moskal Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Moskal, ze mną też może być różnie Jakbym się nie pojawił, to też mógłbyś zostawić moje naklejki u raggaman'a. Mam jednak nadzieję, że nic mi nie wypadnie... Niestety taka praca :gwizdanie: ok
lukaszr Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Więc nie będzie udanej imprezy w 100% - zagram innym razem :naughty: Wręcz przeciwnie A kierowca zaczyna widzieć latające smoki i gołe baby na rowerach I wielkie, białe fruwające myszy ja to chyba przyjade jednak na dwoch kolach ciekawe kto bedzie chcial wracac Obawiam się, że po pijaku będzie więcej chętnych na dwa kółka niż na cztery więc się zastanów
angela Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Moskal, ze mną też może być różnie Jakbym się nie pojawił, to też mógłbyś zostawić moje naklejki u raggaman'a. Mam jednak nadzieję, że nic mi nie wypadnie... Niestety taka praca :gwizdanie: A kubki :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 A kierowca zaczyna widzieć latające smoki i gołe baby na rowerach I wielkie, białe fruwające myszy a świstak siedzi i zawija
malik Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 A kierowca zaczyna widzieć latające smoki i gołe baby na rowerach I wielkie, białe fruwające myszy a świstak siedzi i zawija fete w sreberka
Kaśka Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Angel-a bardzo Cie prosze zabierz moje kubeczki na grilla do Poźka A co do rozwożenia gości po imprezie u Poźka możecie być spokojni. Wszystkich rozwożę ja Poźkowozem :evil: Bardzo dobra informacja, przynajmniej ktoś kto da rade jechać tym autem z wykorzystaniem jego mocy.
malik Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Robaczki, musimy trochę podciągnąć ten wątek bo coś mi się wydaje, że nie dobijemy 2000 stron do nowego roku.
tomaszu Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Może ktoś z Was się orientuje - co to może być za znaczek obok napisu "Trafic"? Auto jest z Francji. Czy to nie jest przypadkiem znaczek jakiejś wypożyczalni?? [br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 15:51 _________________________________________________ Robaczki, musimy trochę podciągnąć ten wątek bo coś mi się wydaje, że nie dobijemy 2000 stron do nowego roku. Eeeee...
angela Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Angel-a bardzo Cie prosze zabierz moje kubeczki na grilla do Poźka A co do rozwożenia gości po imprezie u Poźka możecie być spokojni. Wszystkich rozwożę ja Poźkowozem :evil: spoko Brynia Slawek musi je najpierw przywiezc z Rzeszowa Ale nic sie nie martw bedziesz je miala w piatek
Kaśka Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Robaczki, musimy trochę podciągnąć ten wątek bo coś mi się wydaje, że nie dobijemy 2000 stron do nowego roku. Jak zawsze damy rade przed czasem.
letallec Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Pozdrawiam wszystkich z Mielna. Pogoda pienkna i oby tak dalej Myslalem ze będę odciety od neta przez 2 tygodnie, a tu miła niespodzianka.
moskal Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Robaczki, musimy trochę podciągnąć ten wątek bo coś mi się wydaje, że nie dobijemy 2000 stron do nowego roku. Mówisz i masz :naughty: :bla: prosze
krzyniek Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 ja z tym nie mam problemu :gwizdanie: coś czuję, że będziesz ulubionym kolegą w piątek :gwizdanie: ja to chyba przyjade jednak na dwoch kolach ciekawe kto bedzie chcial wracac ja zawsze
Kolkov Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 ma ktoś może klucz to korka oleju skrzyni biegów do B5?? ja prawdopodobnie na spocie będę po 21 także Moskal jak się nie zwiniesz wcześniej to wezmę od Ciebie naklejeczkę
Kaśka Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Robaczki, musimy trochę podciągnąć ten wątek bo coś mi się wydaje, że nie dobijemy 2000 stron do nowego roku. Jak zawsze damy rade przed czasem. Dokładnie, w Wigilię Kaśka fajny masz podpis, bardzo życiowy i jaki prawdziwy Dzięki to ostatnio takie moje motto życiowe.
poziek Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Wszystkich rozwożę ja Poźkowozem Już raz rozmawialiśmy na ten temat, kochanie
moskal Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 ma ktoś może klucz to korka oleju skrzyni biegów do B5?? ja prawdopodobnie na spocie będę po 21 także Moskal jak się nie zwiniesz wcześniej to wezmę od Ciebie naklejeczkę k**wa, wszystko mi sie w robocie pierdo...i , wogóle nie wiem czy dojade,
pre_pl Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Może ktoś z Was się orientuje - co to może być za znaczek obok napisu "Trafic"? Auto jest z Francji. Czy to nie jest przypadkiem znaczek jakiejś wypożyczalni?? van roku 2001 czy jakoś tak
M@rcus Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Moskal, ze mną też może być różnie Jakbym się nie pojawił, to też mógłbyś zostawić moje naklejki u raggaman'a. Mam jednak nadzieję, że nic mi nie wypadnie... Niestety taka praca :gwizdanie: A kubki :gwizdanie: No właśnie Angela - kubki. Mam nadzieję, że nie będzie to dla Ciebie problemem przetrzymać je do następnego tyg. Mój "współtowarzysz" z działu jest na urlopie i robie teraz za przodownika pracy. Mam urwanie d...
tomaszu Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 pre_pl, na pewno to jest coś takiego? Nie mogę znaleźć tego znaczka w sieci..
Rekomendowane odpowiedzi