moskal Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam to pani z tego zdjęcia słyszła w lesie głosy dzieci Wiedziałem, że Korzeń jest po ciemnej stronie mocy :polew: :polew: wygląda na takiego :polew:
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Kupa czy nie, do Ciebie Dy nie pasuje. decayed Co za różnica czy D czy PB , ma za***rdalać. Tak naprawdę nigdy nie jeździłem szybkim dieslem. Poza tym nie ma to jak wysokie obroty.
Norbi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Kupa czy nie, do Ciebie Dy nie pasuje. decayed Co za różnica czy D czy PB , ma za***rdalać. Tak naprawdę nigdy nie jeździłem szybkim dieslem. Poza tym nie ma to jak wysokie obroty. Bo szybkich diesli nie ma
ono Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Poza tym nie ma to jak wysokie obroty. wink4 Bo Pb jedzie tylko na wysokich, a klekot na niskich , zakres efektywnych obrotów jest podobny , to tylko kwestia przyzwyczajenia i ogarnięcia bryki
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Pany..czym dobrze wyczyścić skórę w samochodzie ? Jest jakiś patent na delikatne przetarte boczki i załamania ?
wustyle Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ragga, moze nie czysc skory w samochodzie, tylko idz sie wykap jak czlowiek do wanny co?
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 tylko idz sie wykap jak czlowiek do wanny co? Korki mi kurfa wyjebało Wanna to już przeżytek..tera się kąpiem w prisznicach
wustyle Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 w zwiazku z tym, ze jestem juz przezytkiem (czyt. stary) ide przeplynac kilka dlugosci wanny swej
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 de przeplynac kilka dlugosci wanny swej :naughty Tylko nie rób wieloryba i nie skacz na dynie
Korzeń Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zchowany za korzeniem. Wiedziałem, że Korzeń jest po ciemnej stronie mocy Zaraz Was kutfa poszczuje antymaterią
Italiano Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 http://gazetaolsztynska.wm.pl/Zginely-trzy-osoby--Audi-rozbilo-sie-na-drzewie--,73239?img_id=4&pg=1#shrtctgal Mam nadzieję że to nikt z naszych. Rejestracja chyba zaczyna się na NOL 05, to chyba Biskupiec
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Poza tym nie ma to jak wysokie obroty. wink4 Bo Pb jedzie tylko na wysokich, a klekot na niskich , zakres efektywnych obrotów jest podobny , to tylko kwestia przyzwyczajenia i ogarnięcia bryki Ja po prostu jestem tradycjonalistą i chyba jeszcze długo nie będę kojarzył diesla z "ekstremalnym sportem" (czyt.: z szaleństwami na ulicy). Uwielbiam dzwięk wysokich obrotów Pb. Chociaż dziś miałem okazję przejechać się dieslem ~170PS w Mercedesie E i czułem, że robi mi się banan na gębie... :>
moskal Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Chociaż dziś miałem okazję przejechać się dieslem ~170PS w Mercedesie E i czułem, że robi mi się banan na gębie... :> młody jeszcze jesteś i z byle gówna potrafisz sie śmiać :polew: Bry Panom i Paniom
krzyniek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Chociaż dziś miałem okazję przejechać się dieslem ~170PS w Mercedesie E i czułem, że robi mi się banan na gębie... :> młody jeszcze jesteś i z byle gówna potrafisz sie śmiać :polew: czad ry
AndyN Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ogniste Lamborghini Gallardo: http://www.moto.wp.pl/gid,11229451,title,Plonacy-luksus,galeriazdjecie.html?ticaid=183a9
Italiano Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ogniste Lamborghini Gallardo: http://www.moto.wp.pl/gid,11229451,title,Plonacy-luksus,galeriazdjecie.html?ticaid=183a9 Ciekawe gdzie gościu miał gaśnice.
AndyN Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ogniste Lamborghini Gallardo: http://www.moto.wp.pl/gid,11229451,title,Plonacy-luksus,galeriazdjecie.html?ticaid=183a9 Ciekawe gdzie gościu miał gaśnice. Zaskakujące jak mało z niego zostało. Podobnie mało zostało z "ferrari Zientarskiego"
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 młody jeszcze jesteś i z byle gówna potrafisz sie śmiać :polew: Ty za to już wszystko widziałeś, wszystkiego doświadczyłeś i w ogóle cały zagrzybiałeś. Ja pierwszy raz jechałem dieslem, który miał więcej niż 110PS...
Rekomendowane odpowiedzi