Akme Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 wymiana plecionki ok 340 pln trochi dużo ale jak ma być dobrze to trudno Wlasnie zaplacilem 350 za wymiane plecionki, czujnika temperatury i zmiane kolek ... w zaprzyjaznionym serwisie...
tomaszu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Srebrny Avant B5 z tablicami WOT .... i ramkami klubowymi to ktoś od nas? Pozdrawiam kierownika widzianego wczoraj wieczorem w Piasecznie.
Hugo Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Srebrny Avant B5 z tablicami WOT .... i ramkami klubowymi to ktoś od nas? Pozdrawiam kierownika widzianego wczoraj wieczorem w Piasecznie. To na bank Spanky i jego serdelek
spanky Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Srebrny Avant B5 z tablicami WOT .... i ramkami klubowymi to ktoś od nas? Pozdrawiam kierownika widzianego wczoraj wieczorem w Piasecznie. to ja ... To na bank Spanky i jego serdelek nie serdelek tylko parówa ... serdelki maja dzieci ...
Pietro3 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 hmm a ile by kosztowało uszczelnienie pompy paliwa, wymianę płynu chłodzącego i zrobienie tłumika(zawadziłem ost. i mi strasznie hałasuje)?????
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Wymiana co do wymiany płynu ..to tak jak mowiłem Ci na spocie ..wywal zbiornik i zrób mu płukanie kretem do kibla czy odkamieniaczek do czajników ( 2 saszetki mogą Ci nie wystarczyć ) ... płyn Febi 1,5 L to jakieś 20 zł .
SebMis Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 wie ktoś gdzie w W-wie mogę wymienić plecionke ( poza Przasnyską - brak terminów ) ?? dzwoniłem do ASO - plecionka jako taka nie występuje, tylko w zestawie rura + kat - cena elementu 2700 pln wawa. szarych szeregów jest zagłębie tłumikowe (kilka warsztatów) zrobią dobrze i tanio, znają się na rzeczy (okolice kasprzaka)
Pietro3 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 to co ja mam wykręcić ten zbiorniczek?? Adaho ewentualnie w Legionowie jest dobry facet od tłumików podejrzę p.Kwaśniewski/Kwiatkowski coś takiego... Robiłem u niego wszystkie swoje samochody i nie narzekałem
kokos Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 dziś w W-F rozwalili mnie nazwą domu pogrzebowego: GROBOKOP Kiedyś wypadek spowoduję przez tych kolesi w niedziele od 12,00 jest `niedzielna suma` i sa powtorki z calego tygodnia
wit.s Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 pomocy!!!! Powiedzcie mi mniej/więcej gdzie jest ul; Kołbucka w Warszawiw i ile minut potrzebuję żeby się na nią dostać ze szpitala na Banacha ( jutro w godzinach porannych ok 9,00) Pojadę pewnie po GPS-ie, ale jaka to dzielnica i jak oszacować czas na dojazd A i czy Hotel Gromada na Placu Pwstańców Warszawy, to jest ta Gromada niedaleko Chmielnej? Brynia - chyba Ci chodziło o Kłobucką (Kołbuckiej zdaje się, ze nie ma w Wawie) - jakieś 6 km, tyle, ze lecisz Żwirki i Hynka w stronę Galerii Mokotów, więc może być dłużej, przez korki. Gromada na Powstanców, to niedaleko MacDonalda na Świętokrzyskiej i KDT, Domów Handlowych Centrum[br]Dopisany: 09 Październik 2008, 17:31:52_________________________________________________Jakbyś była facetem to do Gromady jest inny punkt orientacyjny
Pietro3 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 co najwyżej akcesoria Tak mi się wydaję
wit.s Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 (...)Witek a ta Kłobucka to gdziesz przy Galreii Mokotów będzie?(...) No, niedaleko (...) jakieś atrakcje dla Pań też są? Tam gdzie myślę, to Panie są atrakcją Brynia, to by o mnie źle świadczyło, gdybym choćby chciał wiedzieć gdzie są atrakcje które masz na myśli
AndyN Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 adaho, jak to brak terminow na przasnyskiej? to poczekaj z ta plecionka najwyzej. Poza tym cena... Aut tam dziś ok 16.00 było duuużo
lexpar Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Brynia, a jak tam małe stworzonko ? Jak je znam to zapewne supeeer!
A3 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Ja też się musze pochwalić moim psiakiem jest to słodki 3,5 miesięczny Amstaff jest super :>
spetsnaz Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Ja tam mam nową plecionkę w B6 nie dokupisz samej plecionki Adaho.. W B5 też nie kupisz samej plecionki.
franio Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 http://moto.allegro.pl/item452496550_oryginalne_swiece_zaplonowe_vw_audi_skoda_seat.html czy możliwe, żeby oryginały były tańsze od NGK? [br]Dopisany: 09 Październik 2008, 22:24_________________________________________________i czy lepiej takie czy NGK?
Kolkov Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 aaaaaaaaaaaa jadę na porodówkę
AndyN Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 jadę na porodówkę Powodzenia!!!! Pamiętaj, grunt to: wdech, wydech, wdech, wydech
Rekomendowane odpowiedzi