klysek Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Juz widze jak bedzie pomierzone Nie filozuj bo jak mierzyliśmy pod wodę to 0,5 zrobione a w urzędzie nikt sie niw dopieprzyl i wydaje mi sie ze Tomus na trzeźwo chyba by nie umiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 hyhyhyhyh geodeci tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 nie tylko geodeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jak to miło po tygodniu usiąść na własnym kiblu, czyli metaforycznie mówiąc - "wróciłem" Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Cudownie bo będę się do Ciebie uśmiechał niedługo co do dłubaniu w silniku. Chyba żre mi olej, turbo nie chce co jakiś czas ciągnąc, trzeba wy***ać EGR i kata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Co potrzeba jakie papiery i zabieram ciebie i nasza przyjaciółkę 0,7 i jedziemy mierzyć Plan zagospodarowania działki potrzebny będzie czytaj Taka mapka na której jest umiejscowiony dom. Masz do wyboru takie dni: 10,14-po południu,15,16,17,18 Edytowane 8 Marca 2015 przez SpongeBob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wybieram 10.03 po południu ale to do ciebie jutro jeszcze zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jak to miło po tygodniu usiąść na własnym kiblu, czyli metaforycznie mówiąc - "wróciłem" Sent from my iPhone using Tapatalk No nareszcie bo już żal było potrzeć jak się lenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 qrde, auto mi się zepsuło... wczoraj zrobiłem 400km prawie i miód malina, dziś zapaliłem i zgasł po dwóch sekundach;/ kręcić mi nie chce, bo coś silnik blokuje... wujka zawołałem, pomyślałem, że rozrząd poszedł, ale całe szczęście - cały. Teraz tylko pytanie, o co kaman... Chyba od rozrusznika jutro zaczynam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Korba sie zlamala i zablokowala wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 why so serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 qrde, auto mi się zepsuło... wczoraj zrobiłem 400km prawie i miód malina, dziś zapaliłem i zgasł po dwóch sekundach;/ kręcić mi nie chce, bo coś silnik blokuje... wujka zawołałem, pomyślałem, że rozrząd poszedł, ale całe szczęście - cały. Teraz tylko pytanie, o co kaman... Chyba od rozrusznika jutro zaczynam. Ale tandeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wykręcę świece i zajrzę w cylindry - wszystko wczoraj było miód malina, a tu taka niespodzianka... Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Mandarynki bez ogladania wiem ze sa dobre Sebuś <3 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Żyjemy, a raczej silnik żyje. Nigdy bym sie nie spodziewał, ze zacięta sprężarka klimatyzacji da taki opór na pasku, ze nawet rozrusznik nie przekręci silnikiem... Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 coś mi się obiło kiedyś o uszy i na jednym spocie rozmawiałem o kosmetykach do skóry, że typas o nicku "frugodh" bawi się w te klockidobrze kojarzę czy coś mi się pomieszało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 bawił, bo teraz ma inną branżę Panton - pamiętam o Tobie, może w tym tygodniu mi się uda jakoś podskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 aaaa to lipa bo już myślałem, że znalazłem namiar na kolesia, który pro wyczyści i zabezpieczy wnętrze - skórę..... spoko ale to najlepiej jakbyśmy się ustawili w piątek bo w tym tygodniu jeszcze muszę śmigać autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi