Nosfer Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 LPG jakiegoś mega-rezacza? :gwizdanie:
Al_Capone Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Co to za wiązka, którą zaznaczyłem strzałkami? No w podwoziu? Podwiązki!
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 LPG jakiegoś mega-rezacza? :gwizdanie: Chyba ta
Al_Capone Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Albo kable od megawzmaka z tylu. Za bardzo sie grzaly w srodku
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kabel do trzeciego "stopu" To grzanie napletka
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 musze wam sie pochwalić ze w niedziele wyhaczyłem 23 punkt karny. maskara
moro99 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 na moje to je strumienica a daj zdjecie tego twojego wynalazku bo jeszcze nie miałem przyjemności oglądać Po mojemu to też pedalska strumiennica...tak nawala, że koło psiarni to boję się przejeżdżać Zdjęć padaczki nie mam.. Kumpel w Eclipse 600KM ma strumienice wjechal w tunel pod mostem swietokrzyskim 60 km/h na 5tce ponizej 2k obr przejechal obok wysepki wsrodku na ktorej stali psy redukcja na 2 i ogien podobno kafelki sie poluzowaly
Kolkov Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 musze wam sie pochwalić ze w niedziele wyhaczyłem 23 punkt karny. maskara dobry jesteś, to teraz musisz uważać nawet jak parkujesz _________________________________________________ tak w ogóle to Trzenia fura stoi u mnie pod robotą
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dobry jesteś, to teraz musisz uważać nawet jak parkujesz Miałem czarna serie , z czego 3 ostatnie w ciągu 2 tygodni ;( juz nie wsiadam za stery , za miesiac mi sie 10 kasuje wiec musze troszke cierpliwości w sobie znaleźć. przekroczenie predkości o 64 km/h - 400pln 10 pkt.k. przekroczenie predkości o 38 km/h - 200pln 6 pk.k. jazda bez pasów - 100pln 2 pk.k. wyprzedzanie na podwójnej - 250pln 5 pk.k.
tomaszu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 przekroczenie predkości o 64 km/h - 400pln 10 pkt.k. przekroczenie predkości o 38 km/h - 200pln 6 pk.k. jazda bez pasów - 100pln 2 pk.k. wyprzedzanie na podwójnej - 250pln 5 pk.k. Podręcznikowy pirat drogowy.
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Podręcznikowy pirat drogowy. przekroczenie predkości o 64 km/h - 400pln 10 pkt.k. - videorejestrator w powsinie gdzie jest ograniczenie do 60 na 2-pasmowej drodze , nikt tam nie jeździ 60km/h (złośliwość policji) przekroczenie predkości o 38 km/h - 200pln 6 pk.k. - pies z suszarką stał praktycznie na rogatkach pewnego miasteczka , strzelił do mnie gdy sie rozpędzałem , 150 m od znaku "koniec zabudowanego" zwykła złośliwość policji (złośliwość policji) jazda bez pasów - 100pln 2 pk.k. - nie mial mi za co doj**ać to znalazł pasy , a mógł za szyby tylko był za głupi (nie moja wina) wyprzedzanie na podwójnej - 250pln 5 pk.k. - droga z Milanówka do Nadarzyna , jade w niedziele rano na chrzciny jako łojciec chrzestny , miałem wstąpić jeszcze przed całą uroczystością do fryzjera , droga w lesie ,od zakrętu do zakrętu 400 metrów , podwójna ciągła , jedzie przede mną facet starym mercem 40 km/h , no to wrzucam 3 i delikanie go wyprzedzam , nic z przeciwka nie jedzie , predkość około 60-70 , teren niezabudowany , i wychodzi taka łajza z lizakiem z lasu i HALT (złośliwość policji) widzisz Tomku , nie pirat drogowy tylko ofiara systemu
tomaszu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 widzisz Tomku , nie pirat drogowy tylko ofiara systemu Niestety doskonale znam ten ból. Co prawda mam tylko 17 pkt, ale kto wie co mnie jeszcze na dniach czeka.
letallec Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Podręcznikowy pirat drogowy. przekroczenie predkości o 64 km/h - 400pln 10 pkt.k. - videorejestrator w powsinie gdzie jest ograniczenie do 60 na 2-pasmowej drodze , nikt tam nie jeździ 60km/h (złośliwość policji) przekroczenie predkości o 38 km/h - 200pln 6 pk.k. - pies z suszarką stał praktycznie na rogatkach pewnego miasteczka , strzelił do mnie gdy sie rozpędzałem , 150 m od znaku "koniec zabudowanego" zwykła złośliwość policji (złośliwość policji) jazda bez pasów - 100pln 2 pk.k. - nie mial mi za co doj**ać to znalazł pasy , a mógł za szyby tylko był za głupi (nie moja wina) wyprzedzanie na podwójnej - 250pln 5 pk.k. - droga z Milanówka do Nadarzyna , jade w niedziele rano na chrzciny jako łojciec chrzestny , miałem wstąpić jeszcze przed całą uroczystością do fryzjera , droga w lesie ,od zakrętu do zakrętu 400 metrów , podwójna ciągła , jedzie przede mną facet starym mercem 40 km/h , no to wrzucam 3 i delikanie go wyprzedzam , nic z przeciwka nie jedzie , predkość około 60-70 , teren niezabudowany , i wychodzi taka łajza z lizakiem z lasu i HALT (złośliwość policji) widzisz Tomku , nie pirat drogowy tylko ofiara systemu Ten mietek to była podpucha na leszczy Aż dziwne jest że taki mały masz wpływ na prowadzenie pojazdu (ktos Ci naciska na pedał gazu za wcześnie, ktos Ci rozpina pasy )
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ten mietek to była podpucha na leszczy Aż dziwne jest że taki mały masz wpływ na prowadzenie pojazdu (ktos Ci naciska na pedał gazu za wcześnie, ktos Ci rozpina pasy ) :kox: dobre
Korzeń Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 na moje to je strumienica a daj zdjecie tego twojego wynalazku bo jeszcze nie miałem przyjemności oglądać Po mojemu to też pedalska strumiennica...tak nawala, że koło psiarni to boję się przejeżdżać Zdjęć padaczki nie mam.. Kumpel w Eclipse 600KM ma strumienice wjechal w tunel pod mostem swietokrzyskim 60 km/h na 5tce ponizej 2k obr przejechal obok wysepki wsrodku na ktorej stali psy redukcja na 2 i ogien podobno kafelki sie poluzowaly 600KM? To pewnie ma z 30 strumienic pod spodem
Italiano Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Kto może załatwić tanio i dobrą wódkę?
malik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Kto może załatwić tanio i dobrą wódkę? Prezydent RP, ale tylko w małpkach
krzyniek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Kto może załatwić tanio i dobrą wódkę? Prezydent RP, ale tylko w małpkach albo palikot
AndyN Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 albo palikot Ten to raczej tanie wina ...
Rekomendowane odpowiedzi