poziek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Poziek ???? :tongue4: Myślę że Adasiooo
moskal Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 jakby go troche ogolił i skrócił zęby to wcale nie byłby taki brzydki :polew:
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dziwne gusta macie ale cóż każdy lubi co innego Ja bardziej oscylowałem w tym kierunku
Nosfer Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 jakby go troche ogolił i skrócił zęby to wcale nie byłby taki brzydki :polew: Hehehe, extreame makeover :shocked:
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 ^^^ jakby celulitis na prawym udzie ? :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 (...) tak to jest obecnie...zawsze robimy sobie z ciebie jaja Witusiu Misiu. Ja wiem, że spieszczając w ten sposób moje imię chciałeś wyjątkowo mocno podkreślić nie tylko ogrom podziwu jaki do mnie żywisz, ale również szczere, gorące i nieskrępowane uczucie. Jednocześnie są trzy rzeczy za które szczerze nienawidzę i mszczę się skutecznie do trzeciego pokolenia. Jedną z nich jest używanie wobec mnie tego spieszczenia. Wszystkie inne są dopuszczalne: Wiciu, Wiciuniu, Witeczku, nawet Wituniuniusieńku. Sprawę traktuję za***iście powżnie - taka mała schiza z dawnych czasów. Za pierwszym razem jest Ci wybaczone, a le bądź czujny...
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Za pierwszym razem jest Ci wybaczone, a le bądź czujny... Rozgrzeszenia nie będzie Poziek ma inna traumę. Nie zapominaj o historii z pewnym zwierzęciem :gwizdanie: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 (...) tak to jest obecnie...zawsze robimy sobie z ciebie jaja Witusiu Misiu. Ja wiem, że spieszczając w ten sposób moje imię chciałeś wyjątkowo mocno podkreślić nie tylko ogrom podziwu jaki do mnie żywisz, ale również szczere, gorące i nieskrępowane uczucie. Jednocześnie są trzy rzeczy za które szczerze nienawidzę i mszczę się skutecznie do trzeciego pokolenia. Jedną z nich jest używanie wobec mnie tego spieszczenia. Wszystkie inne są dopuszczalne: Wiciu, Wiciuniu, Witeczku, nawet Wituniuniusieńku. Sprawę traktuję za***iście powżnie - taka mała schiza z dawnych czasów. Za pierwszym razem jest Ci wybaczone, a le bądź czujny... problem w tym, że ja doskonale pamiętam historię tego spieszczenia :gwizdanie: i uzyłem go celowo cytując z wielce nam znanego i wielce wybitnego dzieła polskiej kinematografii: "Twój pech" :polew: :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 (...)problem w tym, że ja doskonale pamiętam historię tego spieszczenia :gwizdanie: (...) Czyżbym już dzisiaj tą historyjke opowiadał
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 (...)problem w tym, że ja doskonale pamiętam historię tego spieszczenia :gwizdanie: (...) Czyżbym już dzisiaj tą historyjke opowiadał puściłes pare na posiadówce na bemowie :gwizdanie: a ja trzeźwy...
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5324876,Benzyna_juz_po_5_zl_za_litr.html Pękło 5 zł za litr paliwa :slina:
marcin j Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 jak jest taka mozliwosc prosze o pomoc http://www.a4-klub.pl/smf/nawigacja_car_audio_i_cbradio/etka_potrzebuje_nr_navi_do_volkswagen_t5_multivan_2007_r_pomocy-t35148.0.html;new#new
bienio Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 mysle,ze za tydzien dam rade wpasc na spota. no ja tez juz nie pamietam kiedy bylem na zlocie,ale bylem dlugo w niemczech,wiec nie maialme mozliwosci.
Aydaho Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 joke Aby przypodobać się swojemu chłopakowi pewna dziewczyna dała sobie, przed Mistrzostwami Europy w piłce nożnej, wytatuować na obu udach podobizny polskich piłkarzy Smolarka i Żurawskiego. Nie miała na to zbyt wiele pieniędzy, więc i ?dzieła sztuki? wypadły mizernie. Podczas rozbieranej randki zaprezentowała je chłopakowi z pytaniem, czy rozpoznaje swoich idoli. - Tych dwóch z boku nie kojarzę, ale ten w środku to wykapany Krzynówek
Nosfer Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 :polew: _________________________________________________ _________________________________________________ Jest ktoś chętny na nowy (w pudełku/jeszcze nie otwieranym) monitor Fujitsu-Siemens jak dla was: 1) SCENICVIEW E22W-6SV 22" - 700zł / posiadam dostęp do 2 sztuk 2) SCALEOVIEW L22W-7SD 22" - 650zł Oczywiście gwarancja (jeszcze nie podbita: jak wszystko będzie ok to podbijam) Specyfikacje sprawdźcie sobie w google. Jakby co to pisać na PW.
wit.s Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tak, tak. Wasze atka też są z salonu i "bezwypadkowe" (sorki, że takie wielkie, ale nie udało mi się wkleić miniaturki)
hornet Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wysłalem znajomemu który czeka na skodę właśnie octavię
Rekomendowane odpowiedzi