Reggi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ragga :polew: Piekny tekst Raggamanie Ja bym tego tak nie wymyslila Jak potrzebujecie przemówienia na ślub/wesele ..to walcie jak w dym :polew:
Reggi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 tylko szkoda ze Boberka w nim zabrakło ;P :polew: :polew: Bo nie przewidywałem czarnych charakterów :polew: Piotruniu ..następnym razem Cię wmontuję
Suli Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 :nabijasie: W FAQ-u dla NEWBEi's trzeba by dopisać nową pozycję raggaman -główny bajacz i bajerant ekipy warszawskiej :polew:
Reggi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 no mam nadzieje Będziesz homo szoferem Adaho ..którego zatrudnił Tosik po tym jak zdradziłeś go z bratem Kolkova :polew:
Norbi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ragga chłopie, ale Ty masz guza mózgu
Norbi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Norbi ile Ty masz teraz do setki przy obecnej mocy?? kiele piuntki, tak plysk minysk, bo nie mierzył ja [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 16:36_________________________________________________ Norbi ile Ty masz teraz do setki przy obecnej mocy?? 65 lat
slaweq Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Norbi, Łukasz nie sugerujcie sie tym co napisałem rano o A3 Temat z nim wyjasniony, także pomożcie mu tą furke oglądnąc
Suli Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Możemy stanąć z nią na kreskę, prawda Norbi jak się okaże, że padaka tooo... weźmiemy ją dla ramek :polew:
Reggi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ragga chłopie, ale Ty masz guza mózgu Nie wiem jak to odebrać .... Ragga I ja, i ja, i ja..... Ty też masz guza mózgu ? :polew: W następnej części historyjki umieszczę Wasz wszystkich ..oczywiście z zarysem charakterystyki postaci .. :laghing2: Norbi ..będzie Bożonarodzeniowym Elfem w zielonych papuciach :polew:
Suli Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 W następnej części historyjki umieszczę Wasz wszystkich ..oczywiście z zarysem charakterystyki postaci .. :laghing2: Norbi ..będzie Bożonarodzeniowym Elfem w zielonych papuciach :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Raguś - czyścisz mi monitor I szkła kontaktowe :polew: :polew:
A3 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Suli mam pytanko czy aż tak dużo Ci pali Esa że masz tak rozbudowaną wypowiedź w rubryce spalanie? chyba najdłuższy wpis na forum
Reggi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Raguś Stary ..jak zwracasz się do mnie to proszę o " dabyl dżi " ..raGGuś :polew: Suli... nie śmiej się tylko zaoszczędź trochę energii na rozmowę w Łukaszem o jego siotrze Dostaniesz formularz do wypełnienia ..i 150 podstawowych pytań
Suli Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ostatnio Fis pokazuje mi 18,5 Ale już raz w koreczku na Łazienkowskiej, o zimowym poranku, po wieczornynym tankowaniu pokazał mi 22 Raguś Stary ..jak zwracasz się do mnie to proszę o " dabyl dżi " ..raGGuś :polew: Wybacz Książe :polew: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 17:07_________________________________________________BTW A3 A TY masz przy sobie jakąś panią z własnym polem naftowym albo stacją benzynową :?:
Reggi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Wybacz Książe :polew: Zostaje odpuszczone ..ale nastepnym razem pucujesz "Viagrę" .. Co jak co ..jakoś dziwnie to zabrzmiało :polew: :polew:
Suli Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 (...) :nabijasie: :nabijasie: Ja nie mogę Popłakałem się ze śmiechu :polew:
Rekomendowane odpowiedzi