DarkMind Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Siemka Jest szansa że dzisiaj się pojawię i przedstawię ale tylko na chwilę PS. gdzie dokładnie się spotykacie przy Promenadzie? jesli sie nic nie zmienilo od mojego pierwszego i poki co ostatniego razu to na parkingu promenady na gorze.
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Siemka Jest szansa że dzisiaj się pojawię i przedstawię ale tylko na chwilę Przyjedź, przyjedź, tego ICka bym obejrzał
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przyjedz, przyjedz, AndyN dokumentuje wszystkie IC w klubie, bedziesz kolejnym.
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przyjedz, przyjedz, AndyN dokumentuje wszystkie IC w klubie, bedziesz kolejnym. No ba, co tydzień, w każdy wtorek wieczorem, zdjęcie nowego ICka wieszam sobie nad łóżkiem obok zdjęć Dody, Sabriny :drool: i Sigourney Weaver :laghing2: (wszystkie naked )
Kowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak przyjechać i się pochwalić a że wczoraj zmontowałem wszystko do kupy więc już jest co pokazywać PS. Spanky to się czasem pokazuje na spotach a4?
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Spanky to się czasem pokazuje na spotach a4 Leszcze nie przyjezdzają na spoty i on też ma juz zakaz
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 spanky... spanky... jak on wygladal łysiejący, betonowy klocek :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 14:19 _________________________________________________dla wtajemniczonych woli chłopców
Kowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Spanky'ego znam już dobre kilka lat ze spotów/zlotów AKP i jakoś nie kojarzę go z betonowym klockiem
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 łysiejący, betonowy klocek :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 14:19 _________________________________________________dla wtajemniczonych woli chłopców Skurczybyk :polew:
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Z reszta ja i tak muszę przyjechać Dokładnie Kryty wjazd od tyłu
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Spanky'ego znam już dobre kilka lat ze spotów/zlotów AKP i jakoś nie kojarzę go z betonowym klockiem hehehe spoko loko nothing personal, just anal
Aydaho Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Siemka Jest szansa że dzisiaj się pojawię i przedstawię ale tylko na chwilę Przyjedź, przyjedź, tego ICka bym obejrzał no to pewnie ucieszy Cię widok zawartości mojego IC po zmieleniu suszarki
kokos Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Kryty wjazd od tyłu wjazd kryty od tylu-lepiej chyba fonetycznie :>, ja niestety mialem sie pokazac ale sie wszystko poje..lo, moze uda sie za tydzien.pozdrawiam
Kaśka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Kryty wjazd od tyłu wjazd kryty od tylu-lepiej chyba fonetycznie :>, ja niestety mialem sie pokazac ale sie wszystko poje..lo, moze uda sie za tydzien.pozdrawiam Zapraszamy serdecznie
A3 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Widze że jednak ktoś będzie . Może pomiędzy tymi filarami nie będzie tak wiało . Ja kończe jeść paróweczki i odpalam
SebMis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a ja Was pozdrawiam ze sztormowego jantara
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bardzo dziękuję za naprawę przełącznika szyb! ----- Zobaczyłem ten przełącznik rozebrany na czynniki pierwsze. Według Volkswagen Audi Group te kilka blaszek, plastiku i podzespołów elektronicznych jest warte na polskim rynku 160 zł brutto ..... Ciekawe ile by on kosztował zrobiony przez "third party company" przez jakiegoś małego Chińczyka jego małymi zółtymi łapkami
Rekomendowane odpowiedzi