Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] A4 3.0 Tdi By Orzeł, 381Ps/726Nm By Dynosoft, Gwint -Black B*tch-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedno z najładniejszych aut jakie widziałem tu na forum wg mnie... ;) a najpiękniejsze to że s-line i to 3.0 !!!!

Opublikowano

Dawno nic nie pisałem więc, żeby nikt mnie nie podejrzewał o nude :), w tym sezonie dla odmiany śmigam na 19' z A8 :) (musze przyznać, że polerowany front w słońcu robi robotę :) )

20140418_164028.jpg

20140301_093720.jpg

20140301_093703.jpg

20140227_152648.jpg

9" z ET 33 idealnie wypełnia nadkola i nie obciera :)

20140227_152731.jpg

a tutaj dokumentacja wygranego zakładu PT "zamkniesz szafe to stawiam flache" :D (oczywiście na niemieckiej autostradzie)

Screenshot_2014_02_20_09_46_46.jpg

Opublikowano

Tez tak chce :decayed:

Screenshot_2014_02_20_09_46_46.jpg

Opublikowano

to auto jest bezbłędne..

Opublikowano

Dobry moment uchwyciłeś aparatem przy włączeniu zapłonu z funkcją needle sweep :naughty:

Opublikowano
Ale kurde nie widać, żeby była zamknięta :decayed: brakuje z milimetra? :naughty:

co ja zrobię, że kolega się spóźnił ze zdjęciem :), myślę że nie będzie problemu z poprawieniem tego wyniku bo zapas jeszcze był tylko droga jakaś taka wąska się zrobiła:)

Dobry moment uchwyciłeś aparatem przy włączeniu zapłonu z funkcją needle sweep :naughty:

Popatrz w prawy górny róg nad deską rozdzielczą - myślisz, że na lewym pasie na autostradzie bawiłem się w odpalanie auta?? :)

Opublikowano

Wyzwanie przyjete-dzisiaj spróbuje mojego octaviusza tak bójnąć :kox:

Orzełek fura świetne, koło genialne. Ciekawe jaki bedzie vmax? :decayed:

Opublikowano
Ale kurde nie widać, żeby była zamknięta :decayed: brakuje z milimetra? :naughty:

co ja zrobię, że kolega się spóźnił ze zdjęciem :), myślę że nie będzie problemu z poprawieniem tego wyniku bo zapas jeszcze był tylko droga jakaś taka wąska się zrobiła:)

Popatrz w prawy górny róg nad deską rozdzielczą - myślisz, że na lewym pasie na autostradzie bawiłem się w odpalanie auta?? :)

Kolego przecież to żart był :)

Opublikowano

Wiem :-P

Opublikowano

Świetnie to koło z a8 leży ba twojej a4 bardzo mi się podoba całokształt

Opublikowano

280 be ósemką to sporo...W es cztery czuć było już od 240 ze zadkiem zamiata.

Opublikowano

Kółko śliczne i mało spotykane a prędkość - szacun dla TDI :kox:

Opublikowano

kto powiedział że diesel musi byc wolny, szacun Orzeł. pozdr

Opublikowano

widać ze na podnośniku:decayed:

Opublikowano

grubo :kox::kox:

Opublikowano

Kółko pasuje jak talala:wink:

Co do v-max to myślę, że 3 paczki leciutko by zamknął.

Ja swoją landarą też ostatnio zamykałem szafę... na S7 260 poszła ale myślę, że 270 to max.

Najciekawsze było to, jak potem zszedłem do tempomatowych 160km/h kużwa! jakby człowiek w miejscu stał:decayed:

Opublikowano

Nie głupia felga :kox:

Opublikowano

mnie tam koło nie powala, ale dźwięk wydechu poezja ! czemu nie kupiłem 3.0 :glupek2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...