J E L I T O Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam. Jak przygotowania do sezonu? Zbroicie się już? Właśnie kupiłem nowe moto na nowy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Poka fote nowego nabytka Motocykliści są bo widziałem nie jeden ma w podpisie fote swojej A4 a obok szlifierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Nie załozyłem wątku żeby się pochwalić zx-10r 09/10r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Nie załozyłem wątku żeby się pochwalić zx-10r 09/10r Fajny :slina: :slina: Tylko mogłeś ten pomarańczowy motocykl odsunąć do zdjęcia, bo trochę zasłania i nie widać, czy ma przerzutki z przodu I dynamo jest przy tylnym kole Ale nóżki chyba nie ma, bo oparłeś o ścianę... Żartuję oczywiście Piękna maszyna, dobrze wyczytałem, że to ma 200 KM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Piękna maszyna, dobrze wyczytałem, że to ma 200 KM ? też tak czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 No ja tez wlasnie zakupilem nowy sprzecik mysle ze 180KM wystarczy... Olej juz kupilem i filtr zalozylem K&N i moge sezon zaczac nic tylko na wiosne czekac oby przyszla jak najszybciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Nie załozyłem wątku żeby się pochwalić nie ? hmmm a po co ? wątek na temat motocykli jest na forum, trzeba było poszukać. i zmień nazwę, jeżdżę moto, Korzeń jeździ, Lukas jeździ i żaden z nas na pewno nie uważa się za dawcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 a ja was uważam za dawców i też się przyszykowałem do waszego sezonu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 zapomniales dodac ze Kali jezdzi ;-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Piękna maszyna, dobrze wyczytałem, że to ma 200 KM ? też tak czytałem Kolo ode mnie z wioski ma identychną pomarańczową Ninje tylko nie potrafi jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Krzyniek rozluźnij poślady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 no jak narazie jestem marzycielem ale wszystko w dobra strone idzie zeby cos kupic nie w tym sez ale w nastepnym bedzie juz napewno cos :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Krzyniek rozluźnij poślady. pohamuj się z tego typu tekstami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 ja dzieki Bogu i partii juz sie pozbyłem na razie nie zanosi sie na zakup nowego sysek27 na jakim kominie to jezdzi ??? mam do oddania tytanowego Yosi prawie nówka, 4 tkm zrobione :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 ja dzieki Bogu i partii juz sie pozbyłem na razie nie zanosi sie na zakup nowego sysek27 na jakim kominie to jezdzi ??? mam do oddania tytanowego Yosi prawie nówka, 4 tkm zrobione :good: :good: Ja kupilem juz na takim Yosi ciekawe jak to sie bedzie sprawowalo bo w poprzednim sezonie jezdzilem na R1 2004rok ale strasznie mi sie sypala elektroncznie i sie jej pozbylem dlugo sie zastanawialem co kupic w klasie 1000 i wybor padl na K6 w tym roku chce sie nia wybrac z kumplami do wloch na male tourne ciekawe co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamosor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A po kiego grzyba ten dopisek w nawiasie :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Muszę kupić nowy kask, czy ktoś używa kasku z blendą? Zastanawiam się czy jest potrzebna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Używam shubertha i nie wyobrażam sobie kasku bez blendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFAL Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja tez kupuję ale coś znacznie spokojniejszego CBR F4i To moje pierwsze moto i narazie chyba będzie wystarczające. Kask też kupiłem z blendą Shark S900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarr2 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 cbr f4i - jak na pierwsze moto to może być za ostre no chyba ze bedziesz jeździł spokojnie tak do 6 tys. obrotów jak ktoś zainteresowany mogę pomóc sprowadzić moto, mam też dostęp do kilku maszyn juz w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi