Reggi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ...i zel na wlosie ulozyc buhaahahaha.. Poź przez szybe szyję przerzuci i zrobi strzał ze sprzęgła
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 OT Czy ktoś z Was korzystał kiedykolwiek z tego typu uchwytu na rowery?? http://moto.allegro.pl/item613359929_bagaznik_rowerowy_na_klape_padova_alu_3_rowery.html Nie rysuje to klapy?
Tukan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 OT Czy ktoś z Was korzystał kiedykolwiek z tego typu uchwytu na rowery?? http://moto.allegro.pl/item613359929_bagaznik_rowerowy_na_klape_padova_alu_3_rowery.html Nie rysuje to klapy? Wracalem autem z Anglii z dwoma rowerami i bylo git,tylko byl trosze inny stelarz byly dwie rurki wystajace do tylu na których lezala rama Nie rysuje maski bo sa miekkie obłoczki rurki
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wracalem autem z Anglii z dwoma rowerami i bylo git,tylko byl trosze inny stelarz byly dwie rurki wystajace do tylu na których lezala rama Nie rysuje maski bo sa miekkie obłoczki rurki Niepokoi mnie jeszcze kwestia oświetlenia - na klapie Berlingo takie cuś może zasłaniać światła.
Tukan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wracalem autem z Anglii z dwoma rowerami i bylo git,tylko byl trosze inny stelarz byly dwie rurki wystajace do tylu na których lezala rama Nie rysuje maski bo sa miekkie obłoczki rurki Niepokoi mnie jeszcze kwestia oświetlenia - na klapie Berlingo takie cuś może zasłaniać światła. No niestety moze,najlepiej est zobaczyc taki stelaz na zywo i ocenic czy bedize zasłąniac czy nie bo po fotkach ciezko powiedziec
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No właśnie. Na tym zdjęciu widać, że światła są raczej zasłonięte: No nic, przejadę się do sklepu. :th:
Italiano Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak krowa będzie, to na pewno ktoś da ci zajrzeć do fury ja mu dam posiedzieć i nie musi być od razu krowa - ostatnio małpeczki są w modzie także jedna małpka wystarczy Tyle że kolega chce kupić B6, a nie B5.
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tyle że kolega chce kupić B6, a nie B5. :naughty Jak się nie boi to mogę go poznać z siwym :>
Reggi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tyle że kolega chce kupić B6, a nie B5. :naughty Jak się nie boi to mogę go poznać z siwym :> Siwy rasowy morderca Podobno jak siwy przejeżdża to dziewicom same błony pękają z wrażenia
pompek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tam z natury strachliwy nie jestem no chyba, że "siwy" ma na nazwisko Kaczyński wtedy wymiękam...
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tam z natury strachliwy nie jestem no chyba, że "siwy" ma na nazwisko Kaczyński wtedy wymiękam... looknij to i daj znać na PW czy mam jutro wyciągać smoka z jaskini i jechać na spota
pompek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nie za bardzo wiem, gdzie mam "lookać"... a ciekawość duża
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tam z natury strachliwy nie jestem no chyba, że "siwy" ma na nazwisko Kaczyński wtedy wymiękam... looknij to i daj znać na PW czy mam jutro wyciągać smoka z jaskini i jechać na spota Wyciągaj siwca i przyjedź.. Przed sprzedażą jeszcze bym się załapał na jazdę próbną
Reggi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tam z natury strachliwy nie jestem no chyba, że "siwy" ma na nazwisko Kaczyński wtedy wymiękam... looknij to i daj znać na PW czy mam jutro wyciągać smoka z jaskini i jechać na spota :polew: pompek Powiem Ci tak..jak masz duże orzechy to auto w sam raz dla Ciebie
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ku*wa, ale jestem głupi.. http://allegro.pl/item610252031_gierka_zsrr_osmiorniczka_klasyka.html
Korzeń Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ku*wa, ale jestem głupi.. http://allegro.pl/item610252031_gierka_zsrr_osmiorniczka_klasyka.html Musze poszukać....
Rekomendowane odpowiedzi