boberek Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 dzis miał samotną noc Wręcz przeciwnie..może ze 3 godziny .. :polew: ja ty bidulo będziesz dzis pracował
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 dzis miał samotną noc Wręcz przeciwnie..może ze 3 godziny .. :polew: ja ty bidulo będziesz dzis pracował Dziś nie pracuje..mam szkołe..egazamin z Historii Sztuki..nic nie czaje Ale ..warto było Chyba juz nie bede Poziowym szwagrem
Italiano Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Raggaman Prawa ręka pewnie boli. :polew: Krzyniek mam w piwnicy kolumnę kierownicy od jakiegoś fiata, chyba seicento, może przypasuje.
Norbi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Norbi jak tam pizza smakowała? Taaa i jeszcze zostało, będzie dziś na śniadanie , obiad i kolację
krzyniek Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Adecneo jeśli poważnie to muszę ją zobaczyć [br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 10:58_________________________________________________ Norbi jak tam pizza smakowała? Taaa i jeszcze zostało, będzie dziś na śniadanie , obiad i kolację to co Wy zamówiliście taką pizzę jak my w Gdańsku
A3 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 To nie my tylko kolega Norbi zamówił już prawie 24 mówie dobra pojade z ostatnim kursem i do domu, patrze na Piastów mówie ok przejade się...dojechałem wchodze na piętro a tu mi drzwi otwiera kolega Norbi w swojej czarnej koszulce z napisem S4 :kox: z wrażenia aż mi sosy na ziemie spadły heheh pewnie kolega Norbi miał jakiś wieczorek towarzyski i zachciało się papu to zamówili ale bardzo miłe spotkanie przeważnie nie lubie kursów o tej porze bo już troche zmęczony jestem i chce jak najszybciej iść do domu ale przez spontaniczne spotkanie z Norbim od razu mi się humor poprawił
wit.s Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 (...) Krzyniek - nie wierzę, ze wstałeś o tej porze w niedzielę. Dobrowolnie
Norbi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Norbi napiwek dałeś koledze No co Ty!!! wytargowałem za pół ceny i od tego rabat 67%
krzyniek Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 (...) Krzyniek - nie wierzę, ze wstałeś o tej porze w niedzielę. Dobrowolnie uwierz ja się w ogóle nie kładłem
Italiano Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Jak będziesz w Wawie to możesz do mnie zajechać, to ci w razie czego dam. Jak nie, to we wtorek na spocie.[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 12:49_________________________________________________Jakiegoś potwora rezasz?
A3 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Norbi zamawiaj częściej pizze wieczorami bo wtedy pracuje to będzie częściej rabat 67%
agent005 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Siemano Mam prośbe - zabierze ktos z szanownych klubowiczów vag'a na spota we wtorek air bag mnie sie zaswiecił trzeba zdiagnozowac :> dzieki pozdr Darek
AndyN Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Konkurs w sam raz na niedzielnie popołudnie: "Podaj tytuł filmu" Trochę nieostre zdjęcie. Lata nie te, łapy się trzęsą
adamooo Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Konkurs w sam raz na niedzielnie popołudnie: "Podaj tytuł filmu" Trochę nieostre zdjęcie. Lata nie te, łapy się trzęsą uwlonij orke 10 zgadłem ? Norbi to Ty w klubowej koszulce chadzasz po zasyfionym domu ? w tej koszulce to na bankiety sie chodzi
Sweet Lies Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Czy to "Dzień Świra" scena na plaży? :cool1:Co wygrałem?
lukaszr Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Konkurs w sam raz na niedzielnie popołudnie: "Podaj tytuł filmu" Trochę nieostre zdjęcie. Lata nie te, łapy się trzęsą Małgorzata ? Albo Nic Śmiesznego albo Dzień Świra.
AndyN Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Dzień Świra. Jak to było?: "Posłuchać o tych ch**** co stoją w tych jeb*** autach"?
A3 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Mam pytanie koledzy Czy jest realne wziąć za moje Audi 25tys?? rocznik 1999 modelowo 2000 w same serwisowe sprawy wsadziłem 8tys nie licząc modów także wszystko zadbane itp posiadam wszystkie papiery książki i takie tam? Także 25 kafli jest realne?
Rekomendowane odpowiedzi