?ukasz11 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 listwa z oświetleniem tablicy-lakier odrapany do poprawy brak listwy dolnej drzwi tylnych -już jest tylko trzeba założyć radio zostanie oryginale bo jestem z niego zadowolony
Kowi87 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ładny polift tylko szkoda ze mały silnik bogate wyposazenie jak na tą jednostke ogólnie jakieś plany Daj jakis opis
_Solar_ Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 zacny furacz widze ze juz na jakiejs tam glebie siedzi
?ukasz11 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Zawieszenie 1be Ksenony samopoziomujące się z czujnikami na wachaczach Wyposażenie tzw sline??? Reszta jak w standardzie oryginalna To znaczy pierdoły takie jak chrom pakiet fotele kierownica. Na razie nic nie planuje bo brak mi pomysłu na to co poprawiać. silnik 1,6 słaby ale wystarczający na polskie drogi? Pozdrawiam
pablo_9 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 o pomysłach zaraz się dowiesz a więc tak ode mnie propozycja to: - FIS
Krycha Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 silnik 1,6 słaby ale wystarczający na polskie drogi? Gleba gdzie tam na polskie drogi, mocny silnik gdzie tam na polskie drogi... Wy to wszystko potraficie zgonić na te dziurawe drogi
?ukasz11 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Na razie to tylko rozrząd zrobiony był a w tym tygodniu włoże mu sekwencje bo te ceny bęzyny ponad 5zł to to nie jest jedyne auto które mam na utrzymaniu.Mam jeszcze b3 stare ale się trzyma
?ukasz11 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Pewnie że wymieniłbym silnik na mocniejszy.Tyle że jest mi potrzebny jako tzw dupowóz z roboty do domu i z powrotem.Wolę jak mniej pali. :gwizdanie:Co do zawieszenia.Jest obniżone i twarde fabrycznie zdaje się.Na swoim podjeździe wadzę na krawężniku czasem.Ma zalety i wady.Lepiej się trzyma drogi ale dziury lepiej czuć
Kierownik Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no i bardzo dobry mod ... szybko ci sie LPG splaci
bronekb5 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no i bardzo dobry mod ... szybko ci sie LPG splaci Kierownik, kolega Łukasz nie ma raczej LPG ani też się nie chwalił czy ma zamiar montować. A autko ładnie wyposażone..
danielom Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Na razie to tylko rozrząd zrobiony był a w tym tygodniu włoże mu sekwencje bo te ceny bęzyny ponad 5zł to No rzeczywiscie sie nie chwalił
Polko_V Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no nie powiem ciekawy ten furacz ale ten silnik :gwizdanie:
Wujek141 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Co wy chcecie od tego silnika ? Jeśli komuś nie potrzebny jest jakiś zrywacz asfaltu, chce się dostać bezpiecznie i w miarę szybko z punku A do punktu B to po jakiego grzyba większy silnik? Bezsens ... Ładna, dbaj o nią Szerokości.
HaVoK Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Co wy chcecie od tego silnika ? Jeśli komuś nie potrzebny jest jakiś zrywacz asfaltu, chce się dostać bezpiecznie i w miarę szybko z punku A do punktu B to po jakiego grzyba większy silnik? Bezsens ... Ładna, dbaj o nią Szerokości. No jak ktoś chce szybko to potrzebny większy silnik :polew: Ale autko bardzo ładne i kolorek też super. No i polift! Bezawaryjności!
lukasl Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ładne autko jak dla mnie silnik za slaby ale jak wcześniej pisaliście, jak kto chce ja nie chciałem z turbo a jest mocniejszy tylko lpg niech ci dobrze ustawią
Rekomendowane odpowiedzi