wesz82 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Dzis patrzalem w kolesia turanie i ta plama jest ale moze na 0.5metra.... Tez mialem problem z odbiorem czegokolwiek po zastosowaniu ori przetwornic problem znikl.
fanthomas18 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Niby przetwornice koito są a nie jakieś chińczyki za pińć złoty a problem jest. Nie ma jakiś filtrów przeciwzakłóceniowych czy coś?
fanthomas18 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zaczekam może ktoś jeszcze się wypowie
wesz82 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 ty masz te przetwornice pod lampami czy jak?
fanthomas18 Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Tak, zamontowałem tak jak w temacie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/10285-all-b5-xenony-w-reflektorach-zespolonych-po-ii-lifcie-montaz-zarowek-i-przetwornic/ Zbliża się czas wizyty na stacji kontroli pojazdów w celu zrobienia przeglądu i pytanie odnośnie użytkowników bixów, nie robili Wam problemów z podbiciem przeglądu? Spryski czekają na montaż, samopoziomowania brak i do przeglądu nie będzie pewnie jeszcze. Niby na kloszach w moich lampach są oznaczenia że lampa przystosowana jest do xenonu ale nie do bixenonu
bidzio1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak, zamontowałem tak jak w temacie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/10285-all-b5-xenony-w-reflektorach-zespolonych-po-ii-lifcie-montaz-zarowek-i-przetwornic/ Zbliża się czas wizyty na stacji kontroli pojazdów w celu zrobienia przeglądu i pytanie odnośnie użytkowników bixów, nie robili Wam problemów z podbiciem przeglądu? Spryski czekają na montaż, samopoziomowania brak i do przeglądu nie będzie pewnie jeszcze. Niby na kloszach w moich lampach są oznaczenia że lampa przystosowana jest do xenonu ale nie do bixenonu Panie odrazu dowód zabierają i wzywa policję żeby mandat wypisać. A tak na serio to zależy jak trafisz... jeden podbije i powie ze u niego tego nie bylo a drugi się przyczepi.. ja miałem spryski to sie przyczepił o samopoziomowanie.
wesz82 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 U nas np nie ma problemow,sa 3 stacje z czego 2 omijam łukiem bo szukaja bele czegi\o by tylko dac 50zł w łape a w trzeciej byłem ustawiać i nic pan nie mówił. Teraz mam 1szy przeglad w styczniu na bix bez spryskóww samopoziomu itd jak nie przejdzie to mam ori lampy ale watpie ze nie przejdzie
Radol Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Mam bixa od Gwertego. Wstawiłem led h7 w miejsce drogowych, ale jest lipa, bo świeci na fioletowo... Znacie jakąś sprawdzona żarówkę led h7 która świeci w czystym białym kolorze?
chudy30 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 panowie sam zrobiłem sobie smoked front i skleiłem lampy klejem do szyb tylko wyszedł problem chyba źle zmatowiłem plastiki w lampie i lakier czarny mat mi odstał czy dam rady opalarką rozkleić je bo wkurzyłem się okrutnie pomóżcie
bidzio1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Teoretycznie powinno iść bez problemu nawet bez opalarki. Ponieważ klej do szyb nie wiąże się z tworzywem z jakiego zrobiona jest obudowa.
chudy30 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 oki dzięki jakby tyle to jest git bo już się martwiłem sprawdzę dzisiaj dzięki bidzio1 ogarnąłem lampę wszystko jest git i tak jak powiedziałeś
zgredek27 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Hej, stron dużo i doszukać się nie mogę. Jakie soczewki pchać w polifty B5 żeby nie trzeba było dużo ciąć i rezać? Z jakiego samochodu szukać?
bidzio1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Soczewka Hella 3 np a6 c7. BMW e60 lift
zgredek27 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dzięki. A w Roomsterze jest jaka (wiem że H7), wymiarowo dużo rzeźby?
bidzio1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wymiar 3 cale czyli jak większość bix
marek232 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Panowie do kogo można się zgłosić a sprawie przeróbki lamp na bix?
marek232 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Tylko ze autor nie może dostawać nowych wiadomości wyskakuje jakiś błąd :/
Rekomendowane odpowiedzi