Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Pytanie . Czy w sedanach na tylnej półce sa jakieś głośniki czy tylko w drzwiach . Pytanie bo kupiłem 4 głośniki BOSE i ma koleś jeszcze 2 własnie na tył ...jak ktoś chce .[br]Dopisany: Czerwiec 18, 2008, 08:12:09 _________________________________________________ Czlowiek przyjezdza na spota po 6 tyg, a tu polowa nowych twarzy... No ja to juz zapomniałem jak wyglądasz :cwaniak1:
Nosfer Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Pytanie . Czy w sedanach na tylnej półce sa jakieś głośniki czy tylko w drzwiach . Pytanie bo kupiłem 4 głośniki BOSE i ma koleś jeszcze 2 własnie na tył ...jak ktoś chce .[br]Dopisany: Czerwiec 18, 2008, 08:12:09 _________________________________________________ Czlowiek przyjezdza na spota po 6 tyg, a tu polowa nowych twarzy... No ja to juz zapomniałem jak wyglądasz :cwaniak1: Są 2 głośniki.. Ile on chce od Ciebie za te dodatkowe dwa ? 15 zł ? Skąd ty ich bierzesz
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Są 2 głośniki.. ok. Łacznie jest ile ? 4 duże w drzwiach , 2 małe tam gdzie klamki i 2 na półce ?
Nosfer Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zejdę zaraz na dół i sprawdze dokładnie Bo tak się zastanawiam czy ja u siebie mam w tylnich drzwiach.. _________________________________________________ Sprawdziłem u mnie są 4 w przednich drzwiach (po 2 duże i dwa małe przy klamkach + 2 z tyłu w półce)
daniel95 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 u mnie jest BOSE i mam 8 głosników (każde drzwi, przy klamkach przednich gwizdki i 2 w tylnej półce) i wzmacniacz podwieszony w bagażniku...
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dzięki za info :th: Jakby komuś sie wysrały głośniki to 2 sa do sprzedania . Oferta na dziś..bo jutro koleś wyśle paczke..
daniel95 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 a jaka cena tych głośników, jesli to BOSE to może w rezerwe bym kupił jak po taniości
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 a jaka cena tych głośników, jesli to BOSE to może w rezerwe bym kupił jak po taniości Za 2 pozostałe w półkę chce 60 zł . Stan określa jako idealny. Jakiś optymista za same blendy chce 140 zł na allegro
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 ..aaalleeee trabant z kompresorem byl wczoraj
DarkMind Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 ..aaalleeee trabant z kompresorem byl wczoraj fajny byl trabancik, dobrze pamietam ze mial xenony? czy tylko mi sie zdaje?
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Łojezu. Fantazja niektórych ludzi piszących komentarze pod zdjęciami mnie rozbraja: "Dianka:* bardzo agresywny fotex ale cudus:* buziaxy:*"
daniel95 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 trabancik konkretny był, kolo przejechał wrażenie zrobił (nikt obojetny nie został ) zaparkowal i poszedł.... na zakupy ale byli i inni odważni co favoritki chcieli miedzy audi parkować
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czy to Horni wpadł trabanciakiem na spota ?
wit.s Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Stary ja jestem co tydzień i 80% nie znałem Mnie już tak dawno nie było, że sam już siebie w lustrze nie poznaję A najlepszy numer będzie jak któregoś pięknego dnia przyjade Stilakiem i okaże sie, ze postoję pół godziny sam w kącie i nikt nie pozna, tylko ekipa z daleka obgadywać będzie :nabijasie:
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Stary ja jestem co tydzień i 80% nie znałem Mnie już tak dawno nie było, że sam już siebie w lustrze nie poznaję A najlepszy numer będzie jak któregoś pięknego dnia przyjade Stilakiem i okaże sie, ze postoję pół godziny sam w kącie i nikt nie pozna, tylko ekipa z daleka obgadywać będzie :nabijasie: tak to jest obecnie...zawsze robimy sobie z ciebie jaja Witusiu
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czy to Horni wpadł trabanciakiem na spota ? Nie nie, mój dopiero ma nakładany nowy lakierek :polew:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2008, 11:30 _________________________________________________ Mnie już tak dawno nie było, że sam już siebie w lustrze nie poznaję A najlepszy numer będzie jak któregoś pięknego dnia przyjade Stilakiem i okaże sie, ze postoję pół godziny sam w kącie i nikt nie pozna, tylko ekipa z daleka obgadywać będzie :nabijasie: Mi już niedługo stuknie rok :gwizdanie: Może jakieś powitanie będziemy mieli: orkiestra denta, dziewczynki z kwiatami, etc :gwizdanie:
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czy to Horni wpadł trabanciakiem na spota ? Nie nie, mój dopiero ma nakładany nowy lakierek :polew:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2008, 11:30 _________________________________________________ Mnie już tak dawno nie było, że sam już siebie w lustrze nie poznaję A najlepszy numer będzie jak któregoś pięknego dnia przyjade Stilakiem i okaże sie, ze postoję pół godziny sam w kącie i nikt nie pozna, tylko ekipa z daleka obgadywać będzie :nabijasie: Mi już niedługo stuknie rok :gwizdanie: Może jakieś powitanie będziemy mieli: orkiestra denta, dziewczynki z kwiatami, etc :gwizdanie: Tylko zrobić dobry casting tych panienek
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Tylko zrobić dobry casting tych panienek Ciekawe kto będzie robił ten casting :gwizdanie: Chętnych pewnie nie zabraknie
moskal Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Tylko zrobić dobry casting tych panienek Ciekawe kto będzie robił ten casting :gwizdanie: Chętnych pewnie nie zabraknie Casting połączony z DEGUSTACJĄ NA MIEJSCU
Nosfer Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ale na castingi nie przychodzą tylko dorodne piękności :polew: I kto wtedy będzie testował / degustował ?? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi