Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 No ja sie musze przeprosić z 510 na dwa dni
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 (...) z Legionowa musisz najpóżniej 6:30 startowac (..) Ale ja zaczynam pracę o 9.00 Jeszcze mnie nie pop*** żeby w takim przypadku wyjeżdżać do pracy o 6.30 Zazwyczaj korzystam z bydłowozów* MZA * moja osobista nazwa tych wehikułów aaa no widzisz .. trzeba sobie godziny pracy ustawić pod W-wskie korki tym samym wybiła 15:00 i bez korków wracam sobie na Tacho
DarkMind Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 nikt z was nie przechowuje oponek w jakims zakladzie gdzie zmieniacie kola? ;( albo nie znacie takich zakladow czy cos? ;(
hornet Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Z tego co się orientuję to Kasi Chłop pracuje w takim zakładzie pracuje gdzie zmieniają i przechowują. Gdzieś blisko hynka :mysli:
malik Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 dobiłem właśnie do 500 postów Andrew - 7:15 to tak jakby siodłać słonia z Legionowa musisz najpóżniej 6:30 startowac przykład - jak wyjade do roboty 6:30 - 6:40 ( jakieś 16-17 km do BluePoint'a mam ) jade 20 min. Wyjeżdzając 6:45 6:50 - jade już ok 40 min 7:15 = 2h w korku ... bez TT mozna zdrowo lewą noge przetrenować Licencja na pierwszy stopień pilotażu śmigłowca - 55k PLN Najtańszy, dwumiejscowy Robinson Ultralite - 750k PLN Możliwość podróży od punktu do punktu w linii prostej z prędkością 300km/h - BEZCENNA!
Kaśka Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Z tego co się orientuję to Kasi Chłop pracuje w takim zakładzie pracuje gdzie zmieniają i przechowują. Gdzieś blisko hynka :mysli: Dobrze pamiętasz czym się zajmuje, ale teraz jego oddział mieści się na Ostrobramskiej i tam też przechowują opony.
DarkMind Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Z tego co się orientuję to Kasi Chłop pracuje w takim zakładzie pracuje gdzie zmieniają i przechowują. Gdzieś blisko hynka :mysli: Dobrze pamiętasz czym się zajmuje, ale teraz jego oddział mieści się na Ostrobramskiej i tam też przechowują opony. kawalek odemnie, ale lepiej tam , niz jak bym mial jechac 300km do firmy w ktorej ojciec przechowuje;) a orientujesz sie ile to kosztuje rocznie? ile w ogole wymiana oopon kosztuje?
franio Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 nikt z was nie przechowuje oponek w jakims zakladzie gdzie zmieniacie kola? cryalbo nie znacie takich zakladow czy cos? cry przed Promenadą po lewej stronie jest wulkanizacja, znajomy tam pracuje, 80 zł kpl opon, 90 zł za kpl kół za sezon. przekładka 60- 80 zł w zależności od rodzaju i rozmiaru kół.
tomaszu Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 A propos korasów - nawet w Radumiu coraz trudniej jeździć. No ale oczywiście nie ma takiej tragedii jak w Wawie. malik, robisz licencję na kolikopter? Tak myślę, że może za 10 lat to i ja się skuszę. No dobra, może za 15...
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 malik, robisz licencję na kolikopter? Tak myślę, że może za 10 lat to i ja się skuszę. No dobra, może za 15... Malik chyba nie ma tylko licencji na zabijanie
krzyniek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 malik, robisz licencję na kolikopter? Tak myślę, że może za 10 lat to i ja się skuszę. No dobra, może za 15... Malik chyba nie ma tylko licencji na zabijanie oj i tu się chyba mylisz
Norbi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 pier**le miałem jechać ale nie jade, nawet w pier**lonym Piastowie korki. Nie chce myśleć co się dzieje obok Promki. Ale jestem wkurviony, jaaa pier**le!!!!!!!!!!!!!
ono Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 AndyN , a ten cały Trzeniu w końcu przyjechał ?
kokos Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 pier**le miałem jechać ale nie jade, nawet w pier**lonym Piastowie korki. Nie chce myśleć co się dzieje obok Promki. Ale jestem wkurviony, jaaa pier**le!!!!!!!!!!!!! bylo leciec. luzno bylo.pozdrawiam ps.dzieki za ramki i smycze-wiadomo komu
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 AndyN , a ten cały Trzeniu w końcu przyjechał ? No właśnie, kurde, nie wiem tak do końca ....
moskal Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Panowie i Panie jak macie znajomch z malymi dziecmi (lub sami macie małe dzieci) to zapytajcie czy ktos niechce recepty na mleko bebilon1 , 6 opakowań. data wykupu sie kończy za dwa tygodnie a szkoda towaru.
poziek Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Ale spocik był wczoraj...fiu fiu :gwizdanie:
hornet Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Ale spocik był wczoraj...fiu fiu :gwizdanie: Możesz zacząć się już chwalić jaki to boski jesteś :polew:
moskal Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Ale spocik był wczoraj...fiu fiu :gwizdanie: co , zły ????
Rekomendowane odpowiedzi