No to mozna byloby i wczesniej sie dogadac tak to wyglada. Dokladniejsze foto zrobie jakos w tygodniu i podesle
MaciekW. Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 No to mozna byloby i wczesniej sie dogadac http://img.tapatalk.com/d/14/03/03/ybany8uz.jpg tak to wyglada. Dokladniejsze foto zrobie jakos w tygodniu i podesle Ładniutka CBRa; porozglądam się jeszcze, ale mam Cię na uwadze Który to rok? ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- to ja pokażę fz6 s2 do sprzedania http://s8.postimg.org/rtgjf0vnl/image.jpg http://s8.postimg.org/53hem1cg1/image.jpg Bardzo ładny sprzęcik; rzuciły mi się w oczy Twoje kolektory wydechowy w ładnym "chromie" - w większości przypadków przybierają wiele różnych kolorów i odcieni
wierzba5 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 ja szukam dokładnie takiej CBR F4I SPORT tylko ze po lekkim dzwonie. (stunt projekt) jak ktoś gdzieś coś? to proszę dac znac.
Sqizzy Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 może znacie kogoś kto ma na sprzedaż GS500 niedrogo w fajnym stanie. Chcę spróbować dwóch kółek i pomyślałem że suzuki będzie ok na pierwsze moto.
Lulek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 może znacie kogoś kto ma na sprzedaż GS500 niedrogo w fajnym stanie. Chcę spróbować dwóch kółek i pomyślałem że suzuki będzie ok na pierwsze moto. Mialem, daruj sobie. W tej klasie moge smialo polecic honde cb500 lub bandita Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
cacek89 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 może znacie kogoś kto ma na sprzedaż GS500 niedrogo w fajnym stanie. Chcę spróbować dwóch kółek i pomyślałem że suzuki będzie ok na pierwsze moto. miałem w przepięknym stanie, sprzedało się, idealne na pierwsze moto, IDEALNE podkreślam. jeździłem wcześniej sezon, sprzedałem głównie dlatego że jestem wysoki 192cm wzrostu , nie moglem jakoś wygodnej pozycji znaleźć, teraz właśnie ujeżdżam Bandyte 650, dzien do nocy naprawde jak dla mnie motocykl 0 min 1/3 większy, pod każdym względem
mar_92 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 może znacie kogoś kto ma na sprzedaż GS500 niedrogo w fajnym stanie. Chcę spróbować dwóch kółek i pomyślałem że suzuki będzie ok na pierwsze moto. Popatrz na jajko gsxf 600 lub 750
Kasjan Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 może znacie kogoś kto ma na sprzedaż GS500 niedrogo w fajnym stanie. Chcę spróbować dwóch kółek i pomyślałem że suzuki będzie ok na pierwsze moto. Popatrz na jajko gsxf 600 lub 750 Stylistyka powala jajka... Jak juz plastik to jakas zdrowa f3 !
mar_92 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 gsxf to straszne szafy Ja śmigam takim,jestem zadowolony.
makiGS Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 w mojej cbr f4i mam wyświetlacz biegów od datatool i po synchronizacji biegów, nie chce mi mi zapamiętać biegów, a mianowicie wygląda to tak, że do okola wyświetlacza lata kreseczka jakby zapamiętywał, a tutaj lipa nic i tak cały czas lata. Wie ktoś może co robię źle ? wszystko robię jak tutaj jest podane: 2:09min tak u mnie cały czas się po wszystkim wyświetla edit: to moj nagranie problem datatool gear digi error help pomocy - YouTube
makiGS Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 nie, wszystkie potrzebne dane zczytuje z licznika
mar_92 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 a gdzieś jakiejś diody nie powinieneś wlutować
makiGS Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 właśnie nie trzeba podłączasz kable pod luz, prędkość, zasilanie i obroty i synchronizujesz wszystko idzie dobrze do 6 biegu a następnie dzieje się tak jak na filmiku
mar_92 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 jeśli coś znajdę na ten temat to Ci napisze,bo ja nie wiem ---------- Post dopisany 13-03-2014 at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany 08-03-2014 at 21:28 ---------- http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,torunska-zablokowana-po-wyp adku-2-motocykli-i-3-samochodow,116177.html
Rekomendowane odpowiedzi