tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 No właśnie, Tomaszust jak jesteś dzisiaj w Radomiu to daj zanć, może zaliczymy ,,ślizgawke" wieczorem? No no, ja sezon otworzyłem już w piątek. Co prawda w tym roku auto mam wyjątkowo podsterowne (kończą mi się amortyzatory i opony), ale jeździć się da. Oczywiście wieczorem wyjadę, więc zdzwonimy się.
Nosfer Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 A gdzie w Wawie (albo Pruszkowiacy: W Pruszkowie iokolicach) można się poślizgać ??
tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 A gdzie w Wawie (albo Pruszkowiacy: W Pruszkowie iokolicach) można się poślizgać ?? W nocy to wszędzie...
Nosfer Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 W nocy to wszędzie... myślałem o jakimś placyku..
A3 Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Brynia ponieważ jesteś z Radomia więc pewnie wiesz, jak trafić na ulicę Żółkiewskiego 140? tam jest komis samochodowy, nigdy w życiu nie byłem w Radomiu i nie mam pojęcia bende jechał normlanie od Warszawy nie żadnymi skrótami.
tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Brynia ponieważ jesteś z Radomia więc pewnie wiesz, jak trafić na ulicę Żółkiewskiego 140? tam jest komis samochodowy, nigdy w życiu nie byłem w Radomiu i nie mam pojęcia bende jechał normlanie od Warszawy nie żadnymi skrótami. Od Warszawy z pierwszego ronda kierujesz się na LUBLIN RZESZÓW, następnie na drugim skrzyżowaniu ze światłami skręcasz w prawo i to jest ul. Żółkiewskiego. Gdzie dokładnie ten komis to nie kojarzę, ale pojedziesz cały czas tą ulicą (jest dosyć długa) i na pewno wypatrzysz. EDIT: Pomyłka - wytłumaczyłem Ci drogę na ul. Zbrowskiego. Zaraz zorientuję się gdzie jest Żółkiewskiego... EDIT2: Żółkiewskiego to jest część obwodnicy Radomia, czyli na pierwszym rondzie w lewo na LUBLIN / RZESZÓW, mijasz dwa skrzyżowania, o których wcześniej mówiłem, mijasz wiadukt i po prawej stronie będzie mały komis. Bardzo prosta droga.
Nosfer Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Brynia ponieważ jesteś z Radomia więc pewnie wiesz, jak trafić na ulicę Żółkiewskiego 140? tam jest komis samochodowy, nigdy w życiu nie byłem w Radomiu i nie mam pojęcia bende jechał normlanie od Warszawy nie żadnymi skrótami. http://maps.google.pl/ sprawdź tutaj, pokaże Ci trasę od -> do..
tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Roztocki ma naśladowców http://pl.youtube.com/watch?v=h4tbHWCS_5o
Norbi Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 A gdzie w Wawie (albo Pruszkowiacy: W Pruszkowie iokolicach) można się poślizgać ?? Bronisze szefie
adamooo Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 w legionowie na starej giełdzie samochodowej jest wielki plac + broniszki + parking m1 + u pozia na działce
krzyniek Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 śnieg i letnie opony nie idą w parze jeśli można nazwać to jazdą to istny hard core
wit.s Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 d*pa, d*pa, d*pa[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:36:08_________________________________________________dupa, d*pa, d*pa[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:36:27_________________________________________________dupa, d*pa, d*pa[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:36:39_________________________________________________dupa, d*pa, d*pa[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:36:49_________________________________________________dupa, d*pa, d*pa [br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 13:37:05_________________________________________________ :polew: No, za każdym razem zmienia :polew: Konsekwentnie za każdym razem - jak ten mały facet co w lodówce światło gasi Uwielbiam to... :polew:
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Rozpuszcza się dupek. Na zewnątrz +1. Chyba d*pa dzisiaj ze ślizgania...
krzyniek Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Rozpuszcza się dupek. Na zewnątrz +1. Chyba pupa dzisiaj ze ślizgania... co ty pit....sz właśnie przyjechałem i jest -1.5
tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Spokojnie, na noc znowu złapie i wiunie śniegiem.
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Prognoza mówi że co najmniej do piątku 0.0 mm deszczu i śniegu. A pod koniec tygodnia nawet 4 stopnie.
tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Prognoza mówi że co najmniej do piątku 0.0 mm deszczu i śniegu. A pod koniec tygodnia nawet 4 stopnie. Nabiera mocy, żeby później konkretnie wiunąć. Będzie pogoda dla wybranych.
Nosfer Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 A gdzie w Wawie (albo Pruszkowiacy: W Pruszkowie iokolicach) można się poślizgać ?? Bronisze szefie :good: Właśnie wróciłem z wymiany opon... :gwizdanie: Hehe podjchałem też z ciekawości do TESCO - Piastów / mają zapisy na tydzien w przód KOX
poziek Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Czy ktoś się dzisiaj wieczorkiem pisze na B. ?? na pojeżdżawkę ?
tomaszu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Czy ktoś się dzisiaj wieczorkiem pisze na B. ?? na pojeżdżawkę ? Ja muszę dziś skoczyć do Warsiawy, ale gdzie Ty te pojeżdżawkie chcesz zrobić??
Rekomendowane odpowiedzi