Imhotet Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 troche drogo.. napisalem na kiedy moglby mi wyspawac bo cos slyszalem ze miesiac trzeba poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Fakt, troche drogo, ale napier...ala porzadnie, warto poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek03 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 koledzy który typ FMIC wybrać patrząc na budowę rdzenia w środku ? 1.http://allegro.pl/intercooler-550x180x65mm-rdzen-forge-turbo-hks-i4944042357.html 2.http://allegro.pl/intercooler-550x180x65mm-jak-forge-hks-od-fmic-pl-i4888783408.html 3.http://allegro.pl/intercooler-550x180x65-fmic-tuning-drift-ic-turbo-i4913486959.html najbardziej różnice widać pomiędzy tym pierwszym a tym drugim ciekaw jestem jak ten forge schładza mając tak duże kanały i mało lamelek w środku , ma ktoś być może tego forge ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 od kolegi inkognito ostatnio brałem DP, temat załatwiłem na forum wiec raczej zagląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 koledzy który typ FMIC wybrać patrząc na budowę rdzenia w środku ? 1.http://allegro.pl/intercooler-550x180x65mm-rdzen-forge-turbo-hks-i4944042357.html 2.http://allegro.pl/intercooler-550x180x65mm-jak-forge-hks-od-fmic-pl-i4888783408.html 3.http://allegro.pl/intercooler-550x180x65-fmic-tuning-drift-ic-turbo-i4913486959.html najbardziej różnice widać pomiędzy tym pierwszym a tym drugim ciekaw jestem jak ten forge schładza mając tak duże kanały i mało lamelek w środku , ma ktoś być może tego forge ? im mniej lamelek tym gorzej chłodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynamiquedci Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja cały dolot samemu sobie wyspawałem, troche pojęcia o TIGu, i lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 no ale trzeba mieć tiga:P a ja zaglądam czasem ale brak czasu na pisanie jak potrzeba tipa zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dobry inwerter z osprzetem i butla masz za 1000-1200 zl. Wyspawasz dwa, trzy wydechy i kasa sie zwraca. Co prawda trzeba troche pocwiczyc ale jezeli ktos ma troche umiejetnosci manualnych poradzi sobie bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 pewnie ze tak ja nie mówię że nie ale jeśli ktoś ma inwestować do jednego tipa czy dp to raczej nie warto:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jasne ze nie warto. podałem tylko przykład, moj kolega dla picu kupił TIGa a teraz robi cuda dla Niemcow za grube ojro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 chcieć to móc jak to mówią masz łeb i ch.. to kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynamiquedci Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 chcieć to móc jak to mówią masz łeb i ch.. to kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 chcieć to móc jak to mówią masz łeb i ch.. to kombinuj AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) 25KM mniej i aż 160NM momentu mnieja ile kasy trzeba wlozyc w dyszla zeby miec taka moc, a w 1.8t sam program 8) Edytowane 10 Stycznia 2015 przez pioteros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fajne porównanie.. łeb w łeb idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zawsze mowiłem ze gnojojand nijak nie nadaje sie do scigania. "...trzeba im zakładać homonto i orać nimi pole..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) tja traktorki na pole, a nie na wyścigi.. wie ktoś jaka twardość ma nowa grucha k03 / k03s ? Tj przy ilu sie otwiera ? Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Imhotet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 65N pewno, byly jeszcze 85 ale obstawiam ten pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarkus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 znacie kogoś oprócz Bakusia kto mi wyspawa TIPa pod ori puche i wlot 51mm ? Witam Też bym sie pisał na metalowego Tipa pod ori wlot. Jakby były 3 ,4 zamówienia to może któryś z Panów z tigiem pospawał w dobrej kasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 a co ci da metalowy pod ori puche ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi