audi.wielun Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jakieś fotki z tego spotu może macie?
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 [br /] *ZLOT OGÓLNOPOLSKI*[br /]*POEZJA ZLOTOWA*
Damianfym Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Jezli jedzie ktoś na Bemowo zŁodzi Zbieramy się 2 maja 2009(sobota) Godzina 5:00 Łódź ul.Rokicińska 190 Stacja Benzynowa Nesti
bartek1605 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witam wszystkich potrzebuje sprawdzić czy faktycznie moja pompa centralnego ma popierdzieloną płyte sterującą, dlatego zwracam się z prośbą do osób z Łodzi i okolic czy miałby ktoś na przekładke żeby sprawdzić taką pompe 4 AO 862 257 A http://www.allegro.pl/item623999324_pompa_centralnego_zamka_audi.html
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<<
paulo77 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Siemanko. Gdyby w sobotę ktoś się nudził to zapraszamy na nasz Skierniewicki Spocik :> Termin sobota 16 maja o godzinie 17.00 na Parkingu nad Zalewem, ul. Konwaliowa 20 Zapraszamy serdecznie wszystkich miłośników
arielo Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Witam! panowie sorry, że nie w temacie. Moja kobitka studiuje w Łodzi. W związku z tym mam pytanko, gdzie można z Łodzi najbliżej uderzyć na jakieś jeziorko, żeby rozpalić grilla, rozłożyć kocyk Chcę ją trochę wyrwać z natłoku przedsesyjnego. z góry dzięki za pomoc.
Bartas Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 pokaz fote to sie ja zabierze :P:P w lodzi to slyszalem tylko o jaki skrzynkach nie wiem gdzie to jest. ja zawsze jak cos to wale na sulejow, mozesz tez na jeziorsko. w obie strony praktycznie takie same odleglosci kolo 50 km. jak sie myle prosze mnie poprawic
arielo Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 pokaz fote to sie ja zabierze :P:P w lodzi to slyszalem tylko o jaki skrzynkach nie wiem gdzie to jest. ja zawsze jak cos to wale na sulejow, mozesz tez na jeziorsko. w obie strony praktycznie takie same odleglosci kolo 50 km. jak sie myle prosze mnie poprawic haha skrzynki to są 15 km ode mnie więc na stare śmieci nie będę wiózł... a jak chcesz fote mogę wstawić...oooo nie ma a czymś człowiek mógłby się w końcu pochwalić... dzięki za pomoc
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Hej. Możesz ją wziąć do Arturówka (Łagiewniki), Jest też taki ośrodek "Zgniłe Błota" za Rąbieniem, 60km od Łodzi mamy Sulejów, Jeziorsko, w Tuszynie jest "młynek" (nie radzę - sam syf), przy Bełchatowie mamy Słok, w Zgierzu są jakieś stary hodowlane, także ogólnie niby jest się gdzie wybrać. Ze swej strony polecam Arturówek, ale nie ten staw położony najbliżej drogi, tylko najlepiej wziąć rowerek i pojechać wgłąb lasu - można potem wstąpić do klasztoru - jest co oglądać. Napisz, jak będziesz się gdzies wybierał, może się wybiorę, albo poinstruuję Pozdrawiam.
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy
misior_kucu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Witam wszystkich audi-fanów serdecznie Zrobiło się ciepło i co byście powiedzieli na spotkanie nad zalewem sulejowskim w czerwcowy długi weekend? Jeśli ktoś chętny to zbierajcie namioty i śpiwory i wpadajcie do Karolinowa, nieopodal Smardzewic jest tam fajne niedrogie pole namiotowe nad samą wodą Ja tam będę przebywał od 10 do 15 czerwca, jeśli jest ktoś chętny to wpadajcie, czym więcej osób, tym ciekawiej i weselej Koszt pola: 15zł za namiot 5zł za auto Dojazd jak będzie potrzeba wytłumaczę później
czaki22 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 zapraszam do zakupu , nowa seria nowa edycja http://www.a4-klub.pl/smf/logo_wersja_chromowana_metalowa_lakierowana_dwukolorowa-t56021.0.html
Buba Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Pany jest tutaj ktos z okolic koluszek z AEB? potrzebuje podmienic N75. jakby ktos mial czas we wtorek to prosze o PW Pozdro
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wspolny_wyjazd_na_zlot_z_poznania-t83160.0.html
kamil22lodz Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 witam wszystkich .... z lodzi i okolic tego naszego cudownego miasteczka ... Panowie i panie ..trzeba troszke ruszyc zwloki i cos zaczac organizowac,.,a nie siedziec w domu i puszczac:P..... wiec tak wezmy sie w garsc ..i pokazmy swoje niunie ..tyle ich jezdzi po lodzi i okolicach ..pokazmy ludzia ze Audi tez sie potrafi bawic ..szczegolnie A4 czki :P ... wiec do roboty ... ..tylu nas jest ..wystarczy organizacja i spociki beda .. poznamy sie .. pozniej jakies wieksze wyloty itp ....nie patrzmy ze nasze niunki sa obite czy jakawersja ..i jak wyglada ..wazne jest styl i urok tego autka ...Wiec tak ostanie moje pytanko jest takie ... czy wzbudzimy .. i postawimy na nogi spot zwiazany z audiczka ...!!! kto jest za .. odpowiadac .. nie wazny wiek lecz chec i dobra zabawa...:) pozdrawiam Kamel... a tak na magrinesie czy spoty toi sie odbywaja w niedziel ..co jezdzilem to nikogo nie bylo :P:P..... w garsc i ma byc tam nas duzo ...
ktokolwiek Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Żyje ale co to za życie? Właśnie, po weekendzie ciężko Też tam kiedyś podjechałem ale nikogo, heh. W następny weekend mam wesele, za dwa tygodnie nad morze, a w niedziele o 19 treningi, heh, nie to żebym się tłumaczył..
Rekomendowane odpowiedzi