Orzeł Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Przepięknie wygląda czarna wersja! ten nowy cooler jest znacznie większy a przez to, że srebrny nie przbija się zbytnio wizualnie ? jest opcja malowania coolerów wogóle, z ciekawości pytam ? detal oczywiście zaskakują mnie te nowe v6 tdi cooler jest na tej samej "głębokości" w zderzaku co seryjny wiec go za bardzo nie widać - wiadomo coś sie tam dojrzy . Generalnie z czasem pewnie trochę ściemnieje od brudów owadów i innych syfów z drogi i nie będzie go widać na tą chwile jestem mega zadowolony. Aligator twierdzi, że 10 PS więcej powinno być już w tej chwili po samym montażu. skoro na hamowni było 320 ps przy ponad 70 stopniach w coolerze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 malowanie jest bez sensu - znacznie osłabia działanie coolera, natomiast anodowanie już nie chodziło mi bardziej o "zciemnienie" go, źle to ująłem to że jest widoczny to zazwyczaj fajnie wizualnie wygląda, tylko tu jest wersja black, a nawet bardziej stąd moje pytanie masz możliwość zmierzenia 100-200 przy pełnym dnie? jako, że 1/4 do mnie nie przemawia, jestem ciekawy jak ten Twój przeciąg zbiera się przy wyższych prędkościach, ciekawie byłoby to odnieść do serii s4 b8 i innych wynalazków już na samym początku b8 v6 tdi po remapie objeżdzało na torze(!) serie b8 s4, ciekawy jestem jak taka wersja sobie radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 masz możliwość zmierzenia 100-200 przy pełnym dnie? mam coś takiego http://w714.wrzuta.pl/film/3zqcUDRCpTq/a4_3.0_tdi_320ps_640nm_by_dynosoft_0-180km_h to jest bez coolera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 strasznie to jedzie 100-180 ~9-10s to wygląda nato że zbliżone czasy do serii s4 b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 dzisiaj wjechały koła opony są 235/35 r 19 na drugich kołach mam 255/35 r19 które lepiej wypełniają nadkola wiec pewnie je niebawem założe na obecne felgi. Niunia zmienia się w black bitch Jak zwykle fotki nie oddają efektu z realu jak dla mnie i nie tylko jest szał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Słabe te koła Na poprzednich, mimo, że oklepane było kosa. Tego typu koła w ogóle do audi nie pasują.. Oczywiście to tylko moje zdanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Zawsze mi sie podobaja samochody w black . Czarne kola troche pomniejszaja wizualnie ale jest:good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 auto jest rewelacyjne, koła zdecydowanie nie, wszystko kwestia gustu o którym się nie dyskutuje bo Tobie sie ma podobać Ja jakoś ani za jasnymi rantami nie przepadam wole czystą formę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja wogóle za rantami nie przepadam, nie do takiej fury, te koła na nieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 dokładnie - tego typu ranty strasznie specą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mi też średnio podchodzą, nie są złe ale.... Najważniejsze, że właściciel zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 mam 255/35 r19 które lepiej wypełniają nadkola wiec pewnie je niebawem założe na obecne felgi. załóż 255/30 R20 - dobrze wypełnią nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Te kola na pewno lepiej wygladaja na B8 niz na Twojej ex B7 Mnie nie odrzucaja... powiem, ze nawet cos w nich jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Te kola na pewno lepiej wygladaja na B8 niz na Twojej ex B7 Mnie nie odrzucaja... powiem, ze nawet cos w nich jest bo kola same w sobie sa slabe , dla mnie lepiej wygladaly juz na B7 , no ale najwazniejsze ze sie wlascicielowi podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 generalnie jest tak, że na B7 te koła na fotkach też nikomu nie wyglądały jednak w realu każdy zwracał honor że są kozackie, jak dla mnie robią szał a w czasie jazdy to już w ogóle jest . Poza tym te koła mi zostały razem z oponami więc trochę pokombinować można. Kto mi zabroni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 fajne kółko coś w sobie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 poprzednie koła o niebo lepsze moim zdaniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja bym tutaj widział ledy na tył i rs6 II w graficie lub rotory , ale to tylko taka moja skromna sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 teraz wszyscy będą rotory polecać ale fakt fajnie by tu wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 orzeł pamiętasz że czekamy na wykres :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi