Magdalenah Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Seba jesteś mistrz ja w tym roku nie malowane bo nie było komu malować Zdrowych pogodnych świąt :-) Wzajemnie
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=O7g9mfKzb6Q
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 jeszcze film się u nas nie ukazał ale parodie już są
marcindlug Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=O7g9mfKzb6QSebuś :* <3 ty to jestes strit rejser
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych, Panie i Pany troche schorowany, ale po dłuższej przerwie, jutro bede sie leczył czysta, wiec znów bede nieśmiertelny:D keylessa do siebie prawie wyrezalem, aż jestem dumny z siebie, ze sam program napisałem:p Sent from my iPhone using Tapatalk
RicS3 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych, Panie i Pany troche schorowany, ale po dłuższej przerwie, jutro bede sie leczył czysta, wiec znów bede nieśmiertelny:D keylessa do siebie prawie wyrezalem, aż jestem dumny z siebie, ze sam program napisałem[emoji14] Sent from my iPhone using Tapatalk też chcę
MarianekZg Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych, Panie i Pany troche schorowany, ale po dłuższej przerwie, jutro bede sie leczył czysta, wiec znów bede nieśmiertelny:D keylessa do siebie prawie wyrezalem, aż jestem dumny z siebie, ze sam program napisałem:p Sent from my iPhone using Tapatalk a ja nie chcę bo dzięki temu częściej autka giną bez śladu ;-)
kanu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych, Panie i Pany troche schorowany, ale po dłuższej przerwie, jutro bede sie leczył czysta, wiec znów bede nieśmiertelny:D keylessa do siebie prawie wyrezalem, aż jestem dumny z siebie, ze sam program napisałem:p Sent from my iPhone using Tapatalk Lepiej wrzuć fotę z rezania hamulcy u mnie Wreszcie z tego Twojego składowiska parę części się przydało
mariuszolek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych, Panie i Pany troche schorowany, ale po dłuższej przerwie, jutro bede sie leczył czysta, wiec znów bede nieśmiertelny:D keylessa do siebie prawie wyrezalem, aż jestem dumny z siebie, ze sam program napisałem:p Sent from my iPhone using Tapatalk Takimi rzeczami się chwalisz a potem się dziwisz że nie masz czasu na herbatę Świeżak również życzy wesołego jaja i smacznego majonezu
marcindlug Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Swiezak, przestan mowic na siebie swiezak przywitales sie, wiesz juz ze jestesmy tolerancyjni wiec wystarczy. Jestes swoj
Magdalenah Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wesołych i mokrego ) u mnie już wesoło podejrzewam że u Was również
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ale jeszcze nie mokro... Sent from my iPhone using Tapatalk
Panton Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 to co dobre kończy to się już od jakiegoś czasu a to co piszesz to jest tylko efekt :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Siemka przeżyliście jakoś te święta bo domyślam się że większość osób pewnie za dużo to nie pamięta połowy weekendu ?
WooojaS Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witajcie;) Planuje zakup S4 B8 3.0 TFSI i chętnie poznałbym kogoś z łódzkiego, kto to auto, jeździ na co dzień i powie mi co nieco więcej niż google. Jest ktoś z łódzkiego kto ma ten model? Pozdrawiam Tomek.
kanu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 B8 w eSie... ciężko będzie no ale zaciski chociaż będą podobne... :grin:
Magdalenah Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siema Święta poświętowane jak zwykle za dużo żarcia teraz trzeba odpokutować i ciąże spożywcze zrzucić kiedy robimy spocik bo nam termin uciekł przez święta? może ta niedziela ? Woojas będzie ciężko akurat z tym modelem ....
Rekomendowane odpowiedzi