malik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kurfa, ale sie udalem przy wyjezdzie ze spota odpalilem, ruszylem, podkrecilem se mjuzik i nie slyszalem jak mi antynapad pika. Zablokowalem kurfa wyjazd z promki na dobre 2 minuty bawiac sie w rozkodowywanie [bogi widzial ] Ludzie pokazywali palcami... O! Audi i się popsuło!
Mariooo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ktoś dziś pytał mnie o LED-y postojowe , mają tez ładnie świecące rurkowe do wnetrza , podaje namiary Dane firmy: KIMMOTO SP. Z O.O. ul.Łopuszańska 72 02-232 Warszawa NIP:522-28-04-150 Telefony do firmy : +48 22 886 10 80 +48 22 886 52 66
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zamierzam nawet w dresiku przyjść Świetnie pasował do kurtki.
bogi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kurfa, ale sie udalem przy wyjezdzie ze spota odpalilem, ruszylem, podkrecilem se mjuzik i nie slyszalem jak mi antynapad pika. Zablokowalem kurfa wyjazd z promki na dobre 2 minuty bawiac sie w rozkodowywanie [bogi widzial ] Nawet się wróciłem żeby Ci pomóc zepchnąć auto na bok hahaha, ale akurat odpaliłeś
hornet Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 i dobrze, bo te banki wszystkie to jakies złodziejskie i jeszcze kryzys wywołały :decayed: Nosz qqqrrrwaaaa VIP i jeszcze marudzi....... :gwizdanie:
KaliN Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 pierwszy spot zaliczony, ale bez strat się nie obyło :gwizdanie: 2 łopuny do wyrzucenia .. hmmm.... chyba macie racje że czas na szamanizm jakiś i egzorcystę Stres niepotrzebny, było spoko
Aydaho Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 pierwszy spot zaliczony, ale bez strat się nie obyło :gwizdanie: 2 łopuny do wyrzucenia .. hmmm.... chyba macie racje że czas na szamanizm jakiś i egzorcystę Stres niepotrzebny, było spoko u nas zawsze jest spoko - chyba że się akurat komuś zegary spalą
Italiano Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zamierzam nawet w dresiku przyjść Świetnie pasował do kurtki. Nie znasz się na modzie, to był szczyt mody spotowej. P.S. Wszystko w praniu. Gdzie kupić fajne dresy ? Na stadionie
lukaszr Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 pierwszy spot zaliczony, ale bez strat się nie obyło :gwizdanie: 2 łopuny do wyrzucenia .. hmmm.... chyba macie racje że czas na szamanizm jakiś i egzorcystę Jak tylko zaglądałem pod maskę u Ciebie, a na koła (dwa z lewej strony) patrzyłem tylko jak przyjechałeś więc nie powinienem mieć z tym nic wspólnego
moro99 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 KaliN nie martw sie bedzie dobrze Suli'ego nie bylo - sie nie odzywa - cos krakalem ze zgubi tablice rejestracyjne ( i dlatego nie dotarl na spota)- moze tez mam zadatki na szamana czy cos
Pingvin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dziń dybry!! Świetne: http://www.joemonster.org/art/11312/Dawniej_i_dzis_rozwiazanie_konkursu
_Solar_ Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dziń dybry!! bry panowie widzę ze znowu spociki macie w promce jak będzie kiedyś okazja to znowu zawitam
Pingvin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dziń dybry!! bry panowie widzę ze znowu spociki macie w promce jak będzie kiedyś okazja to znowu zawitam No właśnie ja już nie bardzo mogę zdążyć do promenady od siebie po robocie - całe miasto korka... :/
_Solar_ Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 wiem jak to jest w wiekszych miastach teraz jak bede w wawie to myślę ze bez problemu trafie na miejsce spotkania a nie tak jak oststnio że jeżdzilem codziennie rzut beretem od promki a nie mogłem trafic i kolega musial mi pomagać wielkie dzieki za pomoc raggaman ja Tobie chyba jestem winny jakąś flaszke
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 raggaman [/b] ja Tobie chyba jestem winny jakąś flaszke :cool1 możesz przekazać mnie te flaszkę - my rodzina
_Solar_ Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ale ja mam chęć ją razem z nim wypic
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ale ja mam chęć ją razem z nim wypic :polew: raggus walnie setkę i padnie :naughty:
Flyer Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ragga trzepnie kielonka i znowu przyklei sie do fona
_Solar_ Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Widzę ze Ty chyba możesz wiecej to z Tobą popije
Rekomendowane odpowiedzi