Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kupić akumulatory o jakich parametrach zebym nie musiał chodzić z ładowarką w kieszeni ? :mysli:

Zależy do czego potrzebujesz.

2500 powinny być OK.

Ale jak aparat lub lampa błysk, to szukałbym mocniejszych, bo to są energożerne urządzenia - widzę, ze są 3800.

I markowe. Ja kilka kompletów tanich i wydawałoby się mocnych no name'ów do kosza wyrzuciłem.

GP bym rekomendował.[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 11:14:49_________________________________________________A! I NiMH :>

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a witam i ja :) moja audiczka juz przygotowana do prezentacji na spocie (czarna - jedyny słuszny kolor + felunek 17) wiec czas zawitac na spocik warszawski :)

Zawitać ..zawitać :th:

2500 powinny być OK.

Ale jak aparat lub lampa błysk, to szukałbym mocniejszych, bo to są energożerne urządzenia - widzę, ze są 3800.

I markowe. Ja kilka kompletów tanich i wydawałoby się mocnych no name'ów do kosza wyrzuciłem.

GP bym rekomendował.[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 11:14:49_________________________________________________A! I NiMH :>

Mi to jest potrzebne do kompaktowego aparatu ..wymagam tylko żeby trzymały z dzień lub dwa pstrykania... bo na bateriach no name to 4 zdjęcia i pozamiatane :disgust: Nawet nie ma jak foto-relacji zrobić :thumbdown:

Opublikowano

Ja tam na Twoim miejscu bym pownikał :naughty: sie poźniej okaże że Twoja pojdzie w rytm piosenki Kasi Klich ..."znów sie zepsułeś i wiem co zrobie zamienie Cieeebie na lepszy model .." :banan2::kox::wink4:

za pozno... zamienila, ale imo na gorszy model i baterie byly do aparatu, mieszkajac ze mna niewiele by ukryla:P

2500 powinny być OK.

czesto takie 3800 to po prostu sciemka.[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 11:26 _________________________________________________

Mi to jest potrzebne do kompaktowego aparatu ..wymagam tylko żeby trzymały z dzień lub dwa pstrykania... bo na bateriach no name to 4 zdjęcia i pozamiatane :disgust: Nawet nie ma jak foto-relacji zrobić :thumbdown:

2700 powinny bez problemu wytrzymac, sa takie zestawy np: 4x2700 + ladowarka od GP

Opublikowano

jak już jesteśmy przy akumulatorkach to powiedźcie mi jak skasować "efekt pamięci" bo mam ze 2 zestawy które niby maja 2500m a przy ładowarce max 700mA ładują się tylko 2h

Opublikowano

Raggaman Od razu kup sobie aparat z baterią - a nie "na" baterie ;)

A tak serio, to leć do pierwszego lepszego sklepu fotograficznego i kup od ręki..

I trzymajcie wszyscy kciuki, żeby mi samochód mechanicy zdążyli zrobić dzisiaj, bo już drugi dzień stoi, a ja autobusem muszę doginać - na spot podjadę przegubowym :polew::angry::wallbash:

Pracują do 18.00 a na chwilę obecną rozebrany jest cały przód .. :no:

Opublikowano

Raggaman

Akumulatorki polecam Energizer, nie polecam GP. Aczkolwiek jak czytam wszystkie Wasze posty, to juz wiem dlaczego. GP kupowalem przez allegro i dostalem je poczta. Na poczatku ok, ale potem trzymaly bardzo krotko. Energizer kupowalem na allegro, ale odbieralem osobiscie w sklepie na górczewskiej. Maja 3 lata i nadal zaje..cie trzymaja. Widzisz różnice?

