moskal Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 siema dziewuchy [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 06:32_________________________________________________ Moskal - Wójku czy dobrze zacytowałem dobrze
Aydaho Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Yo cycki Adriano - wszysttko de bestto dla Ciebiano Italiano ... Poziomka tak namieszał tym czytaniem PW ze wszyscy cały dzien sidzieli w jego watku zapominajac o najważniejszym wydarzeniu dnia naj naj
boberek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 joł picze perfidne :kox: http://boberek.wpiernicz.pl/vs
krzyniek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 joł picze perfidne :kox: http://boberek.wpiernicz.pl/vs co to jest ? chyba Ci się choler***e nudzi albo chcesz się dowartościować [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 07:45_________________________________________________
Aydaho Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Opowieść z morałem Proboszcz pewnej małej wioski świętuje 25-tą rocznicę święceń kapłańskich. Na specjalnie wynajętej sali zebrało się pokaźne grono miejscowych znakomitości. Proboszcz, siedzący za specjalnym stołem na podwyższeniu, zwraca się do przybyłych parafian: -Kochani moi!... Nie łatwo jest osobie takiej jak ja, mówić o rzeczach nie związanych z naszą wiarą. dlatego potraktujmy to spotkanie na wesoło! Gdyby nie "tajemnica spowiedzi" mógłbym was tutaj rozbawić, zacznę jednak poważniej. W pierwszym dniu po przybyciu tutaj, zmuszony byłem zadać sobie pytanie: gdzie ja trafiłem? Pierwszą osobą, którą wyspowiadałem był młody mężczyzna, który wyznał, że zdradza żonę z jej siostrą. Wyznał również, że zaraził się chorobą weneryczną od sekretarki swojego szefa. Jednak z upływem czasu nabrałem przekonania, że mieszkający tutaj ludzie są dobrzy i uczciwi, a to co przedstawiłem to był tylko incydent. Po 20 minutach na salę wchodzi zdyszany wójt, który bardzo przeprasza za spóźnienie. Siada na miejscu obok proboszcza i poprawiając wąsa zaczyna mówić: - Doskonale pamiętam dzień, w którym nasz dostojny jubilat zawitał do naszej parafii. Zresztą nie będę się chwalił, ale miałem zaszczyt być pierwszą osobą, którą nasz proboszcz wyspowiadał !!! MORAŁ: Kto się spóznia, niech się lepiej nie odzywa....
mcm Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Yoł masta fakresi joł Poziomek
Flyer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 http://bijo.straightline.jp
mcm Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 http://4u.straightline.jp/image/bccc2e36ba327e5bc53f7fadde0eeccc :kox:
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Witam szanownych Państwa tu zgromadzonych, kłaniam się nisko
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Adrianek moczy mordo kochana, wszystkiego najlepszego !! Specjalnie dla Ciebie mokra Jessica Simpson: Witam szanownych Państwa tu zgromadzonych, kłaniam się nisko Nie wiesz, że taki profil grozi kropek ? :naughty:
poziek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Yoł masta fakresi joł Poziomek paskudniku nie Poziomek tylko POziomek :tongue4: :tongue4:
krzyniek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Yoł masta fakresi joł Poziomek paskudniku nie Poziomek tylko POziomek :tongue4: :tongue4: polityki miało nie być na forum :gwizdanie:
mcm Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Yoł masta fakresi joł Poziomek paskudniku nie Poziomek tylko POziomek :tongue4: :tongue4: ty PiSiorku
poziek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Yoł masta fakresi joł Poziomek paskudniku nie Poziomek tylko POziomek :tongue4: :tongue4: polityki miało nie być na forum :gwizdanie: powiedz to Bryni
MoorPH Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Witam szanownych Państwa tu zgromadzonych, kłaniam się nisko Fajny masz profil.. :polew: Płeć: Kobieta Wiek: -2991 Russian Federation Russian Federation Województwo: - Model: A4 B5 Silnik: ARM 1.6 100PS Instalacja LPG: Tak Rodzaj napędu: RWD Nadwozie: Cabrio Rocznik: 1994 Wiadomości: 16 :polew: A do tego stylowy podpis.. "mam mało chajsu i słabo sie rucham..." Tak wogóle to SIEMA
Rekomendowane odpowiedzi