.i.KALI.i. Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 z wieczora wybieracie sie moze w niedziele na bemowo? na 1/4 ? Dajcie znac kto by chciał podjechać to ogarne więcej miejsca zeby w kupie stac. Na razie mamy wydzielone dla a3-clubu ale i nas tez mozemy pod to podlaczyc tylko musze wiedziec mniej wiecej ile autek bedzie zeby wiedzial ile miejsca nam odgrodzic
Kolkov Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 z wieczora wybieracie sie moze w niedziele na bemowo? na 1/4 ? Dajcie znac kto by chciał podjechać to ogarne więcej miejsca zeby w kupie stac. Na razie mamy wydzielone dla a3-clubu ale i nas tez mozemy pod to podlaczyc tylko musze wiedziec mniej wiecej ile autek bedzie zeby wiedzial ile miejsca nam odgrodzic kuuurw...de z chęcią bym się przejechał, ale już zaplanowany wyjazd na weekend
PARAF Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Aydaho Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Siema afro ziomale Polska dla Polaków !!!!!!!!!!!!!!
Nosfer Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Ta piosenka mnie rozjebala - nie ma to jak pozytywne nastrojenie z samego rana - podzielę się tym z Wami :polew:
Aydaho Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Ta piosenka mnie rozjebala - nie ma to jak pozytywne nastrojenie z samego rana - podzielę się tym z Wami :polew: o kurva :polew: :polew: :polew: ZACNE może mi ktoś to ściągną z YT ??
PARAF Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ponownie Dzisiaj wieczorem kolega namówił mnie na spot przy Forcie Wola Było OK Ale na spocik przyjechało aż 6 samochodów (z czego jeden trafił tam tylko przez przypadek a drugie było moje ) Spoty w Promce biją ich na głowę. W każdym razie pozdrowienia dla kolejnej "drużyny pierścieni" Własnie jak wyjezdzalem z fortu ok 19 to widzialem jakies 2 A6 i czarna A4. Tak sie zastanawialem czy to jakis spot sie szykuje czy tylko zbieg okolicznosci . Gdybym wiedział to bym został, to by się pogadało . Voucher trzeba było podejść i po prostu zapytać :> Człowiek od A6, który była tam przypadkiem, właśnie wczoraj się dowiedział o istnieniu A6.klub.pl... [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 08:30_________________________________________________ może mi ktoś to ściągną z YT ?? Polecam programy TubeHunter albo Save2Pc Rippujesz z YT do dowolnego formatu... Ta piosenka mnie rozjebala - nie ma to jak pozytywne nastrojenie z samego rana - podzielę się tym z Wami :polew: WRONG HOLE powiadasz... :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:
Nosfer Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_problemy_z_zestawem_glosnomowiacym_bluetooth-t96186.0.html;topicseen AndyN, pomóż chłopakowi.. Nie wiem, może powinien sobie dorezać jeszcze jeden moduł ?
Aydaho Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Polecam programy TubeHunter albo Save2Pc Rippujesz z YT do dowolnego formatu... nie mogę nic instalować w robocie - działają online ?
PARAF Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Polecam programy TubeHunter albo Save2Pc Rippujesz z YT do dowolnego formatu... nie mogę nic instalować w robocie - działają online ? Dobre pytanie... Nigdy ich nie potrzebowałem on-line. Musisz poszukać w necie, albo znajdź wersję portable...
Italiano Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Trzeba chłopakom pomóc z A6. Musimy do nich pojechać na spota, zagadać z nimi, i wciągnąć ich w nasze tłumy. A potem będziemy upalać ich fury.
Voucher Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ponownie Dzisiaj wieczorem kolega namówił mnie na spot przy Forcie Wola Było OK Ale na spocik przyjechało aż 6 samochodów (z czego jeden trafił tam tylko przez przypadek a drugie było moje ) Spoty w Promce biją ich na głowę. W każdym razie pozdrowienia dla kolejnej "drużyny pierścieni" Własnie jak wyjezdzalem z fortu ok 19 to widzialem jakies 2 A6 i czarna A4. Tak sie zastanawialem czy to jakis spot sie szykuje czy tylko zbieg okolicznosci . Gdybym wiedział to bym został, to by się pogadało . Voucher trzeba było podejść i po prostu zapytać :> Człowiek od A6, który była tam przypadkiem, właśnie wczoraj się dowiedział o istnieniu A6.klub.pl... [br Akurat jak wyjeżdzałem to nikt nie stał przy furkach... To kiedy następny spot .
Rekomendowane odpowiedzi