tomaszu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ale kox pogoda mi się wczoraj trafiła na trasie do Radomia. Uwielbiam takie warunki. Nie ma to jak jechać w ścianie śniegu: Za Grójcem było już spokojniej: Na wysokości Tarczyna TIRy zablokowały drogę w kierunku Wawy - nie było przejazdu. Czy ktoś może wie jak dziś wygląda trasa? Czy jest przejezdna?
mcm Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak tam na letnich się jeździ ja też już się dziś ślizgam ...
Aydaho Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 za***iście Warszawa jak zawsze posolona - zimówki przyjada mi się tylko żeby z miejsca parkingowego wyjechać
Al_Capone Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak tam na letnich się jeździ Corsą @Boberek dzięki za wczorajsze mikrorezanko. Ja tu się pucuje jak to owinąć śrubokręt co by nie porysować błotnika wyjmując kierunki, a Boberek podchodzi, zakłada "Chwyt Rezacza" i wyrwal lampki z korzeniami :polew:
tomaszu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak tam na letnich się jeździ Powoli, ale do przodu. Niech już ten śnieg się skończy.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 09:54_________________________________________________ Ja tu się pucuje jak to owinąć śrubokręt co by nie porysować błotnika wyjmując kierunki, a Boberek podchodzi, zakłada "Chwyt Rezacza" i wyrwal lampki z korzeniami :polew: To Korzen mu pomagał?
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak tam na letnich się jeździ ja też już się dziś ślizgam ... bosko
boberek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak tam na letnich się jeździ Corsą @Boberek dzięki za wczorajsze mikrorezanko. Ja tu się pucuje jak to owinąć śrubokręt co by nie porysować błotnika wyjmując kierunki, a Boberek podchodzi, zakłada "Chwyt Rezacza" i wyrwal lampki z korzeniami :polew: szpoko sztary
Al_Capone Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 To Korzen mu pomagał? No przeca pisze w liczbie mnogiej. Całą rodziną
.i.KALI.i. Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a to Twoja ta eseczka... tak wyszło Śnieg wczoraj zupełnie niepotrzebnie. Kupiłem auto na letnich i gdyby nie Q to byłoby nieciekawie. Ale nie ważne jaki napęd, ważne, żeby nie zapomnieć, że letnie plus snieg to taniec goliata na drodze [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 10:33_________________________________________________powiedzcie mi jak ustawic sobie avatar i podpis? bo niby wpisuje do podpisu [i m g][/ i m g] (bez spacji oczywiście) i nie działa a do avatara skopiowałem linka i też lipa...
Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 powiedzcie mi jak ustawic sobie avatar i podpis? bo niby wpisuje do podpisu [i m g][/ i m g] (bez spacji oczywiście) i nie działa a do avatara skopiowałem linka i też lipa... Trzeba zasilić konto niejakiego ŁukaszaRR..i po chwili masz dostęp do wszystkich działów..łącznie z tym gdzie są dupeczki
.i.KALI.i. Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 gdybym miał diesla... w obecnej sytuacji zasilam ale zbiornik paliwa.
Korzeń Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak tam na letnich się jeździ Powoli, ale do przodu. Niech już ten śnieg się skończy.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 09:54_________________________________________________ Ja tu się pucuje jak to owinąć śrubokręt co by nie porysować błotnika wyjmując kierunki, a Boberek podchodzi, zakłada "Chwyt Rezacza" i wyrwal lampki z korzeniami :polew: To Korzen mu pomagał? Mnie nie było :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 pamiętacie to ? no to teraz już wszystko jasne co się stało
Piasek k-6 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ja wczoraj byłem pozytywnie nastawiony do świata, zakupiłem felgi chciałem jeszcze zdążyć je założyć aby się pochwalić na spocie ale niestety wczoraj nie dojechałem :> miałem stłuczkę pod Arkadia z autobusem.
Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 gdybym miał diesla... w obecnej sytuacji zasilam ale zbiornik paliwa. Uważasz, że zbiornik paliwa jest bardziej istotny niż temat z dupeczkami ?
spetsnaz Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ja wczoraj byłem pozytywnie nastawiony do świata, zakupiłem felgi chciałem jeszcze zdążyć je założyć aby się pochwalić na spocie ale niestety wczoraj nie dojechałem :> miałem stłuczkę pod Arkadia z autobusem. coś poważnego?
Carlos Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 no i spot zakończył się pozytywnym ślizgiem Nie ma to jak zacznie sypać i jeszcze nie zdażą posolić napatrzyłem się na te eski i jeszcze ta ereska żółta mnie zabiła, to się chociaż powściekałem na parkingu moim klekotem hehe
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Uważasz, że zbiornik paliwa jest bardziej istotny niż temat z dupeczkami ? Jeśli tak jest ,to skończy sie to Banem nie widze innego wyjścia
Piasek k-6 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Tragedii nie ma no ale przedni błotnik, prawy błotnik, maska i reflektor prawy wymiana.i żona ma nogę w gipsie(zerwany mięsień łydki) [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 11:50_________________________________________________ no i spot zakończył się pozytywnym ślizgiem Nie ma to jak zacznie sypać i jeszcze nie zdażą posolić napatrzyłem się na te eski i jeszcze ta ereska żółta mnie zabiła, to się chociaż powściekałem na parkingu moim klekotem hehe Tę żółta ereske widziałem wczoraj na rondzie wiatraczna:) furka Kot:)zaparło mi dech w piersi a moja żonka kazała mi sie przestac ślinić bo obciach robię
Flyer Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Prawy blotnik, czyli co? Zjezdzales z ronda i bus Ci wjechal?
Rekomendowane odpowiedzi