psiku25 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 A więc ja poproszę odnotować :> : Naklejka 2 szt (czarna,biała) Ramki 2 sztuki Smyczka 1 szt(to juz byłaby 164 w kolekcji-ponieważ zbieram) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINN Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Gugas ja też sie pisze na smyczkę klubowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 gugas to ja tez serio. zamow tez dla mnie 1 smycz. i naklejke biala ( ja sobie zamowilem ale czarne bo bialych nie bylo i nie wiem kiedy to dostane wszystko )jak sie stykniemy to ci kase cofne i dasz mi smycz.i naklejki.. chyba ze wczesniej wyslesz mi lampki :D:D :dance: to mozesz tam wsadzic ta smycz:) pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axoo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja również: smyczka + naklejka czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Czekam kto jeszcze by coś chciał ?? Lista otwarta do następnego spotu i potem zaczynam zamawiać A co do ostatnie spotu wyszły mi 2 fajne fotki nieoczekiwanie :PPP Tramwaj widmo i A4 jak widać ponadczasowe , a w tle wszystko ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 No GUGAS gratuluję statusu Klubowicza :th:. Co do mojego zamówienia to do smyczy dokładam naklejkę czarną. Ps: Zdjęcia rzeczywiście udane(fajnie gdyby nasze autka pędziły z takimi prędkościami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 no panowie widze ze sie ladnie bawicie ( bezemnie oczwyiscie) no ale nic .. ja jutro mam tez spota ( pod praca) bedzie 9 a...u...tek :gwizdanie: zadne AUDI .. ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma .. ps: Mateusz nie bedzie juz ramek pod tablice bo KEŻOR nie bedzie robic nastepnych zapisow. przynajmniej narazie .. ps:gugas tak wogole to gratuluje KLUBOWICZA.. nalezalo ci sie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 gugas - 200-tny pościk :oklaski: ...chciałem zaznaczyć że to jusz drugafla... którą musisz postawić jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak to się skończy.... ....no to kolego za tego "Klubowicza" to już trzecia flacha się należy, lepiej bedzie jak zamówisz odrazu cały karton, wtedy może chociaż jakiś rabat dostaniesz Gratulacje :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Podpsuje sie pod gratulacjami dla Klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINN Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Koledzy kiedy organizujemy kolejny spocik??? Pozrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dzięki :DDDD Maku Keżor :PPP się zowię nasz kolega ze śląska :DDDD gugas dzieki moj blad/ przeprosiny dla kolegi za gafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kennyzzz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ajjj panowie jeszcze tylko skarbowka, blachy i z mila checia zawitam na spocie swoim autkiem !!!.Bede sledzil temat na bierzaca wiec, do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kennyzzz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Gugas nieomieszkam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 gugas dzis wysle na jakis server. jesli chodzi o ramki to ja zamowilem 4 szutki wiec 2 oddam w dobre rece:D.. i bede tez miec 1 naklejke do oddania .. tylko musi to do mnie dotrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 maku chetnie wezme od ciebie 1 rameczke i ta naklejke ! ! :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys608 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 sory ze tutaj ale jutro muszę kupic chłodnice do mojej 2.8 pilne bo stoi na wymianie rozrządu i jest łatwy dostęp polećcie jakiś sklep to moje pierwsze audi i kompletnie nie mam pojecia gdzie to kupić [email protected] dzięki POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 sory ze tutaj ale jutro muszę kupic chłodnice do mojej 2.8 pilne bo stoi na wymianie rozrządu i jest łatwy dostęp polećcie jakiś sklep to moje pierwsze audi i kompletnie nie mam pojecia gdzie to kupić [email protected] dzięki POZDRAWIAM w lodzi znalazlem cos takiego http://moto.allegro.pl/item296032731_chlodnica_a4_2_6_2_8_automat_nowa_lodz.html - ogloszenie z allegro (tylko ze do automatycznej skrzyni) jeszcze mozesz sie zapytac na ulicy rewolucji kolo kilinskiego, zaraz kolo piekarni gosciu sprzedaje uzywki do audi moze cos bedzie mial pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys608 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 DZIEKI maku to na allegro juz znalazłem tylko akurat jest najdroższa ze wszystkich ale pewnie wezmę bo muszę jutro kupić może jeszcze sie coś znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 jeszcze podjedz sobie na rewolucji tam moze gosciu ma[br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 22:32 _________________________________________________http://rapidshare.com/files/86086079/100NCD50.rar.html to sa zdjecia z 2 spota:) mielgo ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi