moskal Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 karwa , W Konstancinie jest kiosk z gazetami itp. i klientów obsługuje taka malutka niepozorna dziewczyna. Cały czas chodziła w jakiś swetrach/kożuchach. A dzis założyła bluzeczke z dekoltem i zachodze patrze : JAKI CYC !!!! az musiałem jej zwrócić uwage że niektórzy to w delegacji pracują
Alona Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 dzieki za spota!!!! :hi: Dzięki za odwiedziny.. Koleżanka dała radę na zakupach ? Bo jak poszła w długą, to jak wyjeżdżałem jeszcze nie wróciła.. hehehe, no ona z mamą wracała z tych zakupów, bo ja jeszcze na spocie byłam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wiem w ogole jak to jest, że moje koleżanki najpierw mowią, że pojadą ze mna na spota, a pozniej tysiac innych pwoodow wymyslaja żeby jednak nie :polew: :polew: w Trójmieście jest to samo :kox: :kox:
hornet Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 http://www.sexy.banzaj.pl/Reef-Miss-Posladkow-video-987.html
Reggi Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 http://www.sexy.banzaj.pl/Reef-Miss-Posladkow-video-987.html W końcu coś na temat :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja sie dzis zakochalem na spocie... w Bullitcie decayedNo widziałem że sie przytulasz z tyłu ,hyhyhy Dobrze, ze nie widziales jak go za rurke lapalem
moskal Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dobrze, ze nie widziales jak go za rurke lapalem dobrze ,że w nią nie wkładałeś :kox: :polew:
Flyer Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dobrze, ze nie widziales jak go za rurke lapalem dobrze ,że w nią nie wkładałeś :kox: :polew: Aydaho wkladal
MoorPH Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 http://www.sexy.banzaj.pl/Reef-Miss-Posladkow-video-987.html W końcu coś na temat :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Mogłbym być tam w jury.. ;p [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 09:21_________________________________________________ Aydaho wkladal To akurat możliwe..
moskal Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Aydaho wkladal to świntuch , w taki komin ?? :kox: :polew:
Buba Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 czy na odpietej przeplywce mozna przejechac kilka km? musze pojechac po nowa ale nie chce mi sie autobusem
.i.KALI.i. Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 ćwiartka spirytu , sok z dwóch cytryn , cztery łyżki miodu , 150ml wody. wymieszać , wypić , położyć się (wcześniej sie wykąpać) na drugi dzień zdrów jak ryba tylko kacyk delikatny tak zrobie. zobaczymy czy pomoże. siedze i tak w domu dzisiaj wiec przetestujemy tą metode. a tak wogóle to yrb panie i panowie :>
spetsnaz Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 czy na odpietej przeplywce mozna przejechac kilka km? musze pojechac po nowa ale nie chce mi sie autobusem można
moskal Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 zobaczymy czy pomoże. pomoże pomoże, tylko pamietaj o spirytusie , nie może być wódki , i nie bój sie smaku , alkoholu prawie nie czuć choc jest w dużym stężeniu :kox:
Rekomendowane odpowiedzi