Flyer Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Mi wlasnie c**jki odcieli... Zalozylem sobie konto [przezyje te 15PLN miesiecznie], ale cos nie bangla
AndyN Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Pany powiedzcie mi gdzie moge pojechac wymienic olej w skrzyni? bylem w 5 serwisach i nie maja tego smiesznego klucza do spuszczenia oleju Znajdź w Google MegaCar na Przasnyskiej, W-wa. Zadzwoń do nich, może mają coś takiego
Suli Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Andy Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :> Coby żonka za bardzo nie zrzędziła i fochów nie strzelała
m@riucha Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Mi wlasnie c**jki odcieli... Zalozylem sobie konto [przezyje te 15PLN miesiecznie], ale cos nie bangla http://wyborcza.pl/1,82244,6233563,Pirat_do_sieci_nie_zajrzy.html aster chyba chce zbankrutować :gwizdanie: ciekawe kiedy dostanę pisemko?, już raz dostałem jakiś rok temu z 24h blokadą netu
moro99 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Widze tendencje Kto sie przejedzie S4 Suli'ego lub Norbiego odrazu chce wskakiwac w S4 Ja zapoczatkowalem ten ruch chyba panowie i panie przemyslcie dokladnie sprawe bo koszta paliwa beda jasli liczycie sie z wirem w baku (ja sie licze) no to bedziemy mieli super zabawe. Za niedlugo zmienimy klub z A4 Klub Polska na S4 Klub Polska
Kolkov Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 właśnie Andżej 100 lat :!: :!: :!:
adamooo Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Szukam sprawdzonego (dobrego) lakiernika W-wie lub okolicach, chodzi o usunięcie rysy z maski i jej polakierowanie. Będę wdzięczny za namiary i przybliżony koszt. ja polecam Adama Ziolkowskiego - 0501 14 14 58 mi pomalował bardzo ładnie..szybko i cena za wileńskim ma swój warsztat.
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Andy ... 100 lat .. zebyś był zawsze twardy i gotowy do walki
Italiano Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Andy - Wszystkiego najlepszego i 500 lat kręcenia śmigłem :kox:
Kaśka Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Andy najlepsze życzenia urodzinowe. Sto lat.
spetsnaz Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Szukam sprawdzonego (dobrego) lakiernika W-wie lub okolicach, chodzi o usunięcie rysy z maski i jej polakierowanie. Będę wdzięczny za namiary i przybliżony koszt. ja polecam Adama Ziolkowskiego - 0501 14 14 58 mi pomalował bardzo ładnie..szybko i cena za wileńskim ma swój warsztat. Dzięki adamooo, za 1,5 tygodnia mogę zadzwonić i ustawić się na konkretny termin. W tej chwili musi ogarnąć wszystko co ma na podwórku.
AndyN Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 ANDY Fajnych prezentów życzę :naughty: Dziękuję wszystkim za życzenia
PIXI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja też się przyłączam wszystkiego zdrówka i co tam Kolega sobie życzy ...po prostu naj naj naj lepszego ANDY P.s Nie wiem czy mi można ale to chyba miłe ...pozdrawiam Adam - Pixi
Nosfer Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 [..]Nie wiem czy mi można ale to chyba miłe ...pozdrawiam Adam - Pixi Luzuj
Pingvin Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Andy wszystkiego naj... i co Ci tam kobieta na stół poda....
Rekomendowane odpowiedzi