Pingvin Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 No cóż a mnie nie będzie - nie chce Was zarażać - grypa panuje, strzeżcie się...
Korzeń Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 i mnie tez nie, mieli mi dzisiaj autko oddac ale sie nie wyrobili w ASO
angela Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wy juz lepiej nie wpadajcie... lepiej na spokojnie przyjedzcie od Ciebie to dziwnie brzmi Sławeq [/b] dealer jak dealer ale jaki pośrednik raczej dwoch no dobra 2 w 1 A Boberek to sie dzis na spota wybiera? bo dla niego tez mam troche towaru
slaweq Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Angel a co Ty masz za podpis :shocked:
Al_Capone Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Angel a co Ty masz za podpis :shocked: ooo przytyło nam sie
Norbi Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Angel a co Ty masz za podpis :shocked: Ten co na maxa nie zorientowany
slaweq Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Angel a co Ty masz za podpis :shocked: Ten co na maxa nie zorientowany :polew: Nie no zorientowany to jestem , ale sam podpis mnie zdziwił
angela Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Angel a co Ty masz za podpis :shocked: fajny nie stary mi sie juz znudzil.....wiec sprawilam sobie nowy
reikeb Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kurde musze sie kiedys w koncu skusic na waszego spota bo jestem ciekaw co sie dzieje itd... jak bym mial skim jechac to bym wpadl bo tak samemu to dziwnie... jedynie to smigam na spoty SR w czwartki moze ktos sie skusi ?
Voucher Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kurde musze sie kiedys w koncu skusic na waszego spota bo jestem ciekaw co sie dzieje itd... jak bym mial skim jechac to bym wpadl bo tak samemu to dziwnie... jedynie to smigam na spoty SR w czwartki moze ktos sie skusi ? No musim sie kiedy wybrać na tego spota A4
Korzeń Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kurde musze sie kiedys w koncu skusic na waszego spota bo jestem ciekaw co sie dzieje itd... jak bym mial skim jechac to bym wpadl bo tak samemu to dziwnie... jedynie to smigam na spoty SR w czwartki moze ktos sie skusi ? Kurde musze sie kiedys w koncu skusic na waszego spota bo jestem ciekaw co sie dzieje itd... jak bym mial skim jechac to bym wpadl bo tak samemu to dziwnie... jedynie to smigam na spoty SR w czwartki moze ktos sie skusi ? No musim sie kiedy wybrać na tego spota A4 dawajcie Pany na głupa we wtorek. wysiadacie z auta i juz jestescie swoi
Italiano Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 No nie zapomnijcie oczywiście przysłowiowej krówki na wstęp, i oddanie kluczyków w dobre ręce :gwizdanie: Ale dzisiaj zajebiosty spocik był :>
AndyN Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Poooooolllllsssskaaaa, biaaaaałłłłoooo czerwooooniiii Ale akcja!!!!
Italiano Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 HEHE, nieźle Ale se walnąłem avatara :kox:
Nosfer Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 HEHE, nieźle Ale se walnąłem avatara :kox: Ale cos nie bangla..
Korzeń Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 HEHE, nieźle Ale se walnąłem avatara :kox: trzaski na linii
Italiano Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Musicie naprawić se monitory, ja tam widzę same dupeczki
Rekomendowane odpowiedzi