Młody Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Hmm sam zderzak RS6 będzie głupio wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Mi sie bardziej podoba polift. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ja bym poszedl w S6, jest mniej choinkowy niz lift. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Sam dół zderzaka bardziej podoba mi się z poliftu jednak te ledy fajnie wyglądają w zderzaku tak jak w S6 a nie w lampach. Ten polifcie ma już nawiązanie do nowych audiczek ale te halogeny i ledy w lampach tak średnio :/ Moim zdaniem tutaj pomyśl nad tym jaki charakter ma mieć auto bo uszy z S6 są bardziej sportowe tak jak i zderzak niż poliftingowy i uszy z kierunkowskazami. Ja osobiście bym wstawił czarny zderzak S6 (obwódki grilla czarny mat) i uszy od S6. Mi tam bardziej sport odpowiada bo ten polificie mi A8 przypomina. Sorki może mam dziwne przemyślenia ale chciałem się nimi podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Widziałem jedno C6 live po przerobieniu na po-lift i własne dlatego tak chcę tylko nie wiem czy trzeba wymieniać belkę bo na A6 nic nie wiedzą [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 11:06_________________________________________________No dominikt1 przynajmniej jakiś kierunek konkretny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Według mnie komplet z eSy założ. Ten polift to mnie też nie przemiawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Uwielbiam to forum podobno cos trzeba przerabiać przy nadkolach ze zderzakiem S6 ale bez przeróbek nie ma zabawy i te cenny zderzaków 2500-3000 kurcze do B6 z S4 kosztował 1.200 tu sam grill tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Pierwszy raz nie wiem co napisać Wloty od polifta wyglądają tak dziwnie - troszkę przekolorowane.. ale lampy od S6 kompletnie mi nie leżą..wolałbym poliftowe Poszedłbym jednak w S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dobra tak zrobię S6 i tak lampy z czarnym środkiem mi się najbardziej podają a je zmienię razem ze zderzakiem aby nie było żarówki P21 z dziennych tylko H7 na długie i led mam nadzieję że ktoś mi to podłączy jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 S6 poliftowe chyba nie ma halogenów w kratkach przynajmniej taka parkuje po sąsiedzku u córy pod szkołą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a ja bym zrobił przedliftowy przód s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 S6 nie miało ma ledy mystic.pl [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:00_________________________________________________jedrekx też o tym myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 S6 poliftowe chyba nie ma halogenów w kratkach przynajmniej taka parkuje po sąsiedzku u córy pod szkołą to nie jest wiec to s6 oto s6 polift: od przedlifta najlatwiej go odroznic po wiekszych lusterkach. ps. ja bym w tym przypadku szedl w zderzak s6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ja bym poszedl wlasnie w s6 polift, w s6 ledy jak kiedys mi sie podobaly tak teraz takie ledy sa nawet w lanosach zalozone wiec to na wielki minus a polift to takie troche robienie przodu b7 w b6 tak wiec s6 poliftowe jest takie delikatnie inne i te ledy swieca tak juz fajnie. w polifcie zwyklej ledy tak troche na sile wlozone do lampek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Lotka s-line na miejscu Patrzę na te 19" i trzeba ją obniżyć ale czy same springi Eibach pro-kit wystarczą mogą być na zwykłych amorach ? Rozważam jeszcze pełne zawieszenie s -line -20 1BE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Młody no jest trochę koza ale tak poza jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Obniżenie musi być chcę springi -30 tylko nie chcę aby mi tarło jak w B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 u nas w A6 jest 1BE i 19 cali i jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 no koza straszna ja na szczęscie mam 1BE młody jakie masz tam opony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Będę musiał kupić 1BE jedrekx pomocny człowieku nic Wam nie ociera przy pełnym stanie samochodu? masz może fotki jak to wygląda?> będę Ci wdzięczny boberek 255/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi