AndyN Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Stacja diagnostyczna na terenie W-wy, najlepiej północnej. Dająca możliwość sprawdzenia hamulców w aucie z quattro. Otwarta w sobotę Możecie polecić? Przegląd się kończy, muszę coś z tym zrobić
Flyer Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Jedz na pierwsza lepsza, a nie kombinujesz... tylko zaznacz panom od przegladu, ze to quattro i nie moga sprawdzac hamulcow [w moim przypadku nie wiedzieli o tym]. Podbija przeglad po sprawdzeniu amorow i tyle. U mnie ostatnio sie spojrzeli na auto i zapytali - a jest sens cokolwiek sprawdzac?
boberek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 u mnie tak zawsze mówią jak pojechaem popatrzył sprawdził światła i podbił i dowidzenia
AndyN Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Mnie zależy na takiej stacji, która naprawdę sprawdza a nie bierze kasę za nim. "Kasa za nic" to dla mnie pedały* * wedle definicji Meszruma Jeżdżę sam, wożę całą swoją rodzinę. Nie mogę sobie pozwolić na żadne niespodzianki. ----- Dla zainteresowanych wyszukiwarka: http://skp.um.warszawa.pl/index.php
Flyer Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja nie mowie o stacji, ktora podbija przelgad za frajer. Kazdy diagnosta potrafi ocenic zawieszenie, amory itd.
AndyN Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja nie mowie o stacji, ktora podbija przelgad za frajer. Kazdy diagnosta potrafi ocenic zawieszenie, amory itd. Symetryczność siły hamowania w aucie quattro także? Nie mając odpowiedniego sprzętu? Niezły fachowiec ...
Italiano Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Oczywiście na puszczonej kierownicy Jak będzie ściągać to szukaj przyczyny. Wszystko Ostatnio Policja zabrała się za takie warsztaty w Krakowie. Dziś mówili w dzienniku.
lukaszr Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Symetryczność siły hamowania w aucie Co to takiego ?
AndyN Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie, dla mnie temat zakończony. Znalazłem wyszukiwarkę: http://skp.um.warszawa.pl/index.php, jutro podzwonię
lukaszr Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie, dla mnie temat zakończony. A możesz wyjaśnić te pojęcie, bo szukałem w google i nie znalazłem odpowiedzi, a przyznam szczerze, że ciekawi mnie to. Jedyne co mi przychodzi na myśl ze słowem symetryczność to to, że koła mają równo hamować.
moro99 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie Tosiek nie odpowiada Wezmie ktos klucz do swiec i torxa do odkrecenia cewek ? Pliz:)
Italiano Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Jakieś torxy mam, ale klucza do świec to raczej nie. Chyba że pasuję ten od koła. A od motorynki gdzieś zgubiłem
moro99 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 musi byc dluga rurka bo swieczki sa gleboko spuszczone w AEB
Nosfer Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 O matko !! Jeszcze gadacie o tych kluczach..
moro99 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 sie skonczy ze kupie na allegdrogo klucz do swiec za 8 pln "na 1 raz ... "
_Solar_ Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 czarne B6 Avant z klubową wlepą na warszawskich numerach WU 55x63 z wlepą klubową widziany w LC któz to taki,przyznac sie
Mario Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie, dla mnie temat zakończony. A możesz wyjaśnić te pojęcie, bo szukałem w google i nie znalazłem odpowiedzi, a przyznam szczerze, że ciekawi mnie to. Jedyne co mi przychodzi na myśl ze słowem symetryczność to to, że koła mają równo hamować. Purysta językowy się znalazł... :gwizdanie:
T-żółw Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie, dla mnie temat zakończony. A możesz wyjaśnić te pojęcie, bo szukałem w google i nie znalazłem odpowiedzi, a przyznam szczerze, że ciekawi mnie to. Jedyne co mi przychodzi na myśl ze słowem symetryczność to to, że koła mają równo hamować. Purysta językowy się znalazł... :gwizdanie: pierdołem...to tylko czukundur, więc spoko czepneli się małolaty chłopaka
Rekomendowane odpowiedzi