AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Poszukiwania czas zacząć http://nasza-klasa.pl/search?query=%C5%BCaneta&city=&gender=F&min_age=17&max_age=17 w całym linku modyfikujemy min_age=17&max_age=17 wpisując kolejne lata Dla pierwszego/pierwszej(?), który(a) znajdzie uroczą Żanetkę - nagroda ....
lukaszr Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Zwariować można w tej Warszawie. Ja nie wiem co się stało po wakacjach, ale takiego czegoś nie było przynajmniej od 5 lat. Jak tylko spadnie trochę deszczu kierowcy dostają jakiegoś amoku: wszędzie jakieś stłuczki, trąbienie, zostawanie kretynów na środku skrzyżowania (bo po co poczekać, lepiej zostać na środku i zablokować wszystkich) - generalnie totalny chaos. Dzisiaj odcinek 15 km pokonałem w ciągu prawie 2h (część i tak udało się boczkiem). Wyniki fantastycznej jazdy oszczędnym dieslem 1.9 TDi (dobrze, że jest DVD to przynajmniej obejrzałem 4 odcinki Włatców Móch):
Suli Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Zwariować można w tej Warszawie. Ja nie wiem co się stało po wakacjach, ale takiego czegoś nie było przynajmniej od 5 lat. Jak tylko spadnie trochę deszczu kierowcy dostają jakiegoś amoku: wszędzie jakieś stłuczki, trąbienie, zostawanie kretynów na środku skrzyżowania (bo po co poczekać, lepiej zostać na środku i zablokować wszystkich) - generalnie totalny chaos. Dzisiaj odcinek 15 km pokonałem w ciągu prawie 2h (część i tak udało się boczkiem). Wyniki fantastycznej jazdy oszczędnym dieslem 1.9 TDi (dobrze, że jest DVD to przynajmniej obejrzałem 4 odcinki Włatców Móch): Pfi, też mi wynik Mi śerdnie spalanie przekroczyło dziś 21
lukaszr Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Pfi, też mi wynik Mi śerdnie spalanie przekroczyło dziś 21 Ale ja mam 1.9 TDi, a nie S4 2.7 bi-turbo
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Zwariować można w tej Warszawie. Ja nie wiem co się stało po wakacjach, ale takiego czegoś nie było przynajmniej od 5 lat. Jak tylko spadnie trochę deszczu kierowcy dostają jakiegoś amoku: wszędzie jakieś stłuczki, trąbienie, zostawanie kretynów na środku skrzyżowania (bo po co poczekać, lepiej zostać na środku i zablokować wszystkich) - generalnie totalny chaos. Dzisiaj odcinek 15 km pokonałem w ciągu prawie 2h (część i tak udało się boczkiem). Wyniki fantastycznej jazdy oszczędnym dieslem 1.9 TDi (dobrze, że jest DVD to przynajmniej obejrzałem 4 odcinki Włatców Móch): Pfi, też mi wynik Mi śerdnie spalanie przekroczyło dziś 21 o, ja pierd*** Ciekawe ile u mnie by było w takich warunkach? Chyba bym kierownicę pogryzł, taka jazda to nie na moje nerwy
adamooo Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 ja już bym miał łydke jak udo korki to przy moim sprzęgle tragedia
Norbi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 ja już bym miał łydke jak udo korki to przy moim sprzęgle tragedia Nie rób z siebie ofiary [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 22:57_________________________________________________ Zwariować można w tej Warszawie. Ja nie wiem co się stało po wakacjach, ale takiego czegoś nie było przynajmniej od 5 lat. Jak tylko spadnie trochę deszczu kierowcy dostają jakiegoś amoku: wszędzie jakieś stłuczki, trąbienie, zostawanie kretynów na środku skrzyżowania (bo po co poczekać, lepiej zostać na środku i zablokować wszystkich) - generalnie totalny chaos. Dzisiaj odcinek 15 km pokonałem w ciągu prawie 2h (część i tak udało się boczkiem). Wyniki fantastycznej jazdy oszczędnym dieslem 1.9 TDi (dobrze, że jest DVD to przynajmniej obejrzałem 4 odcinki Włatców Móch): Pfi, też mi wynik Mi śerdnie spalanie przekroczyło dziś 21 Już Ci mówiłem ,że masz popsute to swoje 2.7. Ja dziś osiągnąłem 15.5 a to 0.5 więcej niż zwykle(czyt. wy***wiste korki :>)Z czukundurem się zgadzam... spadnie śnieg i jesteśmy ujebani
wit.s Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Tobie pozostaje kupić flaszeczkę i zapraszam :D Będzie J. ? :gwizdanie: Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew: Poź, długo starałem Ci się oszczędzać bolesnej prawdy (tak było weselej) - ale było nieuniknione, że ktoś Ci powie Klasyką psychologii (również u Freuda) jest w pierwszym momencie zaprzeczanie faktom , jak również gwałtowna zmiana tematu
tomaszu Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Dot. Audi A8 z kogutem. Za jazdę po mieście z kogutem grozi tylko 1000 zł?? To coraz więcej będzie takich, co będą ryzykować.
