Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oskar, ale Pory Ci zalalo, czy Sikorskiego? :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

specu ! nie poplynales na domaniewskiej? :polew:

Na głowę nie padało, mam dobry filmik nagrany :) wariaty pakowały się 80-90km/h w wodę o głębokości 40cm.. metro raczej dziś na wilanowskiej nie ruszy. za***iście wygląda tramwaj, kiedy nie widać ani jego kół, ani torów po których jedzie.

http://www.zw.com.pl/galeria/1,1,382875.html

Opublikowano

mam dobry filmik nagrany

no to wrzucaj wrzucaj :D

A ja cały dzień siedze w robocie na Młocinach i po za tym, że lało pół dnia to nie wiem co się dzieje na mieście. Trzeba będzie pojechać i obadać co tamsię porobiło...

Opublikowano

A na Tarcho pokropiło z lekka. Pojawiło się słoneczko, jest cholernia gorąco, wyszła tęcza i tyleż mieliśmy nawałnicy.

Opublikowano

Dzwoniłem - nie mają w tym rozmiarze :(

Opublikowano

co tam sie u was na tej wsi dzieje :decayed: ? w WPR sloneczko caly dzien :cool1:

Opublikowano

oskar, ale Pory Ci zalalo, czy Sikorskiego? :decayed:

Pory ;([br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 17:16_________________________________________________

co tam sie u was na tej wsi dzieje :decayed: ? w WPR sloneczko caly dzien :cool1:

bo zlego diabli :evil: nie biorą :polew:

Opublikowano

Wyjedziesz... masz przeciez allroada :tongue4:

Opublikowano

Wyjedziesz... masz przeciez allroada :tongue4:

Moja quattro amfibia dala rade :)

Opublikowano

od razu pisalem,brac od Wojtka :good:

Opublikowano

TOYO PROXES T1R i juz moge powiedzieć, że spisują się meeeega rewelacyjnie. puki co wszystkie, nawet najtrudniejsze testy przeszły na 6+. I naprawde zauważyłęm ogromną różnice po wymienie ze starych gum. Kupowałem je na tarchominie za 526 zł sztuka z montażem.

Mogę tylko potwierdzić. Ciche, dobrze trzymają na boki, rewelacyjne na mokrym w porównaniu do D SPORT MAXXX.

Cenę miałem podobną.

Opublikowano

:bry:

ja tez same dobre rzeczy o nich czytalem. dlugo na nich jezdzicie? slyszalem ze jedyny minus to ze sie szybko zuzywaja.

Opublikowano

ja tez same dobre rzeczy o nich czytalem. dlugo na nich jezdzicie? slyszalem ze jedyny minus to ze sie szybko zuzywaja.

Jaki przebieg wytrzymują?

Opublikowano

Jak dobrze trzymają, znaczy są miękkie i szybko się zużywają, podobnie jak Continental Contact Sport 2, świetna opona wytrzymująca na eSie max pół roku, ale zakręty pokonywała z wyraźnie większymi prędkościami niż twardy jak kartofel Dunlop na którym lata się sezony.
Opublikowano

Jak dobrze trzymają, znaczy są miękkie i szybko się zużywają, podobnie jak Continental Contact Sport 2, świetna opona wytrzymująca na eSie max pół roku, ale zakręty pokonywała z wyraźnie większymi prędkościami niż twardy jak kartofel Dunlop na którym lata się sezony.

Jakoś w kwietniu zaliczyłem dziurę jadąc na spota i skasowałem dwie sztuki po prawej stronie :>

Od tamtego czasu latam właśnie na Toyo. Jest miękka i to o wiele bardziej miękka, w porównaniu do DUNLOP. Komfort jazdy większy bo tłumi lepiej.

Nie czytałem ile wytrzyma.

Na Continentalu Contact Sport 3 miałem się okazję wozić i rzeczywiście lepiej szczególnie na mokrym sobie radziły niż DUNLOP.

DUNLOP ma śmieszną konstrukcję - oponiarz mi pokazał co dzieje się z tymi oponami po pewnym czasie - zaczyna się robić mozaikowa [kanciasta wręcz], ale pewnie dzięki takiej konstrukcji lata się na niej duuże przebiegi. No i twarda niemiłosiernie - co ma zady i walety :chytry::kox::)

Opublikowano

Siema,ja własnie zalozylem Dunlop Sport maxx do siebie(uzywki) zobaczymy jak bedzie :) Mialem toyo na oku ale mi zwineli a musialem kupic juz bo smigalem na zimowych które piszczaly niemilosiernie :decayed:

Opublikowano
zapraszam dzisiaj do Klubu SPACE na Kolejowej. (dawna Lokomotywa jak ktoś nie kojarzy) smiley Pobawimy sie troche, napijemy. bedzie wódka, będą śledzie i poru... potańczyć też gdzie bedzie smiley

UFFF... ale jebłem esey tongue

żebym wiedział... a tak był Medyk :polew:

Opublikowano

Co tu taka cisza..??