schiller Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 ok lista zamknięta "RIEN NE VA PLUS"
spanky Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 mozna wplacic osobiscie ? bo ja w poniedzialek juz bede w wisle jak bedziesz to daj znac ... ja juz pije w Wisle ....
Rogul Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 ja sie dolacze do was w niedzilele na ryneczku
hhacek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 mozna wplacic osobiscie ? bo ja w poniedzialek juz bede w wisle jak bedziesz to daj znac ... ja juz pije w Wisle .... bede w poiniedzialek wieczorem w Golebiewskim , wpadaj na biala
T-żółw Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 przepraszam za opóżnienie wpłata za siebie + hhacek dokonana dopiero w dniu dzisiejszym
spanky Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 bylem dzisiaj po Krokusem ... jeszce stoi ... takze przyjezdzajcie ...
spanky Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 spanky śnieg jest? tak .... w lodowce .... [kuzwa ...nawet grama .... caly czas pada deszcz ]
adikrakow Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 tak zapytam na letnie kapcie jest już pogoda czy raczej nie bardzo??
alvaro Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 a ja tak zapytam - brać jakieś stare ciuchy na ten kulig czy nie ma szans na niego ??
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 bierz , jak nie będzie śniegu to pod pozka podepniemy sanie
sokolnh Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 bierz , jak nie będzie śniegu to pod pozka podepniemy sanie myślisz, że pociągnie ? gdzies czytałem że ćwiczy mięsnie na siłowni, ale nie wiem czy da rade z tyloma chłopa naraz
poziek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 ja mam nawet podpinany hak u siebie więc mój siwek zrobi za mnie czarną robote ZABIERAĆ SANKI !! Przejazd honorowy otrzymyje Spanky....za nasmiewanie się z Pb :gwizdanie: :naughty:
adikrakow Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 ja mam nawet podpinany hak u siebie więc mój siwek zrobi za mnie czarną robote ZABIERAĆ SANKI !! Przejazd honorowy otrzymyje Spanky....za nasmiewanie się z Pb :gwizdanie: :naughty: a jak się siwek zmęczy to trzeba będzie go podratować jakimś TeDeIkiem
alvaro Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 adikrakow a jak się siwek zmęczy nie no siwek się nie zmęczy, co naj wyżej to mu wachy zbraknie hyhy hyhy jakie ładne cyferki : KONIEC OT bo nas schiller zje...
schiller Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 kulig będzie tak czy siak. (i nie mowie o uczestniczce ) jak nie będzie śniegu to będzie zielony kulig na kółkach.
Gość C.MILE Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 kulig będzie tak czy siak. (i nie mowie o uczestniczce ) jak nie będzie śniegu to będzie zielony kulig na kółkach. Otrzymałeś od Nas przelew - daj znać. Dzięki. P.
DJ Lipi Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ja już stoję na letnich więc śniegu ma nie być
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 schiller nie doszła ode mnie kasa? nadal jestem niebieski a wpłaciłem
Hugo Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Spokojnie Panowie.Schiller ostatnią aktualizację robił dziś rano przed 10 , a niektóre banki księgują później
Rekomendowane odpowiedzi