Opublikowano

Ragga domyśl się :polew:

:lol1:

do aparatu i mp3 :tonguemad:

poza tym, nie wnikac :P:baseball:

:decayed:

Ja tam na Twoim miejscu bym pownikał :naughty: sie poźniej okaże że Twoja pojdzie w rytm piosenki Kasi Klich ..."znów sie zepsułeś i wiem co zrobie zamienie Cieeebie na lepszy model .." :banan2::kox::wink4:

ostro panowie jedziecie :naughty::kox:

ragga jak dziewczyna jest zadowolona to muszą być dobre więc je kupuj :gwizdanie: :kox::polew::sesese:

zapomnieliście wspomnieć żeby nowi z pustymi rękoma nie przyjeżdżali (jakiś flakon, krówka) :JC_fan:

Opublikowano

(jakiś flakon, krówka)

dla mnie po litrze jednego i drugiego :gwizdanie:

Opublikowano

Przemek rozmawiałem przed chwilą z właścicielem serwisu zrobią wszystko abyś już dziś smigał autkiem, nie będziesz przecież na spot jechał czerwoniakiem :kox::polew:

Opublikowano

(jakiś flakon, krówka)

dla mnei po litrze jednego i drugiego :gwizdanie:

Rozbestwiłes się strasznie po tym weekendzie. :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano
Przemek rozmawiałem przed chwilą z właścicielem serwisu zrobią wszystko abyś już dziś smigał autkiem, nie będziesz przecież na spot jechał czerwoniakiem kox

Nie dość, że czerwonym przegubowcem to jeszcze na gapę :polew: :polew: :polew:

Dzieki :notworthy:, jak zrobią to tym razem już nie będe do was strzelał z przegubów :gwizdanie:

Opublikowano

Przemek rozmawiałem przed chwilą z właścicielem serwisu zrobią wszystko abyś już dziś smigał autkiem, nie będziesz przecież na spot jechał czerwoniakiem :kox::polew:

Ba Solaris Urbino zajbisto maszyno :JC_fan:

ragga jak dziewczyna jest zadowolona to muszą być dobre więc je kupuj :gwizdanie: :kox::polew: :sesese

Racja ..jak kobieta baterii nie zajeździ to juz muszą być dobre :naughty::tongue4::banan2:

zapomnieliście wspomnieć żeby nowi z pustymi rękoma nie przyjeżdżali (jakiś flakon, krówka) :JC_fan

Jak narazie to Ty Panie jesteś jeden flakon do mnie :decayed: Na spota to nie łaska ? :acute:

Opublikowano

(jakiś flakon, krówka)

Nie, nie to Norbi mnie rozbestwił podając wódkę do sniadania :kox:

Opublikowano

Ba Solaris Urbino zajbisto maszyno :JC_fan:

ragga jak dziewczyna jest zadowolona to muszą być dobre więc je kupuj :gwizdanie: :kox::polew: :sesese

Racja ..jak kobieta baterii nie zajeździ to juz muszą być dobre :naughty::tongue4::banan2:

zapomnieliście wspomnieć żeby nowi z pustymi rękoma nie przyjeżdżali (jakiś flakon, krówka) :JC_fan

Jak narazie to Ty Panie jesteś jeden flakon do mnie :decayed: Na spota to nie łaska ? :acute:

ja flakonik ... hm,.... :gwizdanie: kuźwa już kupiłem go ale wiesz człowiek nie wielbłąd ... pić musi :naughty: no i wypiłem, trza chyba hurtem brać bo zawsze braknie :wallbash:

Opublikowano

(jakiś flakon, krówka)

... i wieczorem pić nie chciałeś :polew:

Opublikowano

Szykujecie się do spota? Bo ja tak. I jakoś tak dziwnie przed dzisiejszym spotem czuję motyle w brzuchu... :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

I pewnie

(jakiś flakon, krówka)

I pewnie śniadanie dostałeś do łóżka? :drunk:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 16:21 _________________________________________________

Szykujecie się do spota? Bo ja tak. I jakoś tak dziwnie przed dzisiejszym spotem czuję motyle w brzuchu... :gwizdanie: :naughty:

Czy wiesz że dzisiaj zmieniliśmy miejsce spotów?

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t34022.0.html

Tym wątkiem chciałbym "odgrzać" pomysł kursu bezpiecznej jazdy na Bemowie. Co poniektórzy wiedzą co i kogo mam na myśli ...

Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" ....

Opublikowano

a no tak .....bo dzis wielki randkowy dzien :decayed::travolta:

Opublikowano

Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" ....

Dojeba_łeś po maxie :kox: niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie: