gregor10 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dobrze Wampir mówisz to ja dorzuce coś od siebie porównanie paru kół które można zaplikować do k03 Gregor podasz dokladne wymiary koła które miales w tej hybrydzie ? U mnie w moich Twins- ach koło na zimnej RS6 , inducer 43mm , fi 51mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dzięki za info Grzesiu czyli takie jak po lewej na górze oznaczenie 2277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 to ja wklejam cos od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Panowie macie jakiś sprawdzony sposób na ukręconą srube kolektor-turbo ? Jedną mi typ ukręcił i siedzi w turbawce Po ileWysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 oddam za 550 , plecionka w bdb stanie , 5- 8 tysi przelotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przewiercic srube dobrym wiertłem a potem specjalnym lewym wkretem wykrecic to co zostało w muszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Obudowe przepływki VR6 kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mam. Ile chcesz wydac kasy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam. Panowie poszukuje cewek zapłonowych do podkoksowanego AVJ. Polecicie jakieś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dev, a przypadkiem dwoch sztuk nie bedziesz mial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam. Panowie poszukuje cewek zapłonowych do podkoksowanego AVJ. Polecicie jakieś?? Podkoksowanego tzn na jaką moc? U mnie ponad 300hp seryjne ogarniały, teraz na ponad 500hp mam bardzo chwalone z tfsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dev, a przypadkiem dwoch sztuk nie bedziesz mial? Nie mam ale kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dev, a przypadkiem dwoch sztuk nie bedziesz mial? Nie mam ale kto pierwszy ten lepszy Dev, a przypadkiem dwoch sztuk nie bedziesz mial? Nie mam ale kto pierwszy ten lepszy U mnie seryjne okazały sie byc tymi które podlegały wymianie w darmowej akcji serwisowej.. Niestety nie udało mi sie na nich dojechac do serwisu:/ Z S4 4.2 V8 bedą pasowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja rezygnuje z obudowy niech kolega zabiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja rezygnuje z obudowy niech kolega zabiera Bjere bjere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie napisałby któryś i wyjaśnił różnice pomiędzy cewkami Beru ZSE031, ZSE032 i ZSE061 ? Czy może niczym się nie różnią.. Wszystkie spasują do 1.8T? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 zse31 i 32 roznia sie kolorem - jedne sa czerwone a drugie czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Kupie cewki tfsi z wtyczkami i kawałkiem wiązkiCewki najjlepiej z numerem podanym mniżej 06E 905 115 E07K 905 715 Fbo podobno sa mniej awaryjne Kontakt PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) kup sobie nowki sztuki - beru zse031 lub 32 (czarne/czerwone). szkoda hajsu na uzywki w temacie wiazki i kostek (do 4 cylindrow) - 1J0971658L gotowa wiazka z kostkami do tych cewek. w necie masz udokumentowana kabelkologie. ja mam u siebie zrobiona wlasnie taka konwersje i wszystko dziala pieknie Edytowane 8 Listopada 2014 przez marcindlug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Bo mam wiazke od 2.0fsi za nie duze pieniadze razwem z cewkami czarnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarkus Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 witam Panowie szybkie pytanko czy wtryski o numerze: 06A906031BA 1,8 AUQ będą pasować p&p do AEB nie mogę nigdzie znaleźć na forum. ponoć w AEB będą miały 380cc ,ewentualnie przy regulatorze z AUQ -3bar -320cc aha, czy przy 320cc muszę coś w poprawiać w programie ? 005-115:VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs 002-003:VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs bo trochę zapętlają dzięki za odpowiedź pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi