pastaldo Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A co sie składa na bose ? Bo rozumiem ze sub w boku bagażnika na pewno. I co jeszcze? Głośniki w dzwiach sa inne?
paput Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 c**jowo ze zerwales folie z szyb.. ale z przodu tylko bo sami sobie nakleili i nie można na takiej jeździć
Armi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 c**jowo ze zerwales folie z szyb.. ale z przodu tylko bo sami sobie nakleili i nie można na takiej jeździć Właśnie się zorientowałem, że tyle razy oglądałem to auto a zapomniałem skomentować Przyciemniony tylko tył zalatuje przedstawicielem handlowym. Szkoda, że zerwałeś z przodu. Trochę za ciemna ta folia ale wyglądało ok, bo ściema była równa. Q w zimę trochę zazdroszczę Wypas w środku niezły :naughty: Tak patrzę i patrzę ale to chyba nie jest ani mój kolor ani Robercika (janjazda).
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 c**jowo ze zerwales folie z szyb.. ale z przodu tylko bo sami sobie nakleili i nie można na takiej jeździć było nie zrywać, przy nakazie byś sobie dopiero zerwał :gwizdanie: Armi mi to wyglada na kolor jak u hansona niby czarny ale taki grafit czarny jakby metalik
oresco Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Dobra fura, fajny wypas. Najważniejsze że V6 w benzynie i quattro
Armi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 c**jowo ze zerwales folie z szyb.. ale z przodu tylko bo sami sobie nakleili i nie można na takiej jeździć było nie zrywać, przy nakazie byś sobie dopiero zerwał :gwizdanie: Armi mi to wyglada na kolor jak u hansona niby czarny ale taki grafit czarny jakby metalik Hanson to ma granatowy, taki jak SmS (mingblau) edit. albo i nie. Sam nie wiem Robercik ma czarny czarny (brilliantschwarz)(metalik) a ja mam wpadający w grafit (vulkanschwarz)(perłowy) Paput, jaki to kolor? Spójrz na kod we wnęce koła zapasowego
paput Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 c**jowo ze zerwales folie z szyb.. ale z przodu tylko bo sami sobie nakleili i nie można na takiej jeździć było nie zrywać, przy nakazie byś sobie dopiero zerwał :gwizdanie: Armi mi to wyglada na kolor jak u hansona niby czarny ale taki grafit czarny jakby metalik Hanson to ma granatowy, taki jak SmS (mingblau) edit. albo i nie. Sam nie wiem Robercik ma czarny czarny (brilliantschwarz)(metalik) a ja mam wpadający w grafit (vulkanschwarz)(perłowy) Paput, jaki to kolor? Spójrz na kod we wnęce koła zapasowego spojrze spojrze, nie oceniajcie po zdjęciach bo jest cały brudny[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 22:29_________________________________________________ paup to kiedy zobacze na azotach jak twoje czarne qattro bokami zamiata parking??fajny wozek z grania badziesz na bank zadowolony.ja byłem bardziej zadowolony z bose w B5 niz z concert II w B6 wkrótce
Juby Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Paput, jaki to kolor? Spójrz na kod we wnęce koła zapasowego spojrze spojrze, nie oceniajcie po zdjęciach bo jest cały brudny Wydaje mi się, że LZ9U
Armi Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Paput, jaki to kolor? Spójrz na kod we wnęce koła zapasowego spojrze spojrze, nie oceniajcie po zdjęciach bo jest cały brudny Wydaje mi się, że LZ9U Mam nadzieję, że nie Mój jak jest brudny wpada w szary, a ten brudny dalej jest czarny. Ale i tak to może być LZ9U.
Armi Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 jest LZ9U Dobrze, że avant czemu? Ten sam kolor, ja tez mam LZ9U.
paput Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 paput miodzio co tu duzo pisac dzięki :> ale co jest miodzio
pawelhel Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Widzę że kolega w okolicach Biłgoraja zakupu dokonał
paput Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Widzę że kolega w okolicach Biłgoraja zakupu dokonał a co
Rekomendowane odpowiedzi