Nosfer Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 ...spadnie śnieg i jesteśmy ujebani Święte słowa.. Dzisiaj na odcinku 15 km, ( 1h ) - na małym skrzyżowaniu w Komorowie poszli na czołowe (nie ustąpił pierwszeństwa) i 5 km dalej wciągali już na lawetę fabię ze skasowanym tyłem - zablokowany cały pas (na szczęście z przeciwka )
franio Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 ostatnio oglądałem "koguta" w sklepie i mi też taka myśl przeszła po głowie...
poziek Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Tobie pozostaje kupić flaszeczkę i zapraszam :D Będzie J. ? :gwizdanie: Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew: Poź, długo starałem Ci się oszczędzać bolesnej prawdy (tak było weselej) - ale było nieuniknione, że ktoś Ci powie Klasyką psychologii (również u Freuda) jest w pierwszym momencie zaprzeczanie faktom , jak również gwałtowna zmiana tematu Po raz pierwszy chyba się nie zrozumieliśmy...to jakiś zły omen chyba :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Dot. Audi A8 z kogutem. Za jazdę po mieście z kogutem grozi tylko 1000 zł?? To coraz więcej będzie takich, co będą ryzykować. + jeszcze sprawa w sądzie
Korzeń Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Dot. Audi A8 z kogutem. Za jazdę po mieście z kogutem grozi tylko 1000 zł?? To coraz więcej będzie takich, co będą ryzykować. + jeszcze sprawa w sądzie jak ktos jezdzi A8 to stac go na 1000zł mandatu.
Reggi Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Dot. Audi A8 z kogutem. Za jazdę po mieście z kogutem grozi tylko 1000 zł?? To coraz więcej będzie takich, co będą ryzykować. + jeszcze sprawa w sądzie jak ktos jezdzi A8 to stac go na 1000zł mandatu. Nie napisali ..może była to D2 1994 r. 2.8 i jeszcze w LPG
letallec Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Zwariować można w tej Warszawie. Ja nie wiem co się stało po wakacjach, ale takiego czegoś nie było przynajmniej od 5 lat. To jeszcze poczekaj az rusza uczelnie: PW, UW etc. Ja od 1/09 nie jezdze aftem do pracy, tylko z okien TW obserwuje "jak siedza te h*je w tych jeb. autach" by A. Miauczyński.
Flyer Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Tez sie balem poczatku wrzesnia, ze z Ursynowa bede jezdzil na Zoliborz 1,5h... a tu raptem 10 min wiecej niz poza szczytem.
angela Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Tez sie balem poczatku wrzesnia, ze z Ursynowa bede jezdzil na Zoliborz 1,5h... a tu raptem 10 min wiecej niz poza szczytem. Bo pewnie metrem smigasz :polew:
Korzeń Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Tez sie balem poczatku wrzesnia, ze z Ursynowa bede jezdzil na Zoliborz 1,5h... a tu raptem 10 min wiecej niz poza szczytem. Bo pewnie metrem smigasz